- 19 Aralık 2012
- 441
- 707
- 103
A April wind ya fotoğraf çekimi için elbise bakıyordun diye kalmış aklımda, bak trendyolda karşıma çıktı da ekleyeyim dedim
LYN MAMA Kadın Beyaz Elbise Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LYN MAMA Kadın Beyaz Elbise yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bebiş göbeğiiEki Görüntüle 2637730
21 hafta vs 27 hafta
Evde şekerini ölçenlerimiz vardi. Ne araliklarla ölçüyorsunuz? Ben de cihazi aldim simdi.
Pek bilemiyorum ama bez değiştirmenin de bir adabı var-mış. Yayarak değiştirince pişik olmadığını iddia ediyorlar. Artık bilemiyorum ne kadar doğrudur.Kızlar ben bi molfix bi de sleppy almak istiyorum ikisini de kullanayım hangisi daha iyi olursa onu kullanayım diyorum bi de ne zaman alsam acaba
Maşallah canım fark bariz belli artıkEki Görüntüle 2637730
21 hafta vs 27 hafta
Ben bir önceki gebeliğimde kullanmıştım.Kızlar selam meryem ana otu kullanan var mı önceki gebeliğinizde benim ilk gebeliğim baya araştırmalarım ve deneyenler sonucu kullanacağım
26+2 yim 3,5 kilo aldımKac kilo aldiniz kizlar?
25+5 im 9 kilo aldim
Bugünde rüyamda uzun camel box içiyordum
Şu zamana kadar hiç canım çekmedi ama birkaç gündür aklıma gelip gelip duruyor.
Doğumdan sonrada artık başlamam diyordum ama sanırım iş nefsimin kırık olduğu bir ana bakıyor sadece. Baya sigara bırakan vardı diye hatırlıyorum. Sizler ne alemdesiniz?
Evet ya hamile giysilerinde genel olarak çok saçma fiyatlar var. Ben şöyle yazlıklarıma bakarken bi kaç elbisem gözüme çarptı robadan, denedim mis gibi oldu çok sevindim meselavalla fiyatıda iyiymiş bakınıyorum arada 250tl falan bidaha ne zaman giyeceksek sanki normal elbise olup robadan az da dökümlü olsa 90100 tlyede olur bence ama bulmak zor
Sağol canimPek bilemiyorum ama bez değiştirmenin de bir adabı var-mış. Yayarak değiştirince pişik olmadığını iddia ediyorlar. Artık bilemiyorum ne kadar doğrudur.
Ne zaman alsam soruna da "indirimdeyken" diye cevap vermek istiyorum
Önce birine karar ver, eğer o aldığın sorun çıkarmazsa onunla devam et.. Çıkarırsa dediğim yöntemle başka bez denemeye geçersin. Bende öyle yapacağım.
Maşallah canım fark bariz belli artık
En güzeli canım. Bende başlamam diye düşünüyorum ama dediğim gibi bir anlık nefsimin kırık olduğunu ana denk gelirse yandım..Ben bu gebeligimden iki ay once kimyasal hamileligimi (tabi kimyasal oldugunu bilmiyordum) biraktim. 11 Ekim 2019. 13 yildir kullaniyordum. Birkac kez buyuklu (11 ay kadar) kucuklu (bir hafta kadar) birakma denemelerim olmustu. Ama bebek bambaska ogrendigim gibi biraktim. Hamileysen istesen de icemiyorsun. Bunu bebegine yapamiyorsun kiyamiyorsun. Hamileligim sona erdigimde de baslamadim cunku yeniden deneyecektik. Hamile kalmayi isteyen insanin 2 yil oncesinden birakmasi gerekirmis. Buyuk konusmak istemiyorum ama bir daha baslamam diye dusunuyorum.
Bende başlamak istemiyorum ama tamamen asla da diyemiyorum zamanla göreceğiz sanırım.Sağol canimsigara konusunda da valla ben asla içmem demicem emzirene kadar evet içmemek gerek ama sonrasında kesin bırakırım bi daha ağzıma sürmem diyemem de çünkü esim içiyor evde içen her zaman olacak☹
Bana doktor 3 ana 3 ara öğün ye ana öğüne başlamadan açlık ilk lokmayı aldığın andan bir saat sonra tokluk ölç dedi. Bana günde 6 öğün fazla geliyor, öğlen yemek yerine meyve yiyorum sadece ara öğün de yapmıyorum genelde dedim. Şimdilik bu beslenme düzeninde bakalım ama her gün aynı saat olsun dedi. Sabah 10 kahvaltı, 14 öğle yemeği, 18 akşam yemeği bu saatlerde açlık yedikten 1 saat sonra tokluk ölçüyorum.Evde şekerini ölçenlerimiz vardi. Ne araliklarla ölçüyorsunuz? Ben de cihazi aldim simdi.
Dedi ve doğurduğu an bahçeye tekerlekli sandalyeyle inip bi cigara yaktıAcaba ondan mı ki
Tesadüf olamaz heralde herkesin canının çekmesi
Ay inşallah ya Yine kolay olacaksa sıkıntı olmazDur bakalım bi doğurayım
Bakalım nasıl olacak. Umarım bir daha hiç başlamam, başlamayız.
Corona sağolsun bide bugün termometrelere gümrük zammı geldi bo oi gibi değişik markalar bar 150 tl falan ama bilemedm alsam mı fiyatta artacak bekledikçeKızlar ateş ölçer aldınız mı? Çok pahalı fiyatları braun takip ediyorum ama geçen sene ile bu sene arası fiyatlar uçurum
Ben Ocak ayında almıştım da braun o kadar artmadı sanki önceden de fiyatlıydı çünkü. şuanki fiyatı normal geliyor bana. Bilinmedik yeni çıkan markalara 200-250 vermektense brauna 450-500 vermek daha mantıklı.Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Çok pahalı fiyatları braun takip ediyorum ama geçen sene ile bu sene arası fiyatlar uçurum
ara öğünler bana da fazla gözüktü gibi. ben genelde az öğün yerdim ama doyardım :) ben de ilk akşam ölçümümü yaptım şimdi. açlık 102, 1 saat sonra 92. bakalım nasıl devam edecek.Bana doktor 3 ana 3 ara öğün ye ana öğüne başlamadan açlık ilk lokmayı aldığın andan bir saat sonra tokluk ölç dedi. Bana günde 6 öğün fazla geliyor, öğlen yemek yerine meyve yiyorum sadece ara öğün de yapmıyorum genelde dedim. Şimdilik bu beslenme düzeninde bakalım ama her gün aynı saat olsun dedi. Sabah 10 kahvaltı, 14 öğle yemeği, 18 akşam yemeği bu saatlerde açlık yedikten 1 saat sonra tokluk ölçüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?