2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

valla fiyatıda iyiymiş bakınıyorum arada 250tl falan bidaha ne zaman giyeceksek sanki normal elbise olup robadan az da dökümlü olsa 90100 tlyede olur bence ama bulmak zor

Kızlar ben bi molfix bi de sleppy almak istiyorum ikisini de kullanayım hangisi daha iyi olursa onu kullanayım diyorum bi de ne zaman alsam acaba

Kızlar ben bi molfix bi de sleppy almak istiyorum ikisini de kullanayım hangisi daha iyi olursa onu kullanayım diyorum bi de ne zaman alsam acaba
Pek bilemiyorum ama bez değiştirmenin de bir adabı var-mış. Yayarak değiştirince pişik olmadığını iddia ediyorlar. Artık bilemiyorum ne kadar doğrudur.
Ne zaman alsam soruna da "indirimdeyken" diye cevap vermek istiyorum
Önce birine karar ver, eğer o aldığın sorun çıkarmazsa onunla devam et.. Çıkarırsa dediğim yöntemle başka bez denemeye geçersin. Bende öyle yapacağım.
Maşallah canım fark bariz belli artık

Kızlar selam meryem ana otu kullanan var mı önceki gebeliğinizde benim ilk gebeliğim baya araştırmalarım ve deneyenler sonucu kullanacağım
Ben bir önceki gebeliğimde kullanmıştım.
40+3 olunca dpktorum artık gel doğurtalım demişti ve sıfır sancıyla yatılım yapıldı. Suni sancı verdiler.
Biraz da inanmakla alakalı tabi. Motive olmayı daha kolaylaştırıyor bence. Bunu da sıya koydum tamam kolay olacak diye
E nasıldı doğum. İlkine göre daha kolaydı evet. Ama bunun için ortam ve personel de önemli. Nefes egzersizleri çok işime yaradı mesela sancı karşılarken. Bir de benim riskli gebelikti gitmeden Meryem Suresini de okuyup ezberleyemediğim İnşirah suresini koluma yazmıştım
Yani hem bilimsel hem manevi olarak hazırlıklı gittim. Yine de dediğim gibi içini rahat ettirecekse neden kullanmayasın

Ben bu gebeligimden iki ay once kimyasal hamileligimi (tabi kimyasal oldugunu bilmiyordum) biraktim. 11 Ekim 2019. 13 yildir kullaniyordum. Birkac kez buyuklu (11 ay kadar) kucuklu (bir hafta kadar) birakma denemelerim olmustu. Ama bebek bambaska ogrendigim gibi biraktim. Hamileysen istesen de icemiyorsun. Bunu bebegine yapamiyorsun kiyamiyorsun. Hamileligim sona erdigimde de baslamadim cunku yeniden deneyecektik. Hamile kalmayi isteyen insanin 2 yil oncesinden birakmasi gerekirmis. Buyuk konusmak istemiyorum ama bir daha baslamam diye dusunuyorum.

valla fiyatıda iyiymiş bakınıyorum arada 250tl falan bidaha ne zaman giyeceksek sanki normal elbise olup robadan az da dökümlü olsa 90100 tlyede olur bence ama bulmak zor
Evet ya hamile giysilerinde genel olarak çok saçma fiyatlar var. Ben şöyle yazlıklarıma bakarken bi kaç elbisem gözüme çarptı robadan, denedim mis gibi oldu çok sevindim mesela

Sağol canim sigara konusunda da valla ben asla içmem demicem emzirene kadar evet içmemek gerek ama sonrasında kesin bırakırım bi daha ağzıma sürmem diyemem de çünkü esim içiyor evde içen her zaman olacak☹

En güzeli canım. Bende başlamam diye düşünüyorum ama dediğim gibi bir anlık nefsimin kırık olduğunu ana denk gelirse yandım..
Bir de aman bir fırt çekeyim dersem devamı gelir. Her zaman istikrarlı olmak gerekiyormuş ben onu anladım.
Bu arada bende 14 yaşımdan beri içiyordum malesef. Toplam 10 sene ediyor. En uzun bırakma girişimim 5 gün sürdü. Her bırakıp tekrar geri başladığımda miktarı da çoğaldı.
Bırakmadan önce günde 13-15 tane içiyordum 2015 idi. 5 günün sonunda 1 paket içmeye başladım.
Hamileliğimi katmıyorum onda istemsiz içilmiyor, doğumumdan sonra tekrar başladım ama çocuk düşüneceğimiz zaman hem adet azalttım hem 0,1 nikotinli sigaraya geçtim. Elimden o kadarı gelmişti. Benim gibi iradesiz biri gibi için mikemmel bi adımdı bence

Bende başlamak istemiyorum ama tamamen asla da diyemiyorum zamanla göreceğiz sanırım.
Benimde çevremde neredeyse içmeyen yok bu arada.. Eşim dahill. Sağolsun eve paket getirmez, arabada bırakır, evde hiç içmedi hamileliğimden beri. O böyle devam ettirir artık çocuk doğuncada içmez zaten evde asla. Darısı başıma

Evde şekerini ölçenlerimiz vardi. Ne araliklarla ölçüyorsunuz? Ben de cihazi aldim simdi.
Bana doktor 3 ana 3 ara öğün ye ana öğüne başlamadan açlık ilk lokmayı aldığın andan bir saat sonra tokluk ölç dedi. Bana günde 6 öğün fazla geliyor, öğlen yemek yerine meyve yiyorum sadece ara öğün de yapmıyorum genelde dedim. Şimdilik bu beslenme düzeninde bakalım ama her gün aynı saat olsun dedi. Sabah 10 kahvaltı, 14 öğle yemeği, 18 akşam yemeği bu saatlerde açlık yedikten 1 saat sonra tokluk ölçüyorum.

Dedi ve doğurduğu an bahçeye tekerlekli sandalyeyle inip bi cigara yaktı

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Çok pahalı fiyatları braun takip ediyorum ama geçen sene ile bu sene arası fiyatlar uçurum

Kızlar ateş ölçer aldınız mı? Çok pahalı fiyatları braun takip ediyorum ama geçen sene ile bu sene arası fiyatlar uçurum
Corona sağolsun bide bugün termometrelere gümrük zammı geldi bo oi gibi değişik markalar bar 150 tl falan ama bilemedm alsam mı fiyatta artacak bekledikçe

Ben Ocak ayında almıştım da braun o kadar artmadı sanki önceden de fiyatlıydı çünkü. şuanki fiyatı normal geliyor bana. Bilinmedik yeni çıkan markalara 200-250 vermektense brauna 450-500 vermek daha mantıklı.
İndirim vs takip etmek mantıklı denk geldiğiniz an almak lazım.

ara öğünler bana da fazla gözüktü gibi. ben genelde az öğün yerdim ama doyardım :) ben de ilk akşam ölçümümü yaptım şimdi. açlık 102, 1 saat sonra 92. bakalım nasıl devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…