Bnm bacağım hattabayak parmaklarıma.bile kramp girerdi ilk gebeligimde. Kan değerleriniz düşüktür muhtemelen, magnezyum ve calsiyum almalısınız Dr a söyleyin yazar zaten. Ben 12-13. Haftada Baslamistim içmeye. Bunda daha yeni başladım 2 kere içtim henüz, düzenli içmiyorum pek
kızlar bir şey soracağım sizlere
hamilelikte piltes yapaınız var mı?
khgm nin sitesinde baya karın kasları egzersizleri var
önceden de pilates yapmışlığım var ama, bir tırstım yine de.
Günaydın kızlar ..benim doğum eylül 20 guzukuyor ama bilgi paylasimi adına sizi de takip ediyorum belki agustos olurum diye belli olmaz...Tüp bebek ve ilk bebek bnm..bende oksapar 4binlik vuruluyorum .doktorum 35.hafta kesicez dedi ama bana da erken gibi geldi kizlar
Evet erken gibi..Bana da doktorum 36 da keseceğiz dedi.Tabi mutlaka bir kan tahlili yaptırırız. Siz de de pıhtılaşma mı var yoksa önlem amaçlı mı yatırıyorsunuz? Sadece iğne mi vuruluyorsunuz ?
Ben bir yeltendim ama pandemiden dolayı yarım kaldı canım. Evde de açıkçası cesaret edemiyorum hareketleri mutlaka doğru yapmak çok önemli pilateste. Hem sakatlık hem bebek sağlığı açısından. Hamile değilken 2 senedir yapıyordum.
Ben çok basit hareketleri yapıyorum sırt ve bel için olanları. O da daha 10 gündür falan. Günde 15 dk kadar. Daha önce de yapıyordum. Youtube dan 3. Trimester diye aratıp bir bak istersen.
Hergun duzelnli icmelisin o zaman, muz da ye bol bol. Hatta günde 2 kere.bile.iciliyor galiba Dr una bı danış yine de. Ben 1 defa içiyordum, ortaokul yıllarından beri kramplarim çok olurdu zaten hamilelikte tavan yapmıştı çok erken başlamıştım magnezyum içmeye. Demir eksikliği çok etkiliyor ama ünv de demir şurubu kullanmstm 6 ay sabah akşam, demir depolarim bombosmus Dr lar kramp stresten diyip yolluyorlar di bı gün yolda dustum kaldim tesadüfen uyduruk kıytırık bı hastaneye gittim en yakındaki ordaki Dr bulmustu. O demir ilacını içtikten snra bitmişti kramplarm ta ki hamileligime kadar işte. 2. 3. Hamileliklerimde bı sorun yaşamadım geçmiş olsn size de
Kızlar bir şey soracağım. Bu puset örtüleri gerekli mi? Çocuk içinde nefes alamaz diye düşünüyorum bunların. Direk müslini örtmeyi planlıyorum ama lazım, kolaylık derseniz alayım Tüm ihtiyaçlar bitti artık işin süsüne başladım
Kızlar bir şey soracağım. Bu puset örtüleri gerekli mi? Çocuk içinde nefes alamaz diye düşünüyorum bunların. Direk müslini örtmeyi planlıyorum ama lazım, kolaylık derseniz alayım Tüm ihtiyaçlar bitti artık işin süsüne başladım
Açıkçası bende almayacaktım bende üstüne müslin atarım diye düşündüm.
Sonra baktım anne-bebek çantamıza uygun bir tane örtü gördüm. Bir de indirimdeydi. Sırf o yüzden(görüntü amaçlı) aldım valla yalan olmasın. :)
Açıkçası bende almayacaktım bende üstüne müslin atarım diye düşündüm.
Sonra baktım anne-bebek çantamıza uygun bir tane örtü gördüm. Bir de indirimdeydi. Sırf o yüzden(görüntü amaçlı) aldım valla yalan olmasın. :)
Önü açık bırakılabilen bir şey değil mi canım? Çoğu baktığım model öyleydi, Benimki de öyle, illa düşünmüşlerdir onu. Aksine ben güzel her yerini gölge yapar güneş gelip rahatsız etmez diye düşünmüştüm :)) Her ne kadar ana kucağının tentesi olsa da heves işte :)
Zaten uzun süreli kullanılmayacak sağlık ocağı-hastaneye gidip-gelirken anca.. O da ilk haftalar topuk kanı, işitme testi için vs.
Anne-bebek cantasi ne aldiniz kizlar? Sirt cantasi olanlardan mi yoksa klasik el cantasi olan mi daha kullanisli olur?
Bu arada benim de boynerden siparis verdigim dogumda giyecegim geceligim gelmedi. Ya hic gelmezse diye evham yapiyorum. Sizin kargolar kac gunde geldi?
Anne-bebek cantasi ne aldiniz kizlar? Sirt cantasi olanlardan mi yoksa klasik el cantasi olan mi daha kullanisli olur?
Bu arada benim de boynerden siparis verdigim dogumda giyecegim geceligim gelmedi. Ya hic gelmezse diye evham yapiyorum. Sizin kargolar kac gunde geldi?
Boyner ve penti bu konuda favorilerim :). Boynerden 3 haftada geldi ama gelene kadar 4-5 sefer telefon açtım müşteri hizmetlerine. Sanada tavsiyem ara telefonla :)
Boyner ve penti bu konuda favorilerim :). Boynerden 3 haftada geldi ama gelene kadar 4-5 sefer telefon açtım müşteri hizmetlerine. Sanada tavsiyem ara telefonla :)
Önü açık bırakılabilen bir şey değil mi canım? Çoğu baktığım model öyleydi, Benimki de öyle, illa düşünmüşlerdir onu. Aksine ben güzel her yerini gölge yapar güneş gelip rahatsız etmez diye düşünmüştüm :)) Her ne kadar ana kucağının tentesi olsa da heves işte :)
Zaten uzun süreli kullanılmayacak sağlık ocağı-hastaneye gidip-gelirken anca.. O da ilk haftalar topuk kanı, işitme testi için vs.
Ben aliexpressten almıştım canım. İstersen sende oradan doğru bak İçine , benim attığımdan daha net olur baya gözü var önünde termal biberonluk yeri, yanında mendil gözü, arkadan direk açılabilmesi(altta kalan eşya için çantayı boşaltmaya gerek kalmaması) vs..
İçine de baya birşeyler alıyor.