2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Avrupa yakasında bir tanıdığımın doktoru Avrasya hastanesini tavsiye etmiş covid sürecini temkinli ve güvenilir bir şekilde yürütüyormuş hastane

Kızlar goguslerinin ucunda kaşıntı, goguslerin de ağrı olan var mı..
Uykumda bile kasirken buluyorum kendimi
Benimde oluyor akmayada başladı
Göğüs demişken avent göğüs kalkanı sipariş ettim
Ama krem hangisini alayım bilmiyorum çok farklı öneriler var
Göğüs ucu yaraları canından bezdiriyor diye hatırlıyorum
Bunun çaresini bulmak çok önemli

Ben lansinoh krem almıştım, gene onu aldım. Hayvansal yağ içerdiği için kremden sonra bebek memeyi emebiliyor.
Kimi karbonatlı su kimide kendi sütünü öneriyor sürmek için. Ama bana doktorum lansinohu önermişti almıştım gene öyle yaptım inş yara olmaz.

Kızlar goguslerinin ucunda kaşıntı, goguslerin de ağrı olan var mı..
Uykumda bile kasirken buluyorum kendimi
bende de var fena bir kaşıntı. Bugün doktor kontrolüm vardı dr uma söyledim bi krem tavsiye etti. Kaşıyarak yara yapmamız ya da çok uyarmaktan oksitosin salgısını arttırarak erken doğuma neden olmamız riski var.
Bizim kızı bugün göremedik eliyle hem de iki eliyle yüzünü kapadı. Kilo/hafta merakı olan arkadaşlar için yazıyorum. 32 haftalığız 1800 gr ve 41 cm. Gestasyonel diyabet çıkmasına, ben kilo vermeme rağmen şükür kızımın durumu iyi çıktı. Yürüyüşlere diyete devam o zaman.

Maşallahhh

Bende bu kremi alıyordum
Sonra birkaç yoruma göz atım kremin kokusunun olduğu bebeğin bu yüzden meme reddi yaşadığını
Bazıları ise kremin çok kalın yağı olduğunu memenin sürekli bebeğin ağzından çıktığını yazmışlar
Kakao yağı ayva bilmem nesi çörekotu yağı soğanı bile duydum
Emzirmek en güzel duyguyken yaralar işkenceye çevirebiliyor olayı
Umarım kimsenin olmaz
Ama oluyor malesef
Peygamber sabrı dediğim olaydır çatlaklar

Ben lansinoh kullanmıştım. Yıkamaya gerek kalmadan kullanılıyor. Ama annem kantaron yağı, propolis, çeşitli karışımlar ne varsa aktardan alıp getirmişti. Ayva çekirdeği suya koyup buzdolabında bir gün bekletip kullanılabiliyor. Ne olursa olsun çok zor iyileşmişti benimkiler. Bir de eczaneden e vitamini kapsülü almıştım kapsülden çıkarıp çıkarıp sürüyordum, e vitaminin cilt yenileyici özelliği var. Hepimize kolay gelsin yarasız acısız emzirmeler olsun

iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var birşey sormak istiyorum instagramdan lohusa takımı alan var mı acaba varsa hangi sayfadan aldınız?

bende bi türlü seçemedim valla alanlar bi foto ataın hepsi iç belli ediyor galiba

Valla görümcem en çok hindistan cevizi yağından memnun kalmış bende başladım şimdi doğuma kadar sürecem.
Kızlar bide Göğüs ucu sarı sarı kabuk oluyor ya onu temizliyor musunuz ben dokunmuyorum bişey uyarırım diye iyice yumuşasın doğum öncesi temizleyim diyorum

Göğüs kalkanı kullanmışmıydın
Bunun çok faydalı olduğunu hatta hayat kurtardığını yazıyorlar
Loğusa dönemiyle ilgili benimde tek hatırladığım göğüs çatlaklarıydı
Umarım olmaz

Ben de lansinoh aldım da gelmedi daha. Sürmeye başlıcam gelince. Şuan da normal çatlak kremi sürüyorum. Zeytinyağı ve e vitamini ampul de sür dediler bana doğumdan önce.

Evet doğumdan bir ay önce başlamak lazımış göğüse birşeyler sürmeye
Çok sesli bir toplum olduğumuz için herkesin bir önesi var
Buda oldukça kafa karıştıryor
Emzirmeyle ilgili bir anım vardır
Loğusayım göğüs ucum yara olmuş
Doğum anıma şükürler edecek vaziyete
Çocuğu emzirmeye çalışıyorum
Bir yakınım bebek görmeye birde geçmiş olsun demeye gelmiş
Aaa bak bu çocuk aç sütün yok
Benimki fışkırıyordu(fışkırıyordu ne ya dahada çözmüş değilim) demesi çıldırtmıştı beni

Philips avent göğüs kalkanı süt toplama amaçlı genelde dediler. Ben de onun yerine mochi pompa aldım. En azından emzirirken diğerinden sütü toplasın diye. Bir de gümüş kapakları öneriyorlar e vitamini ampul ve kapak kullanıp hiç yara olmadığını söyledi arkadaşlarım. Ama almadım daha. çok fazla marka var. çok fazla fiyat var.

Kontrole geldim idrarimda +3 keton bulundugu ivin yine yatisimi verdiler. Sebebi susuz kalma ya da yeterli karbonhidrat alamamaymis. Gunde 4 litre su icen hatta direkt doktordan bu kadar da icme uyarisi alan biri olarak sebebinin yetersiz beslenme oldugunu soyleyebilirim. Bir hafta eziyet cektirdiler bana o diyetle. Yazik karnimdaki cocuga. Saglam insani hasta ediyolar.

çok geçmiş olsun. idrarda keton vücudunuzun kandaki şekeri yükseltmek için yağ yaktığını gösteriyor. şeker düşüklüğünden. sizden kaynaklı da olmayabilir insülin başlarlar belki.

Ben de daha se
Ben de daha seçemedim, dediğiniz gibi içini göstersin istemiyorum, ama göstermeyende bulamıyorum. İnternetten almak istiyorum. Siz nereden şipariş verdiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…