- 27 Temmuz 2018
- 6.652
- 7.365
- 198
- 31
Ben oraya gidiyorum. Bir bina içinde bölümler yok. Her ana bölüm için bir bina var. Kadın doğum binası ayrı bir bina. Yani pandemi kısmıyla alakalı değil. Buna rağmen önlem üst seviyede. Herkes tek tek giriyor girişte ateş ölçümü yapılıyor. Bekleme alanları sosyal mesafeye göre ayarlanmış. Sürekli temizlik ekibi dolaşıyor. Şu an için refakatçi dahi almıyorlar ama haziranda normal sürece geçecekmiş hastaneler. Yavaş yavaş refakatçi olayı da aşılır. Odalar tek ve iki kişilik zaten. İlgileri de çok güzelmiş. Doğum yapan biriyle görüştüm. Önceden özel Çankaya Hastanesine gidiyormuş. Orada böyle alaka görmedik demişlerdi.
Olmaması gerekir diye biliyorum.
Protein kaçağı olduğunu gösterir çünkü.
Orada nasıl bir işleyiş var bilmiyorum ama burada sanırım 24 saatlik idrar isterlerdi ve tansiyon takibi.
Bakalım yaz bize de canım.
Sanmıyorum, benim idrar da protein ne zaman idrar testi versem çıkar.
idrarda glukoz şeker olabilir demek. Yükleme ne çıktı?Cok ozur dilerim protein ddgilmis ki. Hep proteinime bakiyordu odrarda dogru. Bugun glukoza bakmislar. 3. Idrarda +2 glukoz cikti. Sekerim yoktur insallah ya.
Maşallah canım büyüyor kuzu
Bol bol dinlen canım.
Yani bugün de öyle hissediyorum bakalım büyüme atakları galiba:) Arada geçiyor arada başlıyor.Sen tam yerleştin galiba.
idrarda glukoz şeker olabilir demek. Yükleme ne çıktı?
Teşekkür ederim, özel tasarım yapıyorlarmı ? Çünkü perde boyum 2.30 ama 2.00 veya 2.60 yaptıklarını yazmışlar instagramda ?
maalesef canım ya geçen gün gittim de bakmadı cinsiyetine renkli ultrasona göndercem orda netleşir dedi 3 haziranda netleşcek inşallah
Doktoruna göre değişiyor. Evet her devlet hastanesi gibi orada da erkekler alınmıyor. Ama ilk kontrollerimde gittiğim asistan her şeyini göstermişti fotosunu vermişti. Son gittiğim doktor da kalp atışını yatışını gösterdi ama evet ekrana tam olarak sığmıyordu mesela o yüzden foto işi zor. Ama bebişi gördümBende şu an özel Çankaya cerrahi tıp merkezine gidiyorum. Aynı yer muhtemelen. Biz hem pandemiden dolayı hemde bebeği daha detaylı görebilmek için gidiyoruz, gatada eşimi hiç almadılar, özele gidince gördü ilk kez doğru dürüst ultrason fotoğrafıda vermediler bana. Orada hem eşimde benle ultrasona giriyor hemde 3 boyutlu olarak izliyoruz. Şehir hastanesinde ne şekilde ultrasonlar? Bana gatada bebek büyüdü fotoğrafını veremeyiz demişlerdi mesela.
Burada e nabızdan hemen görülüyor da inşallah çıkmaz birşey.bilmiyorum ki. biri açken, ikisi şekerli suyu içtikten sonra olmak üzere 3 tüp kan aldı, doktora gidecekmiş sonuçlar. perşembe öğrenicem. bir de açken parmağımdan baktı, 5.1 mmol çıktı, 92 mg ediyormuş. iyi dedi. ilk 2 idrar temizdi. 3.'sünde çok az var dedi. kan sınucuyla belli olurmuş. Dr. Kağan Kocatepe glukoz çıkabilir hamilelikte idrarda diyor. Özellikle 3. trimesterda böbreğin süzme eşinin farklılaştığı için % 90 idrarda glukoz gebelik şekeri göstergesi olmayabilir diyo.
Maşallah Ömere büyüsün büyüsün kuzu..Sagol canim. Evet buyutuyoruz Allah’in izniyle. Vefa abisinin pesinden geliyoruz.
Ben de artik buyume atagina bagliyorum. Zaten 2 hafta onde gidiyor tosun pasam, boy da uzun. Esim diyor ki kendin kadar doguracaksinSaglikla sihhatle gelsin de gerisi muhim degil diyorum.
Cok sukur canim. Bir Omer’in odasi kaldi. O da gozle gormeden almayacagim bir sey icime sinmiyor. Bir de yegenimden kalan o kadar sey var ki ekstradan kiyafet almaya gerek yok. Kismetse dogum ve lohusalik annemin yaninda olacagim icin esyalarin gelmesine gerek de gormedim. Odasinin 2 cephesi boydan boya kitaplik su an. Bakalim onlara da cozum bulmak gerekecek. ☺
Doktoruna göre değişiyor. Evet her devlet hastanesi gibi orada da erkekler alınmıyor. Ama ilk kontrollerimde gittiğim asistan her şeyini göstermişti fotosunu vermişti. Son gittiğim doktor da kalp atışını yatışını gösterdi ama evet ekrana tam olarak sığmıyordu mesela o yüzden foto işi zor. Ama bebişi gördüm
Cok ozur dilerim protein ddgilmis ki. Hep proteinime bakiyordu odrarda dogru. Bugun glukoza bakmislar. 3. Idrarda +2 glukoz cikti. Sekerim yoktur insallah ya.
evlendiğimizde o odaya maraangoza sabit bir dolap yaptırmıştık. ütü çamaşır odası gibi kullanıyorduk açıkçası. şimdi tekerlikli bi beşik aldık başka da birşey almadık açıkçası. perdesini de şansa pembe yaptırmışım evlenirken. odaya ileride 1-2 yaşına gelince montosori yatak ve belki etejer alınır diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum.bebek odasını hazırladınız mı arkadaşlar ?
Maşallah Ömere büyüsün büyüsün kuzu..
Ah doğdukları zamanı çok merak ediyorum. Burdan hepimiz dualarla doğuma gideceğiz inşallah.. Hepimizin arasında ya hafta var ya yok .Sonra gazlarını tuzlarını paylaşacağız
Ben de galiba yeğenimin beşiğini kullanacağım oda takımı almayı düşünmüyorum .
Biraz büyüyünce abisininkini kullanır Abisine yeni bir takım alırım.Bakalim hayırlısı şimdilik öyle düşünüyoruz.
Ayarlarsınız canım odasını 30.haftadan sonra tamamen düzeni, odası şekillenir.
daha hiçbir şey almadım ne yazık ki canım erkekse zaten pek birşey almam oğlumdan kalma kıyafetler var çok kızsa Allah büyük artıkDev
Devlet hastanesi cinsiyeti nedense söylemiyor, önemsemiyor gibi.
İnsan bir düşünür bu anne de hazırlığını ona göre yapacak diye.
Kıyafet vs nasil yapıyorsun peki canım.
Öyle görünüyor canım doğumda öğrencem gibiDoguracan bi gidisle valla
Evet evet. Yaptirdim persembe cikacakmis sonucu. Sonunda ogrenicem olup olmadigini. Yoktur insallah :/canım benim de idrarda glukoz çıkmıştı, şekerden şüphelenildi ama şeker çıkmadı. arada oluyormuş merak edecek bir şey yok. tabi ki doktoruna sor yine de, şeker yüklemeni de yaptır
Zaman çabuk geçiyor canimAy insallahakran yuzlerce bebe Bir de hepsini bir sekilde bir araya getirsek seyreyle gorsel soleni
Guzel dusunmussun canim. Abisi artik delikanli sonucta, onun onceligi olsun ☺ Ben de yegenimin esyalariyla 2-3 yil idare edip sonradan oda yapmayi dusunenlerdenim. Akli ersin bazi seylere gonlune gore dizeriz nasil olursa.
Bir taraftan bakiyorum 30’a ne kaldi diye, diger taraftan surekli istirahat modunda olunca cok var diyorum. Resmen 3 trimesterdeyim, inanasim gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?