2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Zemzem ve hurma kızıma yaptık biz dudaklarına sürmek de olabilir bak acaba illa doğar doğmaz mı yapılıyor ki?

Aaaa yapan birinden duymak güzel oldu peki canım sodanın beklemiş mi olması lazım?

İnstagram ismini veya linkini paylaşabilirmisşn :) merak ettim bende :)

Selam canım,
Ben veremem ya gazı olursa rezene çayı fln içerim. Ben kızıma ilk 6 ay su bile vermedim. Su vermeyin dendiği için maden suyuda veremem.
Ama şaşırdım bende

Maden suyunu mu?
Yapmayın kızlar doğruluğu ispatlanmamış hiçbir uygulamayı yeni doğana uygulamayın
Ne gibi etkileri olacağını bilemezsiniz
Faydası olacağı gibi zararıda olabilir
Gerekiyorsa bir sene ağlasın, yine bilmediğim şeyi vermem bende, ancak Dr evet ver derse o zaman..

Hangi ildesin canım, ben İzmir Medical parkta doğum yapicam nasipse.
Fiyatlarini tam hatırlamıyorum bende sigorta yaptırdım ama nerden baksan 5000 vardi doğum fiyatı.

plastik canım nasıl değil ama şu sert plastiklerden koku flnda yok ben eve geldiğinde kurmadan sirkeli karbonatlı suyla silmiş öyle kurdurtmuştum her ihtimale karşı

plastik canım nasıl değil ama şu sert plastiklerden koku flnda yok ben eve geldiğinde kurmadan sirkeli karbonatlı suyla silmiş öyle kurdurtmuştum her ihtimale karşı
Köşelerinde plastikler var köşe koruyucu. Tekerlekler bir de. Onun dışında kumaş ve demirlerden oluşuyor benim aldığım.

ewt ewt benimkiside öyleydi.. 4.buçuk yasına kadarda kullandım.. şimdi yine alıcam nasipse inş.

Ben 6. ayda yaşadım bebeğin suyunda artma var dedi bana da oda şekersiz beslen dedi. 1 ay şeker almadan beslendim 7. ayda normale döndü sebebi neymiş canım sordun mu
artmamı oldu canım senin. bende durum tam tersi . anlayamadm hiç suyumda gelmedi azalmasma sebep olucak .

ewt ewt benimkiside öyleydi.. 4.buçuk yasına kadarda kullandım.. şimdi yine alıcam nasipse inş.
Ben anladım ne demek istediğinizi. Açıkçası ben. normal büyüyen beşik aldım. Kayınvalidemler almış bunu da. Park yataklar hoşuma gitmiyordu. Cok naylonumsu kumaşları vardı ama dün gelen öyle değil. Bildiğin normal kumaş. Bi kurup denedik geri katladım kokusu yoktu. Umarım ben de memnun kalırım.

Ya kızlar sanki karnım bugün birden aşağıya indi. evham mı yapıyorum, delirmeye mi başladım bilmiyorum ama karnımın şekli değişti gibi. bunun için çok erken değil mi?

Ya kızlar sanki karnım bugün birden aşağıya indi. evham mı yapıyorum, delirmeye mi başladım bilmiyorum ama karnımın şekli değişti gibi. bunun için çok erken değil mi?
Bebiş yer değiştirmiştir cnm, bnde bgn brz iş yaptım die hertafim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…