2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Sadece süt topluyor diye okudum yorumlarda da. Ondan kararsız kaldım. Lansinoh la aynı o zMan o da.
Ben de bakmistim da ilk baslarda emzirirken diger göğüsten akan sütü toplamak için. Sağma gibi bir özelliği yok.

Hangi vitaminleri kullanıyorsunuz. doktorlarınız ne önerdi. Ben; regenezis ve gynoferrosanol...
Kalsiyumla alakalı takviye kullanan var mı?

Ben mochi aldım bakalım, ilk kızımda lansioh manuel almıştım bı müddet snra sinirimden attm :) bakalım bu nsl olck
ben de mochi alcam sanırım. Aynen ben de bakıyorum surekli 100 tl.

Kizlar gümüş kapakları yara olmasin diye mi alıyorsunuz? Eger öyleyse ben 2 oğlumda da göğüs kalkanı kullanmıştım cok rahat ettim bunda da kullanmayi düşünüyorum. Tavsiye ederim

Nasıl sagiliyor? Ben sagmak icin bi aparat göremedim süt toplayıcısı gibi geldi bana

Nasıl sagiliyor? Ben sagmak icin bi aparat göremedim süt toplayıcısı gibi geldi bana
Kendiliğinden vakumluymuş canım öyle hatırlıyorum
İlk zamanlar baya videolarına vs bakmıştım ama aklımda kalmadı tabi detaylı nasıl çalıştığı vs..
Ama arada instagrama giriyorum Bakıyorum sayfasına falan, işyerinde bile sağanlar var yani.

Eklentiler

• C8832B2E-C52A-4A0E-8547-642E3D4F93E8.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar siz ne kadar çok vitamin alıyorsunuz yahu
Ben sadece komfer fol kullanıyorum ona da bu ay başladım.
Öncesinde ilk üç ay folik asit kullandım o kadar.
Ha bir de geçtiğimiz ay d vitamini aldım günde on damla, bir ay sonunda da devam etme dedi Dr um.
Her ay kan tahlillerime baktiriyorum, herşey de stabil.
Size neye göre veriyorlar bu kadar vitamini acaba..

Eğer öyleyse güzel tabi.

Ben mesela vitamin hic almiyorum. Normalde de ilactan hic hoslanmam. Bu yuzden saglikli ve dengeli beslenip ilactan uzak kalmayi tercih ediyorum. Doktor tavsiyesiyle her yıl ailecek 1er ampul d vit iceriz. Hamileliklerde kas ağrısı hissettigim zaman tekrar alırım. 20 30 degil en az 50 olmasi gerekiyormus bu d vit degerimiz. 150den sonrasi zehirliyormuş.

ya bi multivitamin birde demir ilacı tavsiye ediyor doktorlar genelde. bunu dışında tahlil sonuçlarına göre ekleme yapıyolar sanırım.

Evet o yüzden pompam olmasına rağmen çok aklımı çeliyor yaa Alasım geliyor
Dayanıyorum ama doğum sonrası pompalık işim olursa hemeen bundan almayı planlıyorum
Ben ilk oğlumda kraft almıştım elektrikli ve tekliydi. Cok memnundum sonra bir atkadas daha kullandi sonra mefta :) sknra baska bitekli elektrikli ve pilli olandan almıştım markasini unuttum simdi ondan cok memnundum. Bir de forumdan tavsiyelerle medrla calma biberon alıp bayılmıştım ama ne yazik ki 3 katına cıkmış inanılır gibi değil.

Aynen öyle

Hayır sağım da yapıyor sadece emzirirken kullanılmıyor yani. En iyi yani ellerini kullanmak zorunda kalmaman. Tak göğsüne işini yap. Vakumlu olduğu için çıkartana kadar pompalama işlemini görüyor, manuel olanlar çok yorucu elektrikli olanlar biyere sabitsin vs. Ben aldım memnun kalmazsam da yapacak bişe yok, 100 lira neye vermiyorum ki... Diye düşündüm

Kızlar instagramda bir sayfaya çekiliş sponsoru oldum. Kazanana istediği baskılı kupa veya çıtçıtlı body göndericem. Babalar günü tasarımı da yapılabiliyor. Katılmak isterseniz yabancıya gitmesin
Çekiliş @alparslanin_annesiii sayfasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…