2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Vallahi artık ne yapıcam ne edicem şaşırdım. Temiz olması yönünden ve odaları ferah olduğu için cazip geldi banada.

Benim bildiğim kadarıyla pandemi bolumu personelini dahi ayırıyorlar. Bende şuan başakşehir şehir hastanesine gitsem mi diye düşünüyorum. Orası da pandemi

Ben hastanenin kendi laboratuvar sonuç kısmından baktım 1 saate sonuçlar çıkmış oluyor bu yüzden hemen öğrendim doktora gitmeden.
Bu arada parmak değil koldan baktırdım canım.
Hastanenin böyle bir sonuç bakılacak adresi yoksa da devletin eNabız sistemine düşüyor daha gecikmeli olarak tabi.

Aminn arkadaşım inşallah, o abilik yükünü yüklemeye hiç hakkımız yok, kendisi de daha küçük, 4 yaşında ama tabi yeni doğmuş bebeğin yaninda büyük kalacak..

Dengeleri kurmak zor, inşallah idare edicez kırıp üzmeden bebeleri

Hee simdi anlasildi. Burda sisteme 10 gun sonra koyuyolar. 3 gun sonra elden gelip alabiliyorsun istersen Şaşırdın mi? Kesin hayir

Aynen canım o paylaşma hissini çok güzel anlatmışsın.
Ben bilerek ara vermedim, kardeş olsunlar istedim, oyun oynasınlar beraber..
Ama bir yandan da bir daha oğlumun eski annesi olamicam diye hisler geliyor
Geçen inanır mısın ağladım eşime, saçmaladım, ki çok istedim bebeğimi de, planliydi.
O da avuttu napsin

Doğumdan sonra o hislerin hepsi geçecek inşallah.. Sonuçta böyle hissetmemiz çok normal. Bizim için de ilk tecrübe olacak

valla biz de nasıl olalım, ben de inanamayanlardanım.
İnanılmaz bir heyecan var içimde anlatamıyorum, bazen çok heyecanlı oluyorum bazen depresyonda ay bi gelseler sağlıcakla da mıncırsak allahımmmm

canım benim bence çok çok ufak olmadığı için dengeyi çok daha rahat kuracaksın merak etme, herkes 2. de çoook daha rahat oluyor. o da kardeşini çok sevecek çünkü onun da bir parçası olacak

maalesef canım ya geçen gün gittim de bakmadı cinsiyetine renkli ultrasona göndercem orda netleşir dedi 3 haziranda netleşcek inşallah
Sabrına hayranım kız neredeyse doğuracaksın. Ne kaldı ki doğuma?
Sanırım ben olsam doktor doktor gezip öğrenirdim bi şekilde. Şu ortamda dahil olmak üzere.. Yapardım yani yalan yok

canım benim bence çok çok ufak olmadığı için dengeyi çok daha rahat kuracaksın merak etme, herkes 2. de çoook daha rahat oluyor. o da kardeşini çok sevecek çünkü onun da bir parçası olacak
İnşallah canım.
Kendisi de kardeşini çok istedi zaten, sabahları kalkıp karnımı okşayıp konuşuyor, hevesli yani.
Bende doğunca bir süre ağlayıp, hemen oyun arkadaşı olamayacağını anlatıyorum ki hazırlıklı olsun çocuk

Ona yaramazlık yapmayı öğreteceğim diyor fırlama
Babaya da iş düşüyor tabi bu süreç de.
Babasına çok düşkün, benim bakamadigim yerde o tamamlayacak inşallah.

Bir de umarım uyuyan bir bebek olur, uykusuzluk benim zayıf noktam çünkü

Seker yuklemesi icin kan alirken her seferinde idrar ornegi de getirmemi istedi. Burda her kontrolde idrar ornegi goturuyorsunuz. Belki 20 kez goturmusumdur. Hep temizdi. Seker yuklemesinin son saatinde kan vermeye gittigimde idrarimda +2 protein çıktığını soyledi. Ben tamamen susuz kaldigim oldugunu dusunuyorum. Idrarda Proteinde ilk akla gelen preeaklemsi. Tansiyonuma baktim eve gelince 11/7. Tansiyonumu her gun takip ediyorum 12/8, 11/7 civarı oynuyor. +2 protein cok mu? Sizin bu konuda bi tectubeniz var mi?

Olmaması gerekir diye biliyorum.
Protein kaçağı olduğunu gösterir çünkü.
Orada nasıl bir işleyiş var bilmiyorum ama burada sanırım 24 saatlik idrar isterlerdi ve tansiyon takibi.
Bakalım yaz bize de canım.

Sanmıyorum, benim idrar da protein ne zaman idrar testi versem çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…