2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Kese ve kalp atışını görmek önemli. 7. haftada civarı kalp atışı duyulur. 11. Hafta sonrası down sendromu testleri var ama sonucunda aldırmayı düşünmüyorsan tarama testleri yapılmasa da olabilir. Bulunduğun yer de nasıl bilmiyorum ama şuan zaten hastane durumlarından dolayı randevular aksıyor. Kontrol süreleri uzun.

Günaydın kızlar ..benim doğum eylül 20 guzukuyor ama bilgi paylasimi adına sizi de takip ediyorum belki agustos olurum diye belli olmaz...Tüp bebek ve ilk bebek bnm..bende oksapar 4binlik vuruluyorum .doktorum 35.hafta kesicez dedi ama bana da erken gibi geldi kizlar

Uzaktan Eğitim Gebe Okulu

Bu hamileliğimde gebe okuluna gitmeyi çok istiyordum ama durumlar ortada.
Pandemiden dolayı uzaktan eğitim olarak gebe okulu videoları çekmişler takip ettiğim bir ebe paylaştığında haberim olmuştu.
Ben eğitimimi tamamladım
Eğer izlemek isteyen olursa diye linki bıraktım.

Ben de çok istemiştim. Hastanede açmışlardı. Hem ebeleri tanırım hem faydası olur diyordum ama olmadı
Sağol burdan faydalanalım en azından

Ay çok teşekkür ederiz. Ben de gitmek istiyordum ama olmadı maalesef. Buradan bakayım.

Biz sonunda odanın boya işini bitirip yerleştirdik. Mobilyalar silinecek. Eşyalar yıkanacak. Ama deterjanım kargoda. Hala gelmedi. Yoksa tatilde halledecektim. Kargolarla başım dertte. Bu arada söylenip durduğum penti kargolarım da geldi ama sadece 1 tanesini alabildim. 1 ay beklediğim kargo paketi yolda yırtılmış. Gecelikler kirlenmiş. 2 takımı iade edip tekrar sipariş verdim. Hatta 1 inde stok tükenmiş alamadım.

Ben de çok istemiştim. Hastanede açmışlardı. Hem ebeleri tanırım hem faydası olur diyordum ama olmadı
Sağol burdan faydalanalım en azından
Ay çok teşekkür ederiz. Ben de gitmek istiyordum ama olmadı maalesef. Buradan bakayım.
Rica ederim kızlar
Napalım elimizdekilerle yetinicez
Bu arada hatırlatayım “Campalle” videolarını da YouTube a yüklemişlerdi. Onlarda çok faydalıydı vakit buldukça izlemeye çalışıyorum ben kaçırdığım yayınları.
Yaa ne çok sorun oldu alt üstü gecelik ya doğru düzgün ulaştırmayı bile becerememişler

ayyy odanın mobilyalarını görseydik çok heyecanlııııı...
Benim de aldığım yeşil gecelik pembe gelmiş trendyolda valla değiştirmedim üşendim iki pembe gecelik oldu ama napalım artık
ama kirli gecelik de ayıp olmuş artık iyi yapmışsın,

ben de doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyorum canım, eşim de aynı fikirde.

Ayy campella ları bende izledim. Özellikle yenidoğan hemşiresinin videolarını çok gerekli gördüm hemde şeker bir kız.

Evet gece uyandırıyor kramp agrılar doktor randevumada daha var 8 Haziran da gideceğim
Bnm bacağım hattabayak parmaklarıma.bile kramp girerdi ilk gebeligimde. Kan değerleriniz düşüktür muhtemelen, magnezyum ve calsiyum almalısınız Dr a söyleyin yazar zaten. Ben 12-13. Haftada Baslamistim içmeye. Bunda daha yeni başladım 2 kere içtim henüz, düzenli içmiyorum pek

onun linki nerede ona da bakayım

instagram linki bu canım. Sayfadan da youtube hesaplarına girebilirsin . Tüm eğitimlerin videolarını yüklemişler youtube a

Benim de içimi sisirdi resmen gecelik işi gecelik yuzunden sonraki adıma gecemedim resmen yolluyorum şimdi fotoğrafları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…