- 15 Temmuz 2013
- 4.617
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.858
- 358
Bu arada 3 ya da 6 aydan fazla buzlukta bekletmeyin sütü diyorlar ben her defasında herkes gibi makinenin aparatlarını ve biberonu normal yikayip duruluayip kuruluyordum her gün sterilize etmedim arada belki kaynatmışımdır ve 1 yıl bekleyen sütlerim vardi bozulmamıştı. Ben basta bazılarını yerim olmadığı için 6 ayı da geçtiği için dökmüştüm kediciklere :)elektrikli olanlar daha iyi değil mi sayenizde neler neler öğreniyorum :) hem elektrikli hem manuel mi almalı? ayrıca bakarken gördüm 93 tl ye düşmüş :)
Mochi Göğüs Pompası Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Mochi Göğüs Pompası en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, Mochi Göğüs Pompası ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Benim aldığım Joie litetrax 4 travel sistem.
Ben zaten beğeniyordum bu modeli. Nisan annelerimden bir arkadaşım önermişti. İlerleyen zamanlarda da memnuniyet durumunu sordum hala çok memnundu o yüzden buna karar verdim. Yoksa bebek arabası işinin içinden çıkamayarak çıldırabilirdim.
Travel sistem almayacağım dememe rağmen aldım valla. Çokta sevdim, 2 gün önce kurdum kendi başıma evin içinde sürdüm falan
Benim aldığım Joie litetrax 4 travel sistem.
Ben zaten beğeniyordum bu modeli. Nisan annelerimden bir arkadaşım önermişti. İlerleyen zamanlarda da memnuniyet durumunu sordum hala çok memnundu o yüzden buna karar verdim. Yoksa bebek arabası işinin içinden çıkamayarak çıldırabilirdim.
Travel sistem almayacağım dememe rağmen aldım valla. Çokta sevdim, 2 gün önce kurdum kendi başıma evin içinde sürdüm falan
Hayır canım ben ilk doğumumu yaptıran dr gittim tekrar onda daha rahat hissedicem kendimi, başkasına tam güvenemiyorum ya.
Günaydınlaar :)
Bayram yasağı sebebi ile 4 gündür ablamdaydık, onlar da hep evde biz de hep evde olunca böyle bir şey yaptık açıkçası. Bunun sonucunda bazı gelişmeler oldu, bdv konusu gibi ama özet geçeyim yorumlarınızı beklerim, benim için değerli
Ablamlar annemlerle aynı apartmanda oturuyorlardı,3 senedir. Şimdi büyük bahçeli bir ev alarak taşındılar. Ama geçimleri çok iyiydi, hatta epey üzüldüler ayrıldıklarına.
Çoktandır bu konu vardı ama şimdi o ev tamamen boşa çıkınca, biz de bir ev alsak düşüncesinde olunca acaba orayı mı alsak konusu gündeme geldi, bütçemize de uyuyor. Herkes dünden razı, ben biraz uyuzluk yapıyorum
Ama sizce de böyle bir süreçte anne ile böyle yakın olmak büyük bir şans değil mi? Kaldı ki ev şehrin en sevdiğim, bana göre en güzel yerinde. Şimdiki mahallemizi hiç sevmiyorum ve İstanbul'dan gelince geçici taşınmıştık, 2 sene olacak.
Eşim de çok iyidir bizimkilerle, hatta ben gelin o oğul gibi düşünüyorlar :)
Bana biraz gaz verin de süreç hızlansın diye yazıyorum resmenBunca yıldır bir nevi özgürlüğe alışınca ana evine dönmek gibi mi hissediyorum nedir, bir mıymıntılık var üstümde ama bebekten sonra düşüncelerim değişecek az çok onu da kestiriyorum.. Siz olsanız napardınız?
Baston model değil tabi ki adı üstünde travel sistem. Ana kucağı ile birlikte kullanılabiliyor, yenidoğan kullanımına uygun. Katlandığında da kaldırmaya gerek olmadan valiz gibi çekilebiliyor tekerlekleriyle.Travel sistem nedr ki? Bu baston model değil mi litetrax gemm ana kucağıyla uyumlu ama
Bende aslında mecburiyetten açlık şekerim yüksek çıkmıştı tekrar ölçülecek inşallah iyi sonuç alırım ee gitmişken de onu görmemek olmazAy ne güzelbizim görüşmemize daha 12 gun var
Günaydınlaar :)
Bayram yasağı sebebi ile 4 gündür ablamdaydık, onlar da hep evde biz de hep evde olunca böyle bir şey yaptık açıkçası. Bunun sonucunda bazı gelişmeler oldu, bdv konusu gibi ama özet geçeyim yorumlarınızı beklerim, benim için değerli
Ablamlar annemlerle aynı apartmanda oturuyorlardı,3 senedir. Şimdi büyük bahçeli bir ev alarak taşındılar. Ama geçimleri çok iyiydi, hatta epey üzüldüler ayrıldıklarına.
Çoktandır bu konu vardı ama şimdi o ev tamamen boşa çıkınca, biz de bir ev alsak düşüncesinde olunca acaba orayı mı alsak konusu gündeme geldi, bütçemize de uyuyor. Herkes dünden razı, ben biraz uyuzluk yapıyorum
Ama sizce de böyle bir süreçte anne ile böyle yakın olmak büyük bir şans değil mi? Kaldı ki ev şehrin en sevdiğim, bana göre en güzel yerinde. Şimdiki mahallemizi hiç sevmiyorum ve İstanbul'dan gelince geçici taşınmıştık, 2 sene olacak.
Bana biraz gaz verin de süreç hızlansın diye yazıyorum resmenBunca yıldır bir nevi özgürlüğe alışınca ana evine dönmek gibi mi hissediyorum nedir, bir mıymıntılık var üstümde ama bebekten sonra düşüncelerim değişecek az çok onu da kestiriyorum.. Siz olsanız napardınız?
Ben olsam giderdim ki zaten büyük şehirde yaşamıyor olmamızdan ötürü “her iki aileye de uzak olmak” meselesini gerçekleştirmek için şehir değiştirmem lazımGünaydınlaar :)
Bende gr lı birşeyler verdimalmayı bırak verdim ben sanırım 2 kilo kadar diyete de başlayalı 4-5 gün oldu.kontrolde bebeğe bakılsın kilosunda problem yoksa bence iyi birşey benim için. tabi siz hamileliğin başında zaten çok zayıftıysanız problem olabilir açıkçası ben yağ depolarıma güveniyorum :) verdiğim kiloyla 6-7 kilo almış duruyorum şu an.
Bedava ev verseler yine ne anne tarafina nede diger tarafa yakin oturmam katı kurallarim var bu konuyla ilgili tamamen tercih snn artilari belki olabilir ama bana gore eksisi daha fazla
Gaz veremicemiki tarafla da mesafeli oturmak en iyisi bana göre
hep yatmaya calisiyirum elimden geldgnce. umarm cikar benmde yeniden yukariBenim yaşadığım böyle sorun değildi ama sizin yaşadığınızda sık karşılaşılan bir durumuş gebeliğin ilerlemesiyle plesenta yukarı çıkıyormuş
Ve 19 yıl önce kanamam olduğunda bende senin gibi ağlıyordum
Doktorum bana şey demişti
Üzülme sağlıklı embiryo her şekilde tutunur yoluna devam eder
Sen üzüldüğünde hem kendine hemde bebeğine zarar verirsin
Bügün hala hatırlarım
O yüzden sende sakin ol ve doğaya bırak güzel anne
Eğer çalışıyorsan annene yakın otutman bı nimet... 2 çocuğumuzu gurbette buyuttuk hos hala ailelerden uzak şehirlerdeyiz de.. dip dibe oturmasam da aynı şehirde oturmak bile ciddi anlamda bir güç.. çocuk olmadan bnde diyordum her iki tarafa da uzak olsun die ama kazın ayağı öyle olmuyorYaa, tecrübe ettiniz o zaman. Ben göremiyorum işte tam olarak o eksileri :/
Teşekkürler :) İşte bu dürüstlüğü seviyorum
Ya benim de etrafımda doğum yapan istisnasız tüm arkadaşlarıma aileleri sırayla yatılı olarak gelip bebek bakıyorlar, hepsi çalışan insanlar. Ve zorlu da geçiyor haliyle.
Şimdi onları görünce benimki şımarıklık mı diyorum. Bir de benim doğum izni sonrası çalışmaya evden devam etme durumum var, yanımda bir destek şart olacak ama hep de ana babaya çocuk baktırmaya karşıydım, onların da bir hayatı var düşüncesiyle. Kafamda deli sorular..
Benım de sadece gögusüm catladı İlk basta anlamadım hormonsal olarak şişti sandım ama barız catlık ben karnıma odaklanmıştım catlmasın dıye hep krem yağ surdum şimdi gögusume sürüyorum da faydasız catladı Bı kereBenim daha ilk haftalarda öatlamıştı krem sürmeme rağmen inanamamıştım. Kırmızı hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?