2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İnanki ani bir durumda tek düşündüğün ne kadar hazırım oluyor
Kızlar aman diyeyim
Tedbirli olmakta fayda var:)

Kızlar benim gittim hastahanelere hastaya refakat eden bir kişiyi alıyorlar vede oda kadın oluyor
Çocuklar ve eşler alınmıyor
Üniversite hastahanesinde acilden yatış için bir sözleşme imzalatıyorlar
Bu hastahanede corona vardır ve bunu kabul ediyorum diye bir kağıt
Yatan kişi altına okudum anladım imzaladım yazıp imza atılıyor
Sonra sizi sancı odalarına alıyorlar
Sancısı olanlar burada sancılarını çekiyor sonra doğumhaneye alınıyor
Yada sezeryan olacakların testleri yapılıyor doktor onayından geçtikten sonra
Ameliyathane çıkarılıyor
Bu gittiğim bölümde sadece bu birimde kan alımı idrar alımı nst yatış yapan hastalar ben gibi yada sancı çeken hastalar vardı
Bu benim için bir nevi tecrübe oldu

Son düzenleme:

Benim gittiğim hastane ziyaretçi yok sadece belirlenen 2 kişi kalabiliyor dedi anneniz ve eşiniz beraber kalabilir yada başka 2 kişi. Önemli olan o 2 kişinin sabit kişi olmasıymış

O kağıttan bana gittiğim ozel hastanede imzalattı. Hastane içinde nelere dikkat etmem gerekenlere yazıyordu. Bulaşı ihtimalleri falan yer alıyordu. Pandemi bölümü ayrı ama belirtisiz geçiren insanlar da olduğu için temas ve bulaşma ihtimali hastanede de var

İnanki ani bir durumda tek düşündüğün ne kadar hazırım oluyor
Kızlar aman diyeyim
Tedbirli olmakta fayda var:)
Canım bazen öyle bir sancı ağrı giriyor ki, aha diyorum şimdi suyum gelse sancım artsa ne yaparım

Hastane takımlarım, bebisin kıyafetleri hepsi temiz ütülü, sadece çanta da değil askıda.
Herhalde esime çabuk çabuk koy çantaya der acele hazırlar çıkarız artık eksik gedik

Hastane de bizim eve yürüyerek 20 dk, arabayla 5 dk ona da güveniyorum sanırım

Çok iyi yapmışsın
Ben biraz ağırdan alıyordum ama artık bir haftaya kadar çanta dahil herşeyi hazırlarım:)
Benim eşim çok paniktir
Dokuz doğuranlardan:)
O durumda heralde ben eşimi teseli ederim

Bu sözleşmeyi imzalayınca kanım dondu inanki
Sakin düşünemiyordum heralde

O an başka telaseniz de olduğu içindir. Biz akşam gitmiştik boştu hastane 5 dk önce kâğıdı vermişlerdi okuyalım diye . Belki bire-bir aynı metin değildir ama içerik aynı. Corona kapma durumu.

Bu ay hastaneler normal sürece dönecekmiş galiba. Ağustosa kadar da eski düzene geçilmiş olur sanıyorum. Doğumda refakatçi için genelde kadın istiyorlar, anne tercih ediliyor ama annesi kardeşi yanında olmayanlar için mecbur eşi olacak. O da ancak özel hastanede mümkün sanırım.
Ben şu an ankara şehir hastanesine gidiyorum. Bu ay normalleşmeye başlayacaktı yoksa normal veya sezaryen hiçbir şekilde refakatçi alınmıyordu.

Bir hamile arkadasimla gorustum bugun. Yarin agdaya gidicem dedim. Son aylarda onermiyorlar, kendini kasarak yalanci sanci baslatablirsin erken doguma sebep olabilir dedi hic duymamistim. Arastirdim bu gorusu savunanlar var. Tecrubeli annelerden deneyimi olanlar var mi. Sizce boyle bir sey gercek olabilir mi?

Bizim daha 2.5 ayımız var sıkıntı olacağını sanmam cnm haftaya bnde gidecem

Valla ben gecen gittin bide 36 tida gidicem hergun gitmiyoruz ya sonucta bn doktora bastan sormustum sorun olsa soylerdi bence

sağol canım bakacağım

Günaydın hamile dediğin uyur ya ben gece 2 de uyuyup sabah 6 da uyandık normal de hamıle değilken olsa 4 saat uyku ile gözumu acamam neden böyleyim kı sizde tekmelerle uyanıyormusunuz
Son zamanlarda uyunmuyor maalesef, vücut doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyor kendini. Sağa dön sola dön sonra tekmeler uyku kalitesi falan kalmıyor doğum sonrası için provalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…