Bende duydum onu çok şaşırdım birde zemzem suyunu çok yazan olmuş sanırım ben sodayı denicem biraz dudaklarına sürerim 2 kaşık çok geldi düşününce. Çok fazla yapan ve gazsız olan bebek varmış cidden :)
eşimin kuzeni de oğluma yaptı canım doğduğu ilk gün ve gerçekten bizde çok rahat ettik aşırı bi gazı olmadı oğlumun kendi pıt pıt çıkarırdı ama hiç emzirmeden içirmen gerekiyomuş emzirdikten sonra bi anlamı kalmıyomuş yaparsanız eğer bilginiz olsun biz 1 çay kaşığı içirdik sadece
Selam kızlar geçen gün instagramda bi hemşire hastane çantanıza sade soda ve çay kaşığı koyun yazmış.. 2 çay kaşığı sade sodayı biraz bekletip gazı gittikten sonra bebeğe verin gazsız bi çocuk olur yazmış.. inanamadım yorumları takip ettim bende yaptım ve rahat ettim diyen o kadar çok insan vardı ki kızım kolikti 3 ay çok zorlandık.. pazartesi doktora soracağım eğer ki yap derse yapacağım
Selam kızlar geçen gün instagramda bi hemşire hastane çantanıza sade soda ve çay kaşığı koyun yazmış.. 2 çay kaşığı sade sodayı biraz bekletip gazı gittikten sonra bebeğe verin gazsız bi çocuk olur yazmış.. inanamadım yorumları takip ettim bende yaptım ve rahat ettim diyen o kadar çok insan vardı ki kızım kolikti 3 ay çok zorlandık.. pazartesi doktora soracağım eğer ki yap derse yapacağım
Selam canım,
Ben veremem ya gazı olursa rezene çayı fln içerim. Ben kızıma ilk 6 ay su bile vermedim. Su vermeyin dendiği için maden suyuda veremem.
Ama şaşırdım bende
Maden suyunu mu?
Yapmayın kızlar doğruluğu ispatlanmamış hiçbir uygulamayı yeni doğana uygulamayın
Ne gibi etkileri olacağını bilemezsiniz
Faydası olacağı gibi zararıda olabilir
Maden suyunu mu?
Yapmayın kızlar doğruluğu ispatlanmamış hiçbir uygulamayı yeni doğana uygulamayın
Ne gibi etkileri olacağını bilemezsiniz
Faydası olacağı gibi zararıda olabilir
Merhaba arkadaşlar benim doğumum da ağustos başı gibi olacak.. Hastane konusunda çok kararsızım sizin görüşüp fiyat aldığınız hastane varsa paylaşır mısınız i. Şimdiden teşekkürler
Hangi ildesin canım, ben İzmir Medical parkta doğum yapicam nasipse.
Fiyatlarini tam hatırlamıyorum bende sigorta yaptırdım ama nerden baksan 5000 vardi doğum fiyatı.
Bence doktorlarin onaylamadigi boyle seyleri yapmamak gerek genel anlamda tum hurafeler icin.. cok dogru bi bilgi olsa herkes bilirdi herhalde. Burda boyle konusuruz Allah korusun bilmeyen biri yapar uygular..
plastik canım nasıl değil ama şu sert plastiklerden koku flnda yok ben eve geldiğinde kurmadan sirkeli karbonatlı suyla silmiş öyle kurdurtmuştum her ihtimale karşı
plastik canım nasıl değil ama şu sert plastiklerden koku flnda yok ben eve geldiğinde kurmadan sirkeli karbonatlı suyla silmiş öyle kurdurtmuştum her ihtimale karşı
Ben 6. ayda yaşadım bebeğin suyunda artma var dedi bana da oda şekersiz beslen dedi. 1 ay şeker almadan beslendim 7. ayda normale döndü sebebi neymiş canım sordun mu
Ben anladım ne demek istediğinizi. Açıkçası ben. normal büyüyen beşik aldım. Kayınvalidemler almış bunu da. Park yataklar hoşuma gitmiyordu. Cok naylonumsu kumaşları vardı ama dün gelen öyle değil. Bildiğin normal kumaş. Bi kurup denedik geri katladım kokusu yoktu. Umarım ben de memnun kalırım.
Ya kızlar sanki karnım bugün birden aşağıya indi. evham mı yapıyorum, delirmeye mi başladım bilmiyorum ama karnımın şekli değişti gibi. bunun için çok erken değil mi?
Ya kızlar sanki karnım bugün birden aşağıya indi. evham mı yapıyorum, delirmeye mi başladım bilmiyorum ama karnımın şekli değişti gibi. bunun için çok erken değil mi?