bizim kız 2 günde çok büyüdü sanki karnım devasa geliyor ama kilo alımım yok. hareket de ediyor ama karnım ağrıyo öğlene doğru sanki pilim bitiyor. pek bişi yapamıyorum. hastane çantamı artık hazırlamam lazım ama enerjim yok.
Kızlar benim gittim hastahanelere hastaya refakat eden bir kişiyi alıyorlar vede oda kadın oluyor
Çocuklar ve eşler alınmıyor
Üniversite hastahanesinde acilden yatış için bir sözleşme imzalatıyorlar
Bu hastahanede corona vardır ve bunu kabul ediyorum diye bir kağıt
Yatan kişi altına okudum anladım imzaladım yazıp imza atılıyor
Sonra sizi sancı odalarına alıyorlar
Sancısı olanlar burada sancılarını çekiyor sonra doğumhaneye alınıyor
Yada sezeryan olacakların testleri yapılıyor doktor onayından geçtikten sonra
Ameliyathane çıkarılıyor
Bu gittiğim bölümde sadece bu birimde kan alımı idrar alımı nst yatış yapan hastalar ben gibi yada sancı çeken hastalar vardı
Bu benim için bir nevi tecrübe oldu
Arkadaşlar hastaneye sadece eş alma durumunda bebekle kim ilgileniyor .sezeryan doğumda alt değişme fln işi zor olur benim eşim alt defistiremiyor mesela ondan başkada kalacak ta yok gerçi koronadan dolayı annem İstanbul'dan gelemeyecek
Benim gittiğim hastane ziyaretçi yok sadece belirlenen 2 kişi kalabiliyor dedi anneniz ve eşiniz beraber kalabilir yada başka 2 kişi. Önemli olan o 2 kişinin sabit kişi olmasıymış
Kızlar hastahanelere refakat eden bir kişiyi alıyorlar vede oda kadın oluyor
Çocuklar ve eşler alınmıyor
Üniversite hastahanesinde acilden yatış için bir sözleşme imzalatıyorlar
Bu hastahanede corona vardır ve bunu kabul ediyorum diye bir kağıt
Yatan kişi altına okudum anladım imzaladım yazıp imza atılıyor
Sonra sizi sancı odalarına alıyorlar
Sancısı olanlar burada sancılarını çekiyor sonra doğumhaneye alınıyor
Yada sezeryan olacakların testleri yapılıyor doktor onayından geçtikten sonra
Ameliyathane çıkarılıyor
Bu gittiğim bölümde sadece bu birimde kan alımı idrar alımı nst yatış yapan hastalar ben gibi yada sancı çeken hastalar vardı
Bu benim için bir nevi tecrübe oldu
O kağıttan bana gittiğim ozel hastanede imzalattı. Hastane içinde nelere dikkat etmem gerekenlere yazıyordu. Bulaşı ihtimalleri falan yer alıyordu. Pandemi bölümü ayrı ama belirtisiz geçiren insanlar da olduğu için temas ve bulaşma ihtimali hastanede de var
Canım bazen öyle bir sancı ağrı giriyor ki, aha diyorum şimdi suyum gelse sancım artsa ne yaparım
Hastane takımlarım, bebisin kıyafetleri hepsi temiz ütülü, sadece çanta da değil askıda.
Herhalde esime çabuk çabuk koy çantaya der acele hazırlar çıkarız artık eksik gedik
Hastane de bizim eve yürüyerek 20 dk, arabayla 5 dk ona da güveniyorum sanırım
Canım bazen öyle bir sancı ağrı giriyor ki, aha diyorum şimdi suyum gelse sancım artsa ne yaparım
Hastane takımlarım, bebisin kıyafetleri hepsi temiz ütülü, sadece çanta da değil askıda.
Herhalde esime çabuk çabuk koy çantaya der acele hazırlar çıkarız artık eksik gedik
Hastane de bizim eve yürüyerek 20 dk, arabayla 5 dk ona da güveniyorum sanırım
Çok iyi yapmışsın
Ben biraz ağırdan alıyordum ama artık bir haftaya kadar çanta dahil herşeyi hazırlarım:)
Benim eşim çok paniktir
Dokuz doğuranlardan:)
O durumda heralde ben eşimi teseli ederim
O kağıttan bana gittiğim ozel hastanede imzalattı. Hastane içinde nelere dikkat etmem gerekenlere yazıyordu. Bulaşı ihtimalleri falan yer alıyordu. Pandemi bölümü ayrı ama belirtisiz geçiren insanlar da olduğu için temas ve bulaşma ihtimali hastanede de var
Çok iyi yapmışsın
Ben biraz ağırdan alıyordum ama artık bir haftaya kadar çanta dahil herşeyi hazırlarım:)
Benim eşim çok paniktir
Dokuz doğuranlardan:)
O durumda heralde ben eşimi teseli ederim
Bu sözleşmeyi imzalayınca kanım dondu inanki
Sakin düşünemiyordum heralde
O an başka telaseniz de olduğu içindir. Biz akşam gitmiştik boştu hastane 5 dk önce kâğıdı vermişlerdi okuyalım diye . Belki bire-bir aynı metin değildir ama içerik aynı. Corona kapma durumu.
O an başka telaseniz de olduğu içindir. Biz akşam gitmiştik boştu hastane 5 dk önce kâğıdı vermişlerdi okuyalım diye . Belki bire-bir aynı metin değildir ama içerik aynı. Corona kapma durumu.
Bu ay hastaneler normal sürece dönecekmiş galiba. Ağustosa kadar da eski düzene geçilmiş olur sanıyorum. Doğumda refakatçi için genelde kadın istiyorlar, anne tercih ediliyor ama annesi kardeşi yanında olmayanlar için mecbur eşi olacak. O da ancak özel hastanede mümkün sanırım.
Ben şu an ankara şehir hastanesine gidiyorum. Bu ay normalleşmeye başlayacaktı yoksa normal veya sezaryen hiçbir şekilde refakatçi alınmıyordu.
Bir hamile arkadasimla gorustum bugun. Yarin agdaya gidicem dedim. Son aylarda onermiyorlar, kendini kasarak yalanci sanci baslatablirsin erken doguma sebep olabilir dedi hic duymamistim. Arastirdim bu gorusu savunanlar var. Tecrubeli annelerden deneyimi olanlar var mi. Sizce boyle bir sey gercek olabilir mi?
Bir hamile arkadasimla gorustum bugun. Yarin agdaya gidicem dedim. Son aylarda onermiyorlar, kendini kasarak yalanci sanci baslatablirsin erken doguma sebep olabilir dedi hic duymamistim. Arastirdim bu gorusu savunanlar var. Tecrubeli annelerden deneyimi olanlar var mi. Sizce boyle bir sey gercek olabilir mi?
Günaydın hamile dediğin uyur ya ben gece 2 de uyuyup sabah 6 da uyandık normal de hamıle değilken olsa 4 saat uyku ile gözumu acamam neden böyleyim kı sizde tekmelerle uyanıyormusunuz
Canım ben bir heves bu ürünlerden aldım fakat fiyatına göre yani..
Kalitesi normal geldi öyle aman aman değil .Hepsinden ikişer tane aldım ama bana hediye falan göndermediler:)
Süwen'nin de ara ara kampanyaları oluyor belki şimdi devam ediyordur .Emzirme atletleri çok iyi görünüyordu istersen onada bakabilirsin. Bir alana 2. Bedavaydı yanlışım yoksa.
Ayrıca Süwen'nin çamaşırlarını kullanırım kalitelidir yani. Tavsiye ederim
Günaydın hamile dediğin uyur ya ben gece 2 de uyuyup sabah 6 da uyandık normal de hamıle değilken olsa 4 saat uyku ile gözumu acamam neden böyleyim kı sizde tekmelerle uyanıyormusunuz
Son zamanlarda uyunmuyor maalesef, vücut doğum sonrası uykusuzluğa hazırlıyor kendini. Sağa dön sola dön sonra tekmeler uyku kalitesi falan kalmıyor doğum sonrası için provalar