2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ara ara bende oluyor..Gece yatış pozisyonumdan diye düşünüyorum. Bir sağ bir sol yapıyorum bir de bacağımı küçük bir yastığa yasliyorum.Sabah bacak,kasık,karnımin alt kısımlarının ağrısı ile uyanıyorum.

Belki sende sağ sol yapıyorsan ondanda olabilir.

Ben sağ sol yapıyorum canım gece ama sürekli oynadığı için değiştireyim de az dursun diye yapıyorum
Bir de sadece gece değil ki, gündüz de oluyor, şu an da mesela...

Benimde kasiklarim da ağrı oluyor bende anlamadım neden bebeğim hareket etmediği zaman oluyor bende nedense sabah kalkınca 5 dakika çıkamıyorum yataktan mesela

Kizlar kanguru aldiniz mi? Kanguru arastiriyorum, baktikca kafam karisti. Aliexpressden begendigim oldu 2-3 model. Bebegin cift yonlu oturabildigi modellerden istiyorum.

Oğlum da ergonomik olan modellerden kullanmıştım. Özelliği çift yön olmuş olsa bile çocuklar da ön tarafa bakar hali önermiyorlar. O yüzden hiç öyle kullanmadık.

A April wind bisey sorcam. Mochi pompa öneriyordun sen. O sanırım emzirirken diğer göğüse koyuyosun eller serbest bir sekilde. Kendisi hallediyor. Yani tam süt sağmk icin değil galiba.

Canım kaÇ haftadasın ve ölçümlerde kaç çıkıyor bizde iki hafta önde gidiyoruz aslında sat göre 29 haftadayız ama ultrason 31 diyor sizin hafta ve ölçümleriniz nasıl

Selamlar, gümüş kapaklardan alanlar hangi marka aldınız? Uygun fiyatlı olanlar eğilip yamuluyormuş diye okudum yorumlarda güvenemedim

A April wind bisey sorcam. Mochi pompa öneriyordun sen. O sanırım emzirirken diğer göğüse koyuyosun eller serbest bir sekilde. Kendisi hallediyor. Yani tam süt sağmk icin değil galiba.
Önermek değilde çok alasım vardı benim
Ama zaten lansinoh manuel pompam var, olmasaydı mochi alırdım
Yorumlarını görüyorum da işe dönenler vs de tercih etmiş yani süt depolamak(Sağmak) içinde alan var. Sadece süt toplama amaçlı kullananda var.

Hiçbir yeri çatlamayip göğüslerinin alti çatlayan var miii?Henüz yeniyken nemlendirildiğimde geçer mi

Sadece süt topluyor diye okudum yorumlarda da. Ondan kararsız kaldım. Lansinoh la aynı o zMan o da.

Selamlar, gümüş kapaklardan alanlar hangi marka aldınız? Uygun fiyatlı olanlar eğilip yamuluyormuş diye okudum yorumlarda güvenemedim
Silvernurse XL aldım ben, indirimdeydi 220 TL. XL olmayanlar ufak oluyor tam kahverengi bölgeyi kaplamıyoe XL tam oldu. Aslında en iyisi silverette ama 335 TL sanırım. Silvernurse ince değil bence ideal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…