2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Hahha Yaa, söz konusu olsa ona da aynı düşünürdüm ben sanırım :)
Biz kayınvalidemlerle farklı şehirdeyiz, annemlerle de 10 15 dk mesafe şu an. Burası da öyle çok büyük bir şehir değil ama muhit çok fark ediyor o 15 dk da bir de o var.

Bizim sınırlar da değişik, oldukça yemek odaklı Pandemiden önce hafta içi 2 gün kesin giderdik yemeğe, ben mızmızlık yapsam da eşim söylenirdi niye gitmiyoruz, hadi gidelim diye. Ben gerçekten kendi aileme gelinlik yapıyorum

İşte beklediğim yorumlar, benim de gönlüm var galiba :)
Çalışıyorum, ben şehir değiştirince işim de benimle geldi, aynı şirkete uzaktan destek veriyorum aslında. Hani izinden sonra evden idare edebilirim. Ama yine de destek olmadan imkansız değil mi?

Ya ilk aşama için kolaylık olarak görülebilir ama bir kalabalık ortamda büyütülen çocuğa davranış kazandırmak daha zor oluyor. Senin hayır dediklerine evet deniliyor çocuk için seçenek kapısı çok oluyor. Yazın 1,2 diye gidenler bile geri geldiklerinde tekrar eski düzene dönmekte zorluk yaşıyor. Yani ailenin tutumu davranışı çizgisi değiştirebilir belki ama genel olarak ben uzaklık taraftariyim aynı mahalle olur o bile bir mesafedir ama aynı dibe dip dibe gibi fikirlere açık bir konu , sen diğer önerileri de oku ,sonra ailene gozden geçir, eşinin fikrini de al aklindaki soruları da ona söyle beraber karar verin .

Travel sistemler cok agır ve yer kaplıyor diye duydum sizin kı nasıl

Normalde ben ailelerden uzak olma taraftarıyımdır. Ama aileden aileye değişir bu durum. Kendi aileni sen tanıyorsun ileride sizin için problem oluşturacak bir şey olur mu? Bunun cevabını düşünerek karar vermen gerek.

Ben sahsen suan kendi anneme de kayınvalideme de yakın oturmak isterdim. Zararları olmaz yararları olurdu

kızlar merhaba, dün gece burnum kanadı. zaten rahat uyuyamıyordum uyandım, lavaboya gittim. burnumdan agzıma da kan gelmiş, çünkü tükürdügümde kan geldigini gördüm. bir 5 dakika falan ayakta durdum, elimle burnumun üstünü tuttum , ve bir daha olmadı.
sizin de başınıza böyle birşey geldimi acaba normalmi ? daha önce burun kanamasını duymuştum ama ilk aylarda olur diye duymuştum.

Bende de plesanta aşağıda. Kanamalarım oluyor. Ben de çok üzülüyorum. Kocam doktorunuzun sözlerini aynen tekrarlıyor. Söylemeye bıktı adam.
Allah hepimize sağlıkla vaktinde doğuma eriştirsin.

Eşim dünden istekli ya, herkes acayip mutlu, benim böyle durumlarda isteğim kaçar, hanı ısrar edilince ters tepen bir yapım var ondan kaynaklı sanırım.
Ama çocuğa otorite kurma konusunda çok haklısınız. Maalesef büyükler "kıyamama" durumundan dolayı farklı şeylere de sebep olabiliyor. Gerçi benim yeğenler ananelerinden çekinirler de, annem tam hükümet kadın Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur diyeceğim.

Sanırım ben de öyle düşünüyorum :) Ya ailem çok çok vericidir, şimdi konuştuk benim çekincemi sezmişler gibi, kızım bizim orda oluşumuzu düşünmeyin bizim size zararımız olmaz deyince bi kötü oldum, dedim ne demek o Allah başımızdan eksik etmesin..

Çok teşekkür ederim, inşallah doğru kararı veririz :) Ama bunun bize geri dönüşü bol kilo, topak topak yağ olabilir endişem bu sanırım

Geçmiş olsun..Benim de arada oluyor öyle çok yoğun değil ama burnum kuruyunca oluyor.
Mide bulantısı, istifra yaşıyorsan da damarlar hassaslaşabiliyor.
Doktoruna gidince bir danış bakalım ne diyecek ?

Bende de plesanta aşağıda. Kanamalarım oluyor. Ben de çok üzülüyorum. Kocam doktorunuzun sözlerini aynen tekrarlıyor. Söylemeye bıktı adam.
Allah hepimize sağlıkla vaktinde doğuma eriştirsin.
Amin canım
Sakinliğini serin kanlılığını korumaya çalış
Anne olmak kolay değil
Gecenin bir yarısı bebeğin ateşi 39 40 sakin olmak serin kanlılığını korumak zorundasın
Düşücek biryerlerini yaralayacak
Yada insanlardan korumak zorunda kalacaksın
İşte bunları sen yapacaksın
Bu potansiyelin var biliyormusun o yüzden farkına var/varalım

Tansiyon ve kan şekerin nasıl
Yüksek olabilirler mi?

Geçmiş olsun..Benim de arada oluyor öyle çok yoğun değil ama burnum kuruyunca oluyor.
Mide bulantısı, istifra yaşıyorsan da damarlar hassaslaşabiliyor.
Doktoruna gidince bir danış bakalım ne diyecek ?

aynen doktora gidince danışacagım, öncesinde önemli bir durummu veya yaşayan varmı sormak istedim. burun kuruluğu oldugunu düşünmüyorum, mide bulantısı da degil. ama sanki içimden bir his yatarken oldugu için burnum dik olsa yani ayakta olsam olmazdı diyor. saçma olabilir ama :)

Bugün dışarı çıktım dışarısı inanılmaz kalabalıktı
Bugün 14 yaş altı da izinliymiş cümbüş yeri gibiydi ortalık
Alacaklarım vardı.
Kendim süslemek için taç vs bakacaktım. Onu bari internetten almayayım demiştim ama ne mümkün
Valla incik cincik olsa da internet alışverişine devam
Hayatta bir daha da inmem çarşıya. Hele avm önü pide kuyruğu gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…