Yaa biz de o haberden sonra kontrol ettik henüz almadığımız için, görememiştik bebek arabasını vergi kapsamında vala şu an alıyoruz bunu gördükten sonra, sepette durdukça artıyordu zaten fiyatı.
Ben henüz almamıştım. Coronadan dolayı sadece online alışveriş yapıyorum. Gidip görmeden almak istememiştim ama şu durumda online alacağım.
bebek arabası marka-model tavsiye eder misiniz hanımlar?
Bulabilirseniz eğer kraft time serisini tavsiye ederim 2.200 civarıydı sanırım. Kullanım açısından travel sistemlere kıyasla en kullanışlı olanı. Büyük sepeti takılıyken katLanabiliyor gibi birçok artısı var
Bulabilirseniz eğer kraft time serisini tavsiye ederim 2.200 civarıydı sanırım. Kullanım açısından travel sistemlere kıyasla en kullanışlı olanı. Büyük sepeti takılıyken katLanabiliyor gibi birçok artısı var
Çok tskler. Dun joiedrn litetrax 4 travel system modelini aldim. Ana kucagi olmasi falan hosuma gitti :) stoklari hizli tukenen bi urun, kacirmak istemedim.
Yaa biz de o haberden sonra kontrol ettik henüz almadığımız için, görememiştik bebek arabasını vergi kapsamında vala şu an alıyoruz bunu gördükten sonra, sepette durdukça artıyordu zaten fiyatı.
Günaydın hayırlı sabahlar
İlk defa 4 gün evdeyiz eşimle diyecektim kii eşim burada kapsam dışıymış yani çalışabilecekmiş
Temizlik yaptırma hayallerim vardı kötü oldu
Günaydın kızlar, bebek arabası konusulmuş, tavsiyem travel veya cok büyük almayın, bi süre sonra 2. yi alma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Arabanızın bagajına sıgıp sıgmayacagını veya tek başınıza dışarı cıkarken bi kolunuzda bebek bi kolunuzda araba hayal ederek alın.. Pişman olan cok..
Yine de biraz büyük ve konforlu olsun bagajımız geniş diyorsanız kraft evo var süper bi araba.. Pahalı diye alamamıştım. Joei kullanıyorum cok pratik ve memnunum..
Merhaba Canım benim doktorum bir hafta evde ölçmemi istedi. Ben 2 ana öğünde ölçtüm sabah kahvaltıdan ve Akşam yemeğinden sonra ara öğünlerde ölçmemi istemedi. 3. lokmayı aldıktan 1 saat sonra ölç dedigi için onun söylediği gibi 1 hafta takip ettim. Sonucum olumlu olunca seker testine gerek olmadığını artik haftada 2 gun takip edip ona bilgi vermemi istedi .
Tabi ben karbonhidrata, şekere çok dikkat ediyorum. Gebelik boyunca aynen devam etmemi istedi.
Dilerim senin sonuçlarında güzel olur şeker testine gerek kalmaz..