2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar granul sabun kullanacak olan varsa duru granul a101 de 6.95 e iniyor 500 grami. Gecen gun burdan bi arkadas kaçırdığı icin üzülmüştü haber veriyim dedim ben duru granulle basliycam baya aldim gecen indirimden
O ben olabilirim. Ama ben dalan Almıştım 4 paket. Bugün gördüm duru granülü de almadım artık.

Benm sırtım çok ağrıyor ya. Ama tamamı değil. Sol tarafta bir nokta. Kürek kemiğinin altı. Ağrı gibi de degil. Yanıyor sanki 1 haftadır.

Gerekiyorsa bir sene ağlasın, yine bilmediğim şeyi vermem bende, ancak Dr evet ver derse o zaman..
Ağlamak doğalarında var
Ağlamayan bebek olmaz buna alışmalı çözüm yolları ise denenmiş doğruluğu kanıtlanmış yöntemler olmalı
Değermi risk almaya
Onları seven sabreden aileler olunca ağlayarakta büyüyor kuzular

Benm sırtım çok ağrıyor ya. Ama tamamı değil. Sol tarafta bir nokta. Kürek kemiğinin altı. Ağrı gibi de degil. Yanıyor sanki 1 haftadır.
Bendede oluyor
Özelikle yemeği kaçırmışsam
Suyu ihmal etmişsem
Ben kendimce hamilelik şekerine bağlıyorum
Nasıl besleniyorsunuz bilmiyorum ama
Beslenmeye dikkat etseniz ve bol su içseniz değişir mi bu durum acaba
Mesela o gece bulgur pilavını kaçırmış
Üstüne birde karpuz yemiştim(umarım kimsenin canı çekmemiştir)
O dediğin ağrıdan duramadım
Kalp krizimi geçiriyorum diye düşünüyordum hatta
bazen önemsemiyorum böyle acısı çıkıyor
Düzenli beslendiğimde hiçbir sorun yaşamıyorum
Bide artık bebekler büyüdü haliyle içerde bir baskı oluyor olabilir

Aslında düzgün besleniyorum. Suyu çok içemiyorum sadece. Zorluyorum kendimi ama yine de çok değil. Benim de 1 haftadır ağrımaya başladı yatarsam sorun yok. Özellikle işe gittiğimde agriyor. Ya da is yaptığımda.

Kizlar granul sabun kullanacak olan varsa duru granul a101 de 6.95 e iniyor 500 grami. Gecen gun burdan bi arkadas kaçırdığı icin üzülmüştü haber veriyim dedim ben duru granulle basliycam baya aldim gecen indirimden
AA öyle mi ben onu kullanıyorum eşime aldırayım o zaman. Teşekkürler canım bilgilendirdiğin için

O bende de oluyor ama önden ve sırttan ağrıyor sol tarafta kalbimin olduğu bölge ve arkası, sanki kas sıkışması gibi bendeki. Ayakta durunca, oturunca oluyor. İlla yatıp uzanmam gerekiyor, ilk hamilelikte de oluyordu o yüzden stres yapmadım ama can sıkıcı ve zorlayıcı oluyor maalesef

Gunaydin.

9 ay karnimda tasidigim bebegin dunya nimetlerinden ilk tatmasini istedigim sey sutum olur. Allah saglik sihhat ve bol sut versin insallah. Zaten Saglik Bakanligi da emzirmeyle ilgili verdigi kitapcikta surekli bu konuyu vurgulamis. 2 tanesinin fotografini paylasiyorum.

Eklentiler

• 75CD4387-10D0-4761-837A-4A0457465304.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 48
  • 1B62D968-75CB-4967-9F08-9F1B84C9B90E.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
her 10tl lik alışverişe 7 lira olarak satılıyor. sayenizde ben de aldım teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…