2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Son zamanlarda uyunmuyor maalesef, vücut doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyor kendini. Sağa dön sola dön sonra tekmeler uyku kalitesi falan kalmıyor doğum sonrası için provalar
O kadar sona geldik mi yahu.
Ben uyuyorum henüz.
Özellikle dün, sahile indik, oğlanla uçurtma uçur, koştur derken, onunla bir uyudum

Ama dışarı çıkamadığımiz, hareket etmediğimiz günler bende zor uyuyorum.

Geldik geldik 3. Trimester başladı ben son 2 yıldır uyuyamıyorum zaten, benim uykum gelince oğlan uyanık o uyurken de ben işleri hallediyorum. Geceleri de sağolsun bir kaç defa uyanış, su içme bez değiştirme, bir iki yıl daha bu tempoda devam

Senin daha vahim ya ben 2 bucuk yaşla bile zorlanıyorum , seni düşünemiyorum.

Sağlık olsun da, tempo olsun
Kaç yaşındaydı sizin bebiş.
Bizimki 4 e girdi, eşim dün diyor ki bebiş gelsin ama herşey böyle devam etsin istiyorum

İfadesiz baktım yüzüne

ben ilk hamileliğimde gidiyordum canım şükür bi sıkıntı olmadı

Senin daha vahim ya ben 2 bucuk yaşla bile zorlanıyorum , seni düşünemiyorum.
Senin daha vahim ben 3.5 yasla bile zorlaniyorum demeye geldim muhtemelen birazdan benide durumun vehametiylr ilgili daha buyuk bi yas annesi alintilayacak

Bizimki 4 e girdi, eşim dün diyor ki bebiş gelsin ama herşey böyle devam etsin istiyorum

İfadesiz baktım yüzüne
benimki de 4 yaşında bende keşke böyle devam etse diyorum rahatım oğlum konusunda sadece yemek yerken biraz zorluyo onun dışında öyle pek zorlamaz ama tam rahatlığa alıştık derken ikinci defa aynı şeyleri yaşamak korkutuyor daha doğurmadan

Senin daha vahim ben 3.5 yasla bile zorlaniyorum demeye geldim muhtemelen birazdan benide durumun vehametiylr ilgili daha buyuk bi yas annesi alintilayacak
Arkadaşın yüreğine su serpmek isterdim ama bence en zor yaş 2 2,5 yaş civarı.
Çocuğa göre de değişir elbette.
Biz kabus gibi geçirmistik o günleri

İfadesiz baktım yüzüne
Bizimki 20 aylık, 2 yaş tripleri başladı. Enerjisi maksimumda babasıyla diyoruz tek çocuk bizi hallediyor ikisiyle napıcaz?? Kolik bebek olmasın, uykusu sıkıntılı olmasin inşallah

selam kızlar. bu hafta içi doktor bebeğin suyunun azalmış olduğunu söyledi ilk ölçümünde 7 cm 2 gün sonraki ölçümünde 3 cm olarak ölçtü suyunu. belki pozisyondan böyle görünüyor olabilir dedi.henüz doğuma daha var. böyle bi durum yaşayan var mı aranızda ?

Ben 6. ayda yaşadım bebeğin suyunda artma var dedi bana da oda şekersiz beslen dedi. 1 ay şeker almadan beslendim 7. ayda normale döndü sebebi neymiş canım sordun mu

Bizimki 20 aylık, 2 yaş tripleri başladı. Enerjisi maksimumda babasıyla diyoruz tek çocuk bizi hallediyor ikisiyle napıcaz?? Kolik bebek olmasın, uykusu sıkıntılı olmasin inşallah
Aynen canım, benim de en zayıf noktam uyku...
Uykusuzken yarı deli gibi oluyorum
Cümleten geçmişler olsun hepimize, ne diyelim

Taşınma hazırlıklarına başladım kutular heryerde kolilenecek eşyalar vs. Evde sek sek oynayarak yuruyuorz biyerden biyere ortalık felaket tek umudumuz kiracının söz verdiği tarihte çıkması 15 i demişti güya. Henüz ses seda yok gerçi ama ben hazırlanıyorum. Bu ara dogurmazsam agustosu görürüm heralde

Selam kızlar geçen gün instagramda bi hemşire hastane çantanıza sade soda ve çay kaşığı koyun yazmış.. 2 çay kaşığı sade sodayı biraz bekletip gazı gittikten sonra bebeğe verin gazsız bi çocuk olur yazmış.. inanamadım yorumları takip ettim bende yaptım ve rahat ettim diyen o kadar çok insan vardı ki kızım kolikti 3 ay çok zorlandık.. pazartesi doktora soracağım eğer ki yap derse yapacağım

Bende duydum onu çok şaşırdım birde zemzem suyunu çok yazan olmuş sanırım ben sodayı denicem biraz dudaklarına sürerim 2 kaşık çok geldi düşününce. Çok fazla yapan ve gazsız olan bebek varmış cidden :)

Merhaba arkadaşlar benim doğumum da ağustos başı gibi olacak.. Hastane konusunda çok kararsızım sizin görüşüp fiyat aldığınız hastane varsa paylaşır mısınız i. Şimdiden teşekkürler

eşimin kuzeni de oğluma yaptı canım doğduğu ilk gün ve gerçekten bizde çok rahat ettik aşırı bi gazı olmadı oğlumun kendi pıt pıt çıkarırdı ama hiç emzirmeden içirmen gerekiyomuş emzirdikten sonra bi anlamı kalmıyomuş yaparsanız eğer bilginiz olsun biz 1 çay kaşığı içirdik sadece

Hangi il ? Benim fiyatlardan haberim yok çünkü sağlık sigortam var karşılıyor zaten ama ben ankaradayim lokman hekimde yapcam doğumu. Çünkü Dr umdan memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…