inşallah canımÇook sevindim canımİnşallah son olur bu stresin
çok geçmiş olsun Allah şifa versinDün sıpa beni bende herkesi korkuttum
Kızlar kusura bakmayın ne olur
Size yazdığım gibi
Tuvalette gittiğinde biraz zorlandım kahverengi koyu bir akıntım oldu
Gebeliğin başından beri hiç böyle birşey olmamıştı
O gece etkilendim ama normal dedim kendimce
Birkaç google sayfasınada bakınca rahatladım
Aslında buraya yazmak istedim ama zaten herkes gergin diye düşünüp yazmadım
Sabah ağrı ve bir baskı hissi ile uyandım gerçi uyku hak getirede neyse
Saat 10 gibi doktoru aradım
Hemen gel dedi
Gittiğinde altan muayene oldum
Rahimde yumuşama var doğun gerçekleşebilir bebekte aşağıda dedi
Durdurmamız lazım hastahaneye yatışını yapıyoruz dedi
En az 3 gün yatmalısın sonra duruma göre davranırız
Buarada eşim panikle herkesi aradı
İnanılmaz bir telefon trafiği
Allahım derdime mi yanayım insanlaramı yetişeyim!
Annem ağlıyor kardeşler arıyor eltiler görümceler arkadaş eş dost kim varsa
Kuzen aradı en son
Abla dedi bulunduğun ilin üniversite hastanesine git orada işte falanca doktoru gör o seni yönlendirsin
Şimdi hemen yatış yapma
Bizde doktorumuza bizi yönlendirmesini istedik durumumla ilgili küçük bir not alıp üniversite hastahanesine gittik
Orada da altan muayene oldum
Nst ye bağlandım
Açılma yok
Sancı yok
Bebeğin kalp atışları normal
Gelişimi iyi kan değerlerim iyi şeker yok
Velhasıl herşey iyi
Dediği bebek erken gelebilirde gelmeyebilirde
Dikkat edeceksin ağır kaldırma kendini yorma cinsel ilişki yasak vs
Bir serum aldım iki ilaç rahime yerleştirdi saat gece 21 e kadar takip ediyoruz dedi doktor
Sonra taburcusun
Evdeyim çok şükür
Eğer kanama sancı bebek hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi
Şuan sadece rahimde bir baskı ve kahve rengi bir leke dışında herşey normal gibi
O kahverengi akıntıyıda ebe açıkladı
Altan muayeneden sonra olabiliyormuş korma dedi
Şuan rahatım çok şükür :)
çokmüzüldüm canım çok geçmiş olsun ama çok şükür yolundaymış şu an her şey,erkek kız amaaan gerçekten yeter ki sağlık olsundayız ya,çok şükür bak yolundaymış bak inşallh öylede devam edecekdün çekildiğim renkli ultrasonda kan akımında bozukluk çıkmış canım bugün bi daha çekildim birşey görünmüyor dedi doktor ama eski sonuçlarıma baktı profla görüştü yatış verdiler iyice araştırılacakmış çok kötü oldum moralim bozulducinsiyeti de şimdi öğrendim kesin erkekmiş
ismiyle yaşasın prenses
aminBugun benim de kontrolum vardi.
Allah’a sukur her sey yolunda ☺
Bebek haftasiyla uyumlu, Miyom boyu 3 hafta oncekiyle ayni. Lutinus ise yaramis, serviks boyu ayni daha fazla kisalmamis. Kilo verdigim icin doktorum 50 gr bile yeniden sekeri bosuna vucuda vermeyelim aclik-tokluk sekerine ayni laboratuarda baktiralim dedi. Haftada 500 gr alabilirsin. Ama sende bu azim varken +3 kg ile bitireceksin gebeligi bence dedi.Adamin her cumlesi mesaj.
Bir de artik bizim icin en onemli sey tansiyon, kilo ve Ve seker takibiymis. Bana gunluk kg’yi yazmaya devam et, bundan sonra sabah ve aksam tansiyon, 3 ana ogun oncesi ve sonrasi sekerini de olcup not tut dedi. En ufak bir olumsuzlukta da bana hemen yaz dedi.
23 saat istirahat, 1 saat acik havada yurume gorevi baki...
Bir sonraki randevum 3 hafta sonra. Allah hepimizin bebeklerine saglik, bizlere de esenlik versin.
gözünaydın canım çok sevindimMaşallah kızlar bebislerinize tek tek yazamadim ınş hayırlısıyla atlaticaz sayılı günler çabuk geçer. Bende dün gittim cok sukur herşey yolunda bundan sonra daha sık artık doktor ziyaretleri yaparız. ❤
canım bununla çok çok geçmiş olsun inşallah,Allah yaşatmasın bir dahaDün sıpa beni bende herkesi korkuttum
Kızlar kusura bakmayın ne olur
Size yazdığım gibi
Tuvalette gittiğinde biraz zorlandım kahverengi koyu bir akıntım oldu
Gebeliğin başından beri hiç böyle birşey olmamıştı
O gece etkilendim ama normal dedim kendimce
Birkaç google sayfasınada bakınca rahatladım
Aslında buraya yazmak istedim ama zaten herkes gergin diye düşünüp yazmadım
Sabah ağrı ve bir baskı hissi ile uyandım gerçi uyku hak getirede neyse
Saat 10 gibi doktoru aradım
Hemen gel dedi
Gittiğinde altan muayene oldum
Rahimde yumuşama var doğun gerçekleşebilir bebekte aşağıda dedi
Durdurmamız lazım hastahaneye yatışını yapıyoruz dedi
En az 3 gün yatmalısın sonra duruma göre davranırız
Buarada eşim panikle herkesi aradı
İnanılmaz bir telefon trafiği
Allahım derdime mi yanayım insanlaramı yetişeyim!
Annem ağlıyor kardeşler arıyor eltiler görümceler arkadaş eş dost kim varsa
Kuzen aradı en son
Abla dedi bulunduğun ilin üniversite hastanesine git orada işte falanca doktoru gör o seni yönlendirsin
Şimdi hemen yatış yapma
Bizde doktorumuza bizi yönlendirmesini istedik durumumla ilgili küçük bir not alıp üniversite hastahanesine gittik
Orada da altan muayene oldum
Nst ye bağlandım
Açılma yok
Sancı yok
Bebeğin kalp atışları normal
Gelişimi iyi kan değerlerim iyi şeker yok
Velhasıl herşey iyi
Dediği bebek erken gelebilirde gelmeyebilirde
Dikkat edeceksin ağır kaldırma kendini yorma cinsel ilişki yasak vs
Bir serum aldım iki ilaç rahime yerleştirdi saat gece 21 e kadar takip ediyoruz dedi doktor
Sonra taburcusun
Evdeyim çok şükür
Eğer kanama sancı bebek hareketlerinde azalma hissedersen gel dedi
Şuan sadece rahimde bir baskı ve kahve rengi bir leke dışında herşey normal gibi
O kahverengi akıntıyıda ebe açıkladı
Altan muayeneden sonra olabiliyormuş korma dedi
Şuan rahatım çok şükür :)
Çokmsevindim canım inşallh böyle güzel haberler alırız hep,eşler artık doğum yapınca görürler bebişleriKızlar şöyle bir okudum herkesin durumunun iyi olmasına sevindim isimleri alıntılayamadımTeknoloji özürlü ben ben de kontrole gittim bugün yolundaymış her şey, kızımın suratını yarım da olsa görebildim hem eli hem ayağıyla kapatmıştı yüzünü, ışık düzgün değilse poz vermiyor hanımefendi çıktı alamadık yazıcı tamire gitmiş.babası yine göremedi, sanırım doğuma ancak görebilecek
Canım inşallah Diyetle düzeltilir..Kızlar bugün benimde şeker yüklemem vardı sonuçlara baktı d ve diyabete gönderdi,diyet ve gerekirse insülin kullanabilşrmişim,pazartesi diybete aç gidecekmişim bakalım hayırlısıyla atlatsak şu hamişliği,daha neler yaşıyacağımı merak ediyorum açıkçasıhayırlısı olsun inşallh
Ay şuandayı bilmiyorum . Kızımda 2 Gece kalmıştım 2017 sonunda . Ondan 2 gece kalacakmışım gbi düşündüm.2 gece yatırıyorlar mı hastanede? Hala İzmir'de aileleri almıyorlarmış hastaneye ama 1 gece yatırıyorlar.
Paylaştılar canım,yüklemeyi denicem şimdiCanım inşallah Diyetle düzeltilir..
Değerlerin nasıl çıkmış ? Seninle paylaşmadılar mı ?
çok teşekkür ederim canımçokmüzüldüm canım çok geçmiş olsun ama çok şükür yolundaymış şu an her şey,erkek kız amaaan gerçekten yeter ki sağlık olsundayız ya,çok şükür bak yolundaymış bak inşallh öylede devam edecek
ismiyle yaşasın prenses
amincanım sanada bin maşallh Ömerede
gözünaydın canım çok sevindimher şey yolunda gitsin hep
canım bununla çok çok geçmiş olsun inşallah,Allah yaşatmasın bir daha
Çokmsevindim canım inşallh böyle güzel haberler alırız hep,eşler artık doğum yapınca görürler bebişleri
geçmiş olsun canım diyetle düzelir inşallah bi sıkıntı olmazKızlar bugün benimde şeker yüklemem vardı sonuçlara baktı d ve diyabete gönderdi,diyet ve gerekirse insülin kullanabilşrmişim,pazartesi diybete aç gidecekmişim bakalım hayırlısıyla atlatsak şu hamişliği,daha neler yaşıyacağımı merak ediyorum açıkçasıhayırlısı olsun inşallh
Canım geçmiş olsun.Paylaştılar canım,yüklemeyi denicem şimdi☺
çok sağol canım,inşallh düzelecek iştegeçmiş olsun canım diyetle düzelir inşallah bi sıkıntı olmaz
Çok sağol canım inşallh,ekmek ve pirinçle pek bi işim olmazdı ama patates yiyordum çok artık dikkat ederimCanım geçmiş olsun.
Diyetle düzelir canım .
Şimdiden ekmek pirinç patates yememeye çalış inşallah toparlayacaksın.
Ailemde kimse de yok, benimkisi şans oldu herhalde. Belki de bünyemin yatkinligi vardi ama normalde ekmek, pilav sevmem, o yuzden çıkmamıştı.Ne kadar çok kişide şeker cikti yaa geçmiş olsn hepizine, ailede var mı onu merak ettm kızlar. Yiyip icmeyle çıksa bnde çıkar şeker ama çok şükür 3 gebeligimde de çıkmadı ama hem anne hem de baab tarafımda kimse de şeker yok gibi bişe. Genetik çok etkiliyor muhtemelen, bizde kalp ve tansiyon var mesela bı de guatr.
Yok be kuzum özel bir hastahanenin gebeliğin başından beri beni takip eden doktoruyduçok geçmiş olsun, devlet hastanesinde mi dediler bu yorumu ? İyi olmuş ikinci bir doktora gitmen. Çünkü bazen devlette aceleyle yorum yapabiliyorlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?