2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bu arada 3 ya da 6 aydan fazla buzlukta bekletmeyin sütü diyorlar ben her defasında herkes gibi makinenin aparatlarını ve biberonu normal yikayip duruluayip kuruluyordum her gün sterilize etmedim arada belki kaynatmışımdır ve 1 yıl bekleyen sütlerim vardi bozulmamıştı. Ben basta bazılarını yerim olmadığı için 6 ayı da geçtiği için dökmüştüm kediciklere :)

Travel sistem nedr ki? Bu baston model değil mi litetrax gemm ana kucağıyla uyumlu ama

Günaydınlaar :)

Bayram yasağı sebebi ile 4 gündür ablamdaydık, onlar da hep evde biz de hep evde olunca böyle bir şey yaptık açıkçası. Bunun sonucunda bazı gelişmeler oldu, bdv konusu gibi ama özet geçeyim yorumlarınızı beklerim, benim için değerli

Ablamlar annemlerle aynı apartmanda oturuyorlardı,3 senedir. Şimdi büyük bahçeli bir ev alarak taşındılar. Ama geçimleri çok iyiydi, hatta epey üzüldüler ayrıldıklarına.

Çoktandır bu konu vardı ama şimdi o ev tamamen boşa çıkınca, biz de bir ev alsak düşüncesinde olunca acaba orayı mı alsak konusu gündeme geldi, bütçemize de uyuyor. Herkes dünden razı, ben biraz uyuzluk yapıyorum

Ama sizce de böyle bir süreçte anne ile böyle yakın olmak büyük bir şans değil mi? Kaldı ki ev şehrin en sevdiğim, bana göre en güzel yerinde. Şimdiki mahallemizi hiç sevmiyorum ve İstanbul'dan gelince geçici taşınmıştık, 2 sene olacak.
Eşim de çok iyidir bizimkilerle, hatta ben gelin o oğul gibi düşünüyorlar :)

Bana biraz gaz verin de süreç hızlansın diye yazıyorum resmen Bunca yıldır bir nevi özgürlüğe alışınca ana evine dönmek gibi mi hissediyorum nedir, bir mıymıntılık var üstümde ama bebekten sonra düşüncelerim değişecek az çok onu da kestiriyorum.. Siz olsanız napardınız?

Bedava ev verseler yine ne anne tarafina nede diger tarafa yakin oturmam katı kurallarim var bu konuyla ilgili tamamen tercih snn artilari belki olabilir ama bana gore eksisi daha fazla

Travel sistem nedr ki? Bu baston model değil mi litetrax gemm ana kucağıyla uyumlu ama
Baston model değil tabi ki adı üstünde travel sistem. Ana kucağı ile birlikte kullanılabiliyor, yenidoğan kullanımına uygun. Katlandığında da kaldırmaya gerek olmadan valiz gibi çekilebiliyor tekerlekleriyle.
Baston dedikleri katlanınca baston şeklini alıyor kabaca ayrıca genelde Yenidoğanlar kullanamıyor onları çünkü yatar pozisyon almıyorlar. En az bi 6 aylık olmamaları lazım ki oturabilsinler. Hatta hatırladığım kadarıyla ilk aylarda da uzun süreli oturmayı önermiyorlar ve destekli olmalı vs vs vs.

Gaz veremicem iki tarafla da mesafeli oturmak en iyisi bana göre

Ben olsam giderdim ki zaten büyük şehirde yaşamıyor olmamızdan ötürü “her iki aileye de uzak olmak” meselesini gerçekleştirmek için şehir değiştirmem lazım
Şuan kv 10, kendi aileme 20 dakika uzaklıkta oturuyorum.
He çocuk olduktan sonra anne desteğinin önemli olduğunu düşünüyorum bu yüzden sanırım ben olumsuz bakmazdım imkanım varsa giderim. Arada bazı sınırlar oldukça sorun olmaz diye düşünüyorum. Ama aynı şeyi kv için sorsaydın bu kadar olumlu cevap verir miydim işte onu bilmiyorum

Bende gr lı birşeyler verdim
Hayır bende 70 li kilolarla hamile kalmıştım
Şimdi şöyle birşey benim canımı sıkıyor
Başta çok kilo almamam gerekirgen ve kiloları almışken
Son üç aylık( hala inanamıyorum son üçe girdik değil mi?)dönemde ise daha çok kilo alınıyorken
Bunun bebeğin gelişimine bir zararı olur mu
Benimde haziranın ilk haftası doktor randevum var
Bakalım bebek ne durumda

Bu arada hergün bu saatlerde Site inanılmaz kasıyor ve sürekli kendini yeniden yüklüyor. Okumak-cevap yazmak imkansız oluyor.
Acaba bu sorunu yaşayan var mi?
Siteden mi yoksa telefondan mi acaba?
Çünkü o sırada telefonumda çok ısınıyor birden. İos kullanıyorum

Bedava ev verseler yine ne anne tarafina nede diger tarafa yakin oturmam katı kurallarim var bu konuyla ilgili tamamen tercih snn artilari belki olabilir ama bana gore eksisi daha fazla

Yaa, tecrübe ettiniz o zaman. Ben göremiyorum işte tam olarak o eksileri :/
Gaz veremicem iki tarafla da mesafeli oturmak en iyisi bana göre

Teşekkürler :) İşte bu dürüstlüğü seviyorum

Ya benim de etrafımda doğum yapan istisnasız tüm arkadaşlarıma aileleri sırayla yatılı olarak gelip bebek bakıyorlar, hepsi çalışan insanlar. Ve zorlu da geçiyor haliyle.

Şimdi onları görünce benimki şımarıklık mı diyorum. Bir de benim doğum izni sonrası çalışmaya evden devam etme durumum var, yanımda bir destek şart olacak ama hep de ana babaya çocuk baktırmaya karşıydım, onların da bir hayatı var düşüncesiyle. Kafamda deli sorular..

hep yatmaya calisiyirum elimden geldgnce. umarm cikar benmde yeniden yukari

Eğer çalışıyorsan annene yakın otutman bı nimet... 2 çocuğumuzu gurbette buyuttuk hos hala ailelerden uzak şehirlerdeyiz de.. dip dibe oturmasam da aynı şehirde oturmak bile ciddi anlamda bir güç.. çocuk olmadan bnde diyordum her iki tarafa da uzak olsun die ama kazın ayağı öyle olmuyor dediğim gibi özellikle çalışıyorsan annenin dibinde ol, yoksa çok da önemli değil...

Benim daha ilk haftalarda öatlamıştı krem sürmeme rağmen inanamamıştım. Kırmızı hala
Benım de sadece gögusüm catladı İlk basta anlamadım hormonsal olarak şişti sandım ama barız catlık ben karnıma odaklanmıştım catlmasın dıye hep krem yağ surdum şimdi gögusume sürüyorum da faydasız catladı Bı kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…