2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
bu ara hemen hemen en ufak bi iş yaptıgımda yoruluyorum yatım soluma resmen karnım şekil değişiyo.. herkeste bu böylemi yoksa bizmi çok hareket halindeyiz ? yerinden memnun olmadıgı aşikar

B berselim şekil değiştiriyosa da ben anlayamıyorum. nasıl duruyo onu da anlamıyorum. karnımda hafif sancı oluyo hareketle artıyor. iş yapılıyo evde el mecbur da zar zor

Çook sevindim canım İnşallah son olur bu stresin
inşallah canım taburcu oldum bu sabah bi sıkıntı olmadığı için ama her hafta kontrole gidecekmişim her gittiğimde renkli ultrason çekilip bakılcakmış hayırlısı olsun bakalım Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

çok geçmiş olsun Allah şifa versin baskı hissi korkutmasın sizi çok normalmiş bende de oluyo sık sık sordum bebek doğum pozisyonu almış kafası altta olduğu için ayaklarıyla mideye kaburgalara vurup kendini ittiriyomuş o yüzden baskı ağrı oluşuyomuş birde bu haftalarda yalancı sancılar kasılmalar oluyo o da normal korkulacak birşey yok yani sağsalim zananında gelsin tüm minikler inşallah

B berselim şekil değiştiriyosa da ben anlayamıyorum. nasıl duruyo onu da anlamıyorum. karnımda hafif sancı oluyo hareketle artıyor. iş yapılıyo evde el mecbur da zar zor

bende ilk gebeliğimde anlamıyodum ama şimdi fazlasıyla anlıyorum hatta bazen karnım beni korkutuyo.. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin hayırlısıyla

çokmüzüldüm canım çok geçmiş olsun ama çok şükür yolundaymış şu an her şey,erkek kız amaaan gerçekten yeter ki sağlık olsundayız ya,çok şükür bak yolundaymış bak inşallh öylede devam edecek
iilay canim kızımızın ismine sonunda karar verdik. Aden olacak insallah Cennet Bahcesi demek anlami
ismiyle yaşasın prenses
amincanım sanada bin maşallh Ömerede
gözünaydın canım çok sevindimher şey yolunda gitsin hep
canım bununla çok çok geçmiş olsun inşallah,Allah yaşatmasın bir daha
Çokmsevindim canım inşallh böyle güzel haberler alırız hep,eşler artık doğum yapınca görürler bebişleri

Kızlar bugün benimde şeker yüklemem vardı sonuçlara baktı d ve diyabete gönderdi,diyet ve gerekirse insülin kullanabilşrmişim,pazartesi diybete aç gidecekmişim bakalım hayırlısıyla atlatsak şu hamişliği,daha neler yaşıyacağımı merak ediyorum açıkçasıhayırlısı olsun inşallh

Canım inşallah Diyetle düzeltilir..
Değerlerin nasıl çıkmış ? Seninle paylaşmadılar mı ?

çok teşekkür ederim canım çok şükür dün akşamki ultrasonda sıkıntı görülmedi nst 3 4 defa çekildi hepsi iyi bebeğin hareketleri çok iyiydi hemşire maşallah canavar gibi hareketleri dedi aynen canım artık cinsiyeti önemsemiyorum sağlıklı olsun yeter ki zaten ilk erkek dendiğinde alışmıştım sonradan kafamı karıştırdılar kız diyerek şuan kesinleşti ya içim çok rahat artık eksikleri alabilirim

geçmiş olsun canım diyetle düzelir inşallah bi sıkıntı olmaz

geçmiş olsun canım diyetle düzelir inşallah bi sıkıntı olmaz
çok sağol canım,inşallh düzelecek işte
Canım geçmiş olsun.
Diyetle düzelir canım .
Şimdiden ekmek pirinç patates yememeye çalış inşallah toparlayacaksın.
Çok sağol canım inşallh,ekmek ve pirinçle pek bi işim olmazdı ama patates yiyordum çok artık dikkat ederim

Ne kadar çok kişide şeker cikti yaa geçmiş olsn hepizine, ailede var mı onu merak ettm kızlar. Yiyip icmeyle çıksa bnde çıkar şeker ama çok şükür 3 gebeligimde de çıkmadı ama hem anne hem de baab tarafımda kimse de şeker yok gibi bişe. Genetik çok etkiliyor muhtemelen, bizde kalp ve tansiyon var mesela bı de guatr.

Ailemde kimse de yok, benimkisi şans oldu herhalde. Belki de bünyemin yatkinligi vardi ama normalde ekmek, pilav sevmem, o yuzden çıkmamıştı.

çok geçmiş olsun, devlet hastanesinde mi dediler bu yorumu ? İyi olmuş ikinci bir doktora gitmen. Çünkü bazen devlette aceleyle yorum yapabiliyorlat
Yok be kuzum özel bir hastahanenin gebeliğin başından beri beni takip eden doktoruydu
Burada herkes çok memnun bu doktordan
Tabiki üniversitedeki doktor doçent çok daha tecrübeliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…