2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
benm plesantam rahim agzina gelmis.oyuzden. cok korkuyorum
Benim yaşadığım böyle sorun değildi ama sizin yaşadığınızda sık karşılaşılan bir durumuş gebeliğin ilerlemesiyle plesenta yukarı çıkıyormuş
Ve 19 yıl önce kanamam olduğunda bende senin gibi ağlıyordum
Doktorum bana şey demişti
Üzülme sağlıklı embiryo her şekilde tutunur yoluna devam eder
Sen üzüldüğünde hem kendine hemde bebeğine zarar verirsin
Bügün hala hatırlarım
O yüzden sende sakin ol ve doğaya bırak güzel anne

almayı bırak verdim ben sanırım 2 kilo kadar diyete de başlayalı 4-5 gün oldu.kontrolde bebeğe bakılsın kilosunda problem yoksa bence iyi birşey benim için. tabi siz hamileliğin başında zaten çok zayıftıysanız problem olabilir açıkçası ben yağ depolarıma güveniyorum :) verdiğim kiloyla 6-7 kilo almış duruyorum şu an.

elektrikli olanlar daha iyi değil mi sayenizde neler neler öğreniyorum :) hem elektrikli hem manuel mi almalı? ayrıca bakarken gördüm 93 tl ye düşmüş :)

Hepsinin kendine göre dezavantajı oluyor ya.
Manuelin bir süreden sonra el yorması
Elektriklinin zamanla çekim gücünün azalması ve fahiş fiyatları.
Tabi ki ikisini birden almaya gerek yok
Hatta gerek duyulmadan pompanında alınmasına gerek yok bence. Bazı şeylerin kesin alınması gerek dayatılmasına karşıyım ben

Bu arada gerçekten ilk oldu 93 ₺ gördüm
Fakat lansinoh ciddi indirime giriyor. Geçen ebebekte yalan olmasın tam hatırlayamadım 65-75 arası bir fiyata inmişti sanırım. O fiyata manuel pompa bile alınmıyor çoğu zaman.
Gerçi şöyle bir düşününce neye verilmiyor ki o 100 liralar

parası değil de bi yerden sonra evde alan kaplaması kullanılmıyorsa can sıkıcı olabiliyor. az eşya çok rahat :)

parası değil de bi yerden sonra evde alan kaplaması kullanılmıyorsa can sıkıcı olabiliyor. az eşya çok rahat :)
Ah ah atmak isteyip atamadığım çok şey var ki evde öyle. Cinnet geçirmeyi bekliyorum hepsini yok edicem yakında

gümüş kapak mı aventin kalkanı mı sizce?
Gümüş kapak nasıldır birebir görmedim hangisi daha kullanışlıdır kıyaslayamıyorum ama ben kalkanlardan çok ama cok memnun kaldım. Hem delikli hem de kapalı kapaklari var yani icinden 6 parça olarak çıkıyor. Emzirirken ya da diger zamanlarda birikip akan sütü de topluyor. Ilk cocugumda dogumdan 10 gün sonra almıştım bunda 3. Günden itibaren kullandım benim hayatımı kurtardı hic yara olmadı. Hastanede sürdüğüm kremin tadina varan minnosum silmeden emmiyordu tat değişikliğini fark etmişti hemen :) ama sonrasinda hic krem vs kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…