2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar kanguru aldiniz mi? Kanguru arastiriyorum, baktikca kafam karisti. Aliexpressden begendigim oldu 2-3 model. Bebegin cift yonlu oturabildigi modellerden istiyorum.
Canım ben baktim, sling olanlardan alıyım diyorum.
Yeni doganin yatış pozisyonunda olduğu.
Sonra kanguru diye düşündüm.

Çok teşekkür ederim msjınız için. Ben pandemiden çok önce babamı götürmüştüm, temizlik ve düzen olarak çok iyiydi. İnternette biraz araştırdım odalarını filan gördüm paylaşımlardan. Tek kişilik, en fazla 2 kişilikmiş ve doğum odalarıda tek kişilikmiş. Zaten her bölüm ayrı bi hastane olarak tasarlanmış o yüzden pandemi hastanesi olsa bile coronalı hastaların o bölüme girebileceğini sanmıyorum. Bende oraya gidicem büyük ihtimalle.

Kizlar kanguru aldiniz mi? Kanguru arastiriyorum, baktikca kafam karisti. Aliexpressden begendigim oldu 2-3 model. Bebegin cift yonlu oturabildigi modellerden istiyorum.
Kanguruyu instagramda solomombaby den alanlar var aramızda ona eşdeğer mamadusbaby var bir de.

Kendi adıma cevap verirsem de kanguru almayacağım onun yerine sling tercih edicem.
Hatta dün konusu geçmişti nisan annelerindeki arkadaşlarımla, müsait zamanımda karar verip sipariş vericem. Evde bebemi koynuma takıp işimi halletmeyi düşünüyorum

Önce sling sonra kanguru olabilir , ben de alacağım ama hangi marka vs hiç bir bilgim ve araştırmam yok bide alıntın bağlanması zor mu olur bilemiyorum

Canım ben baktim, sling olanlardan alıyım diyorum.
Yeni doganin yatış pozisyonunda olduğu.
Sonra kanguru diye düşündüm.
Önce sling sonra kanguru olabilir , ben de alacağım ama hangi marka vs hiç bir bilgim ve araştırmam yok bide alıntın bağlanması zor mu olur bilemiyorum
Slingin kullanimi bana zormus gibi geldi...

Bağlama ve bebeği yerleştirme konusunda benimde tereddütlerim var ama el pratikliği isteyen birşeymiş. Bir iki baka baka yaptıktan sonra pratik kazanmış arkadaşım.

Ben onun kullanimini beceremem sanirim ya... Sling almayacagim galiba
Sana kalmış canım bende kanguruya pek yakın değilim
Ya sling alırım ya da her ikisini de almam diye düşünüyorum.

Kullanamayacağını düşünüyorsan hiiiç alma bencede canım. Ben kendimde o ışığı görüyorum
Ama Kanguru bana ergonomik gibi gelmiyor o yüzden tercih etmeyeceğim ben. Yanlış anlaşılmayayım diye güncelliyim dedim Belki sling de almam dediğim gibi henüz bende tam karar vermiş değilim.

Son düzenleme:
hala belli değil mi cinsiyet, ay nasıl meraktan ölmüyor musun
çatlıyorum meraktan ama söylemiyolar niye böyle yapıyolar anlamıyorum ama alıştım artık renkli ultrasonda da söylemezlerse doğumda öğrencem büyük ihtimalle sürekli rüya görüyorum doğru olacağını bilsem kendimi ona göre ayarlıycam ama bilmiyorum

Sabrına hayranım kız neredeyse doğuracaksın. Ne kaldı ki doğuma?
Sanırım ben olsam doktor doktor gezip öğrenirdim bi şekilde. Şu ortamda dahil olmak üzere.. Yapardım yani yalan yok
kaç kere gittim canım inanamazsın ama hepsinde de boş döndüm en son gittiğimde de söyledim ben şuan sadece kalp atışına bakıcam renkli ultrason istiycem orda belli olur dedi birde sivasa döndüğümden beridir hiç durmadım evi boyattık temizlik falan derken zaman geçti böyle 1 hafta daha bekliycem artık yapcak birşey yok ama öğrenir öğrenmez yazcam hemen buraya

Kuzum niye söylemiyorlar, devlet hastanesine mi gidiyorsun.
Çok ilginç bu aya kadar söylenmemesi.
Biz 12. hafta da öğrenmiştik.

Kuzum niye söylemiyorlar, devlet hastanesine mi gidiyorsun.
Çok ilginç bu aya kadar söylenmemesi.
Biz 12. hafta da öğrenmiştik.
evet devlet hastanesine gidiyorum canım aslında ilk gebelikte söylediler bende 12 haftada öğrendim ama bunda 14 haftada erkek dediler 20 haftada kız dediler o gün bugündür bi kız bi erkek diyorlar 2 3 defa gittim göstermiyo dediler son gittiğimde de doktor renkli ultrason istediği için bakmadı

Cnm bnde kan sulandirici iğne kullanıyorum.
Kan sulandirici kullananlar normal doğum yapamıyor mu?tehlikeli mi ?bende mi kesin sezaryen olucam
Ben bir önceki gebeliğimde kan sulandırıcı kullandım ve normal doğum yaptım. Zaten doğumdan önce de neler kullandığını soruyorlar. Siz de hatırlatırsınız

Ben oraya gidiyorum. Bir bina içinde bölümler yok. Her ana bölüm için bir bina var. Kadın doğum binası ayrı bir bina. Yani pandemi kısmıyla alakalı değil. Buna rağmen önlem üst seviyede. Herkes tek tek giriyor girişte ateş ölçümü yapılıyor. Bekleme alanları sosyal mesafeye göre ayarlanmış. Sürekli temizlik ekibi dolaşıyor. Şu an için refakatçi dahi almıyorlar ama haziranda normal sürece geçecekmiş hastaneler. Yavaş yavaş refakatçi olayı da aşılır. Odalar tek ve iki kişilik zaten. İlgileri de çok güzelmiş. Doğum yapan biriyle görüştüm. Önceden özel Çankaya Hastanesine gidiyormuş. Orada böyle alaka görmedik demişlerdi.

Dev Devlet hastanesi cinsiyeti nedense söylemiyor, önemsemiyor gibi.
İnsan bir düşünür bu anne de hazırlığını ona göre yapacak diye.
Kıyafet vs nasil yapıyorsun peki canım.

İyi bayramlar herkese Bizim bebeğin hareketleri azaldı sizinkiler nasıl? Ben şekerden dolayı az az şekersiz yiyorum ondan mı yoksa büyüdü de yeri mi yok ne dersiniz?
Benim de kaç gündür çok az hareket ediyordu. Baya üzgündüm. Dün akşam meraj etme burdayım dercesine biraz coştu. Arada dinleniyorlar galiba

Sagol canim, daha iyiyim cok sukur. 27+0 olduk bugun. İstirahat halindeyim surekli.

Dun bahsettigin sikintin gecti mi, nasil oldun?
Maşallah canım büyüyor kuzu
Bol bol dinlen canım.
Yani bugün de öyle hissediyorum bakalım büyüme atakları galiba:) Arada geçiyor arada başlıyor.Sen tam yerleştin galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…