2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hangi web sitesinden aldin? Ic hacmi ve göz sayisi yeterli mi sence? Rica etsem sen de musait olunca bi fotosunu atar misin?
Benimkinin linki bu Benim için sırt olması önemliydi ve kocaman bir çanta gerçektende. Kendimi biliyorum çünkü sürekli bir şeyler sokuştururum. Bana büyüklüğü yeterli gibi geldi.

Aliexpress de videolar da var. cok begendim, guzel ve kullanisli cantaymis

kızlar bir şey soracağım sizlere
hamilelikte piltes yapaınız var mı?
khgm nin sitesinde baya karın kasları egzersizleri var
önceden de pilates yapmışlığım var ama, bir tırstım yine de.
Ben pandemiden önce 2 hafta kadar gittim hemde normal pilatese, öncesinde de 2 senedir gidiyordum ve hocam hamile pilatesi eğitmeni olmasada bilincli bir sekilde bana ozel hareketler gösteriyordu o iki haftalık süreçte, tabi doktorumda izin verdi bu sekilde. Pandemi sürecinde kapandı salonlar bende evde Ebru sallı hamile pilates videosu ile devam ettim cokda güzel oldugunu söyleyebilirim. Fakat dedigim gibi benim pilates konusunda tecrübem var öncesinden ve doktorumda onay verdigi icin evde kendim yapıyorum cok şükür hic sorun yasamadım

Ben aliexpressten almıştım canım. İstersen sende oradan doğru bak İçine , benim attığımdan daha net olur baya gözü var önünde termal biberonluk yeri, yanında mendil gözü, arkadan direk açılabilmesi(altta kalan eşya için çantayı boşaltmaya gerek kalmaması) vs..
İçine de baya birşeyler alıyor.
[/QUOTE]

Aliexpresten kaç günde geldi siparişiniz. Çok uygun fiyatlar ancak kargonun en erken 1 2 ayda geldiğini duydum. Cesaret edip Hiç alışveriş yapamadım.

Aliexpresten kaç günde geldi siparişiniz. Çok uygun fiyatlar ancak kargonun en erken 1 2 ayda geldiğini duydum. Cesaret edip Hiç alışveriş yapamadım.
Ortalama 2 ay gibi bir sürede bana ulaştı fakat ben ilk hamileliğimde almıştım çantamızı.
O zaman hem dolar bu kadar yüksek değildi hem de kapıda gümrük vergisi olayı yoktu.

Ben de sırt çantası aldım, burada da sormuştum :) Ama normalde de sırt çantası severim, eşim de takar hem şu çantadan aldık, yorumları çok iyiydi, ben de beğendim baya.

Kızlar babalar günü yaklaşıyor. Eşlerinize bir süpriz hazırlayacak mısınız? İlk babalar günü olacağı için ne yapsam diye düşünüyorum

Ben normal klasik sırt çantası aldım hatta laptop çantası. Sonradan da kullanılır gibi düşündüm.

Aboutbaby ile Lequeen in icleri baya ayni gibi.
Gule gule kullanin

Selam kızlar ben 2- 3 gündür alt karnımda ağırlık hissediyorum 30. Haftaya gireceğim magnezyum içiyorum ama biraz rahatlıyor tekrar aynı .Alt karnımda kilo da var ondan mı bebekten mi anlayamadım.Benim gibi ağırlaşan var mı ?

Geçen çarşamba doktordaydım ama o her şeyin yolunda gittiğini söyledi ama o ağırlık bir türlü geçmedi .Wc ye gidiyorum anlık rahatlıyor tekrar başlıyor.

bende de oluyor abla ya kilodan olduğunu sanmıyorum bebektendir o baskı yapıyo dönüyo artık çok benim bazen vajinaya ağrı vuruyo çok acıtıyo canımı. Ben wc de de zorlanıyorum klozette rahatım ama alaturka da çok acıyo karnım taş gibi olup kasılıyo

Bunun için doktora gittin mi canım ne diyor?

Birkaç gündür bende ağır hissediyorum kendimi elimle karnımı tutma ihtiyacı hissediyorum bebek baskı yapıyor gibi sanki bunlar neden oluyor bilmiyorum ama bebeğin pozisyonundan dolayı olabileceğini düşünüyorum..

Kizlar yine uzun bir aradan sonra merhaba. Sanırım huzursuz bacak sendromu var bende. Yaklaşık 1 haftadir hissediyorum. Bazen sabah uyandığımda da oluyor 2 3 aksamdır otururken bir uyusma ve ağrı var. Sanki ağrıdan uyuşuyor gibi düşünmüştüm. Sanırım değil. Baktim da son trimester da yasanabilen bir durummuş. Bunubyasayan ve tavsiyesi olan var mi?

Canım ağırlığı alt karnın da mı hissediyorsun? Bende karnımı tutarak hareket ediyorum .Şimdi uzanmak zorunda kaldım beyefendi göbeğimin altından tekmeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…