2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ateş ölçer konusu geçince ben size alın demiştim diyesim geliyor
Bir de şu karikatür geliyor aklıma

Eklentiler

• 68DB5D01-B474-4A7D-8CC5-2A11B9E18C39.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar şimdiiiii
Yarın burayı 36 derece gösteriyor
Sonrasında hava sıcaklığı düşüyor ve yağışlı gösteriyor.
Şimdi ç. makinesine kazan temizleme yaptırıyorum.
Yarın kıyafetleri yıkayacağım. Hızlı kuruması açısından yarın yıkarım, öbür gün ütülerim diye düşündüm.
Zaten eşimde evde olacak, 81 ilde 4 gün karantina malum, değerlendirmek için aşırı iyi olacak :))
Birkaç makina olarak yıkayacağım. Kurutmalığımda çok yer yok (dışarı çamaşır asmak yasak). Bir posta kurumaya yakınken diğerini atmayı düşünüyorum.
Sanırım ilk yıkama-ütüleme işine ben girişmiş olacağım :)) Ama zaten 30. haftama planlıyordum. 2 hafta erken yapmış olacağım sadece. O sıcaklara bırakmaya hiiiiççç niyetim yok.

Canim beslenme ikinci planda bende seker yuklemesi icin. Benimde beslenme duzenimde karbonhidrat coktu buna ragmen cikmadi. Biraz genetik yatkinlik ve yapi önemli bence herkeste degisir tabi.
Ay inşallah canım ya bizim ailede yok bi dedemde oda yaşlanınca çıktı. Öyleyse beni daha tutamazlar

Ehe Buda jokerin gece fırsatı.
Emzik, biberon vs alacak olan varsa bakabilir
Lansinoh göğüs pedide alınabilir.
Bugün ki amme hizmetimi tamamladığıma göre gidebilirim, koca kişisi gelmek üzere

Eklentiler

• 96370960-FC50-48E6-8A93-56BCE72FF58E.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 28

ohoo ilk mi
biz çoktaaaaan gelenleri ve yeni aldıklarınızı yıkayıp kuruttuk valla

aynı benim ev :) kışları güneş iyi gelir, ama yazın berbat
Yatak odası benimde en soğuk yer.
Çocuk odası da sıcak alıyor, ama oraya panjur yapacagız sıcak-soguk kesmesi için.
Panjuruda sevmiyorum aslında, ama bebek için tek odam var, orasıda sıcak alıyor güneş çok ısıtıyor yazları

Valla şaşırmadım ben giderken sen dönüyodun hesabı

bende 1,5 paket içiyordum anında bıraktım. inşallah başlamayız eşim zaten hiç sevmiyor o konuda şanslıyım

Kızlar selam meryem ana otu kullanan var mı önceki gebeliğinizde benim ilk gebeliğim baya araştırmalarım ve deneyenler sonucu kullanacağım
canım ben ilk gebeliğimde kullandım. şöyle anlatayım hacca giden bi yakınımız getirdi. ben bütün hamileliğim boyunca işe yürüyerek gittim geldim ortalama 5 km civarı ve 42 ye kadar kızım gelmedi. annemle ablam 5 lt su şişesi ve meryem ana eli otuyla hastanede bir hafta yattı kalktı.baktım gelmiyor açılma olmadı sancı var ama devamı yok 42 de sezeryan oldum. yani anlıcan bence normal doğum yapı meselesi ben ne dedilerse yaptım. bol bol yürüdüm ama olmayınca olmuyor hayırlı sağlıklı olsunlarda

kızlar kilo konusunda rekor bende sanırım 60 ile hamile kaldım şuan 80 kg oldum yani 20 kg almışım. ilk 3 aya yakın serumla beslendim sonra tiroit çıktı. hangisi aldırdı bilmiyorum çok yemiyorum ama bünyem kg yaptı bakalım hayırlı sağlıklı doğsunda sonrasında veririz artık. Morelim çok bozuldu ama dr tiroit yapmış büyük ihtimalle dedi bir ay içerisinde şişdim çünkü inşallah ödemdir diye kendimi de teselli ediyorum

Bu saatte yemek yedim sabah şeker yüklemesi var çok acıkmayayım diye acaba sıkıntı olurmu onu hiç düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…