2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Yanlış hatırlamamışım burda okumusum. Oglenden beri kasiklarimda agri var, ara ara saplaniyor. Bende olmamisti bu sekilde sizilar agrilar. Bugun birden baslayinca endişelendim. Normaldir diye dusunuyorum. Sizde de oluyor mu?

Bebeginiz haftasindan ilerideyse daha cok amniyon yutuyor ve daha cok cis yapiyormus, dolayisiyla amniyon da bu sekilde artiyormus. Ben eminim hepsinin sagligi yerinde. Doktorlar sadece kucuk ihtimalleri arastirmak istiyorlar, kendi islerini yapiyolar. siz icinizi ferah tutun caninizi sikmayin, kotu kotu senaryolari okumayin.

Canım benlik bir sorun yok,ben hata diğer arkadaşların içini ferahlatmak için yazıyorum ☺
Link kopyalayamadim ama Dr kağan kocatepenin YouTube videosunu izlerseniz çoğunlukla hiçbir sorun olmadığını, hatta benim Dr umun dediği gibi gelismis iyi beslenmiş bir bebek olduğunu vurguluyor.

Diğerleri yüzde bir ihtimal oluyormuş.

Aman hareketlerine kurban
Bazen uykuda dürtüp uyandırıyorlar

Çifter olarak 4 doz verdi doktor
Ama benim elimdeki uyuşukluk progestorondan değildi
Sağlıksız beslenmemdendi
Düzenli beslenip yeterince sıvı tükettikten sonra daha iyi hissediyorum

Evet biliyorum bundan önceki haftalarda enerjin düşüktü ve yoktun
Yazmasanda sık takip ediyorum
Birinin olumsuz bir durumunu çok içten hissediyorum
Kimse üzülmesin kimsede bu konuda sınanmasın
Hep beraber kazasız belasız miladında tamamlayalım bu süreci
Bende yatmaya alışabilirim

İstanbul sıcaklıklar nasıl bu sene
Yılın bu zamanına göre diğer senelere oranla bu sene serin diyorlar

doktordan doktora değişiyor o zaman bazıları insanları rahatlatıp bazıları korkutuyor yanlış anlama beni canım benim amacım seni korkutmak değildi ben çok ağladım duyunca çok araştırdım hiç olumlu bi yorum alamadım dediklerimden dolayı olduğunu öğrendim yanlış anlama beni olur mu

Canım benim olur mu hiç.
Niye yanlış anlayim
Sen de duyduğunu söylüyorsun sonuçta.
İnşallah hicbirseyi yoktur canimm bebeğinin
Hiç ağlayıp üzülme, dediğim videoyu izle bak

Canım benim olur mu hiç.
Niye yanlış anlayim
Sen de duyduğunu söylüyorsun sonuçta.
İnşallah hicbirseyi yoktur canimm bebeğinin
Hiç ağlayıp üzülme, dediğim videoyu izle bak ☺
inşallah canım şükür benim suyum normale döndü Allah hepimizin yardımcısı olsun sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin

sadece selam yazıp sonraki girişimde üzerine 20 sayfa okuyorum
Bazı bebişler biraz nazlı sanırım :) hepimize sağlıklı kucağımıza almayı diliyorum tam zamanında

Ben halen hastaneyi belirleyemedim, hiç bir fikrimde yok. İstanbul Avrupa yakası'nda oturuyorum.
Ne araştıracağını bile bilmez mi insan
Deneyimleyen var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…