2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
İyim canım şimdilik herşey yolunda gibi
Sadece arada sancım oluyor oda normaldir heralde
Bir hafta sonra randevum var bakalım ne diyecek doktor
Sende iyisin çok şükür değil mi?

Sevindim iyi olmana.

Sancilar artik normal canim. Bebegin hareketleri nasil?

Sagol canim, cok sukur iyiyim ben de. Sicaktan bunaliyorum, uykular boluk porcuk ama sukur bu halimize. Bebeklerimiz iyi ya, gerisi gecici.

Sevindim iyi olmana.

Sancilar artik normal canim. Bebegin hareketleri nasil?

Sagol canim, cok sukur iyiyim ben de. Sicaktan bunaliyorum, uykular boluk porcuk ama sukur bu halimize. Bebeklerimiz iyi ya, gerisi gecici.
Bebeğin hareketleride iyi çok şükür
Bir kilo kadar vermişim
Ellerimdeki o uyuşma hisside yok artık ödemlerde sanki indi azda olsa

İyi olmana çok sevindin
İyi olduğunu ben buradan hissediyorum desem :)
Sıcaklıklar malum yaz hali olacak o kadar
Benimde günde 3 4 bölünmüş uyku halim sabahı akşamı gecesi yok:)

Asıl sıcaklar temmuz sıcağı

Sana ve sıcak nemli yerlerde yaşayanlara sabır dilerim

Merhaba kızlar, cuma günü rutin randevum vardı. Doktor suyumun çok arttığını söyledi ve bebeğimde mide cebini göremediğini söyledi. Şeker ölçümünde sorun çıkmadı, bir dizi test yaptı sonucunu bekliyoruz. Bu haftaya kadar midesini hep görmüştük zaten ama sonradan böyle bir sorun yaşayan var mı? Doğum kanalına da henüz girmemiş. Su fazlalığı için ne yapabilirim bir sürü sorun saydı doktor yerde miyim gökte miyim bilmiyorum valla mahvoldum . Yutak problemi varsa yeni doğan cerrahı olan hastahanede doğum yaparsın bile dedi yani

Merhaba, gecmis olsun. Tek bir doktor mu gordu? Seker sonuclariniz nasildi?

Doktorum hareketli bebek en iyi bebektir diyor. Cok sukur canim

Progesteron Ya da baska hormon ilaci kullaniyor musun? İlk gun kullandigimda benim de ellerimde uyusukluk olmustu ama gecti. İlk gun o sekilde yan etkisinin olmasi normalmis canim.

3 hafta oldum oldum dirildim, haliyle tum sorunlarin gectigini, uzerine doktordan “Bebek artik kendini kurtardi” cumlesini kurunca keyfime diyecek yok acikcasi. Yata yata oglumu buyutuyorum iste.

Uyku dedigin gibi, nerede oldugum onemsiz. Her firsatta sekerleme tarzi uyukluyorum. Gece uykusuna hasret kaldim ama.

Koronadan sebep korkudan klimalari da calistiramiyoruz. Bakalim bir sekilde Allah kolaylik verir diyorum.

Bu haftaya kadar görüp şimdi görememesi enteresan iyibir perinatolog muayenesi olsanız daha iyi olur aslında. Kanala ne zaman girmesi gerek onu bilmiyorum ama su fazlalığın da giremeyebiliyormus. Benim de diğer oğlumdayken suyum fazlaydı şeker yoktu. Sadece çok baskı hissediyordum sezeryan oldum ama su fazlalığından dolayı değildi.

Merhaba, gecmis olsun. Tek bir doktor mu gordu? Seker sonuclariniz nasildi?

şeker problemim de yok çok şükür, sadece su birden arttı. yarın görebilirse mideyi çok rahatlayacağım ama yani umutsuzlaştım iyice. Daha önce detaylı için başka dra göstermiştik. diğer doktor gördü yarın bir de perinatolog görecek.

Şöyle yarın eğer kendi drum mide cebini göremezse perinatoloğa yönlendirecek o da görecekmiş. Şu an kanala girmedi zaten yan duruyor, dönecek gibi de değil. Benim sezaryen olacaktı zaten kalbimde bi ufak problem olduğundan çok sıkıntı değil diyorum. Şeker yok çok şükür, aşırı bi baskı vs de hissetmiyorum. Mide cebini görsem rahatlayacağım valla çok gerildim (.
Sizde gözükmüş müydü herşey?

İnsallah anlik bir sey olmustur ve yarin gorulur. Detaylida sorun yoksa simdi de yoktur Allah’in izniyle. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Geçmiş olsun,kendinizi üzmeyin,bir şey çıkmaz inşallah,mide cebi dediğiniz şey tam olarak neresi bilemedim ama bu haftaya kadar fark edilmemesi çok tuhaf olmuş yani,sonuçta detaylı ultrasyonda yaptirmissinizdir bir sey olsa o zaman belli olurdu,yani içinizi ferah tutun.

bende de 24 haftada su fazlalığı çıktı çok araştırdım ne yazık ki azalması için hiçbir şey yapılmıyo bana da ya şekerin var ya da bebekte problem var dedi ve baktılar bebeğin böbreklerinde büyüme var dediler şuan 30 haftalığım şükür ki suyu normale dönmüş böbreklerle ilgili de birşey denmedi en son kan akımında bozukluk var dediler 1 gün yatırdılar beni aynı gün içinde 5 6 kez ultrasona girdim 3 4 doktor ayrı ayrı baktı en son birşey görülmedi. İnsanın gerçekten morali aşırı bozuluyo ama sana tavsiyem tek doktorla ve tek ultrason aletinde kalmaman birkaç doktora daha görün aletten alete de değişiyor birinde görünürken diğerinde görünmüyor

iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var birşey sormak istiyorum instagramdan lohusa takımı alan var mı acaba varsa hangi sayfadan aldınız?

Kaçtır burda okuyorum su fazlalığı diye.
Bana da Dr um ne zaman gitsem suyun iyi
Ne zamandır okuyorum burda su fazlalığı konusunu, bende ne zaman gitsem Dr um, suyun iyi, fazla hatta diyor.
Fazla olması sıkıntı mı diye sorduğumda ise hayır tam tersi iyi beslenmiş bebek demek, gayet iyi diyor..

Ama tabi bu fazlanin da bir ölçüsü vardır belki, bilemiyorum...
Neye göre sıkıntı neye göre iyi oluyor...

bende 33.haftada baş gösterdi ben anlamadım nolduğunu valla. Yarın yine kendi doktorumla randevum var, sonra bir daha detaylıya girerim muhtemelen ve sonrasında da eğer bir sıkıntı olursa başka doktora gideceğim diye planladım.araya da haftasonu giriyor diye bekledim işin doğrusu.
Off Allah şifasını versin inşallah evlatlarımızın, kafa da ermiyor doktorun söylediklerine bazen . Kromozom testlerini yaptırdınız mı? Onlar temiz mi?

su fazlalığı da azlığı da iyi değilmiş canım ben araştırdım hiçbir yerde iyi yazdığını görmedim ne yazık ki bende ilk duyduğumda öyle sanıyordum ama değilmiş bebekte sıkıntı olması durumunda oluyormuş bebekler içeride idrarlarını yapıp yutuyorlarmış onu normalde ama eğer yutma sorunu varsa yutamadığı için su fazlalığı oluyormuş şükür ki benim şuan normale dönmüş ama tam olarak bebekte sorun var mı yok mu bilemiyorum Allah büyüktür Rabbim hepimizin evladını korusun

evet benim ikili test detaylı ultrason şeker hepsi temiz çıktı 24 haftaya kadar birşey yoktu herşey iyiydi 24 te birden su fazlalığı çıktı ve ardından birkaç sorun var dendi en son herşey temiz çıktı ama tabi doğana kadar içim yine de rahat olmayacak Rabbim şifa versin hepimizin evladını korusun sağsalim kavuşmayı nasip etsin inşallah

Amin canım
Bende Dr uma sorduğumda iyi beslenmiş bebek demek dedi.
Ama dediğim gibi bu fazlalığın da bir ölçüsü var ki ona göre yorum yapıyorlar demek ki Dr lar.
İnşallah herkesin evladı iyidir, herkes sağ salim kucağına alıp sağlıkla büyütür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…