Avrupa yakasında bir tanıdığımın doktoru Avrasya hastanesini tavsiye etmiş covid sürecini temkinli ve güvenilir bir şekilde yürütüyormuş hastanesadece selam yazıp sonraki girişimde üzerine 20 sayfa okuyorum
Bazı bebişler biraz nazlı sanırım :) hepimize sağlıklı kucağımıza almayı diliyorum tam zamanında
Ben halen hastaneyi belirleyemedim, hiç bir fikrimde yok. İstanbul Avrupa yakası'nda oturuyorum.
Ne araştıracağını bile bilmez mi insan
Deneyimleyen var mı ?
Kızlar goguslerinin ucunda kaşıntı, goguslerin de ağrı olan var mı..
Uykumda bile kasirken buluyorum kendimi
Benimde oluyor akmayada başladıKızlar goguslerinin ucunda kaşıntı, goguslerin de ağrı olan var mı..
Ben lansinoh krem almıştım, gene onu aldım. Hayvansal yağ içerdiği için kremden sonra bebek memeyi emebiliyor.Benimde oluyor akmayada başladı
Göğüs demişken avent göğüs kalkanı sipariş ettim
Ama krem hangisini alayım bilmiyorum çok farklı öneriler var
Göğüs ucu yaraları canından bezdiriyor diye hatırlıyorum
Bunun çaresini bulmak çok önemli
bende de var fena bir kaşıntı. Bugün doktor kontrolüm vardı dr uma söyledim bi krem tavsiye etti. Kaşıyarak yara yapmamız ya da çok uyarmaktan oksitosin salgısını arttırarak erken doğuma neden olmamız riski var.Kızlar goguslerinin ucunda kaşıntı, goguslerin de ağrı olan var mı..
Canım bir araştır istersen bebe yağı kimyasal yani zararlı diye biliyorum, bebeğe de kendime de kullanmamıştım ben.Çok Kuruyorlar. Nemlendir. Bebe yağı sürüyorum ben. Uçları da kabuk yapıyor su ile yıkıyorum.
Maşallahhhbende de var fena bir kaşıntı. Bugün doktor kontrolüm vardı dr uma söyledim bi krem tavsiye etti. Kaşıyarak yara yapmamız ya da çok uyarmaktan oksitosin salgısını arttırarak erken doğuma neden olmamız riski var.
Bizim kızı bugün göremedik eliyle hem de iki eliyle yüzünü kapadı. Kilo/hafta merakı olan arkadaşlar için yazıyorum. 32 haftalığız 1800 gr ve 41 cm. Gestasyonel diyabet çıkmasına, ben kilo vermeme rağmen şükür kızımın durumu iyi çıktı. Yürüyüşlere diyete devam o zaman.
Ben lansinoh krem almıştım, gene onu aldım. Hayvansal yağ içerdiği için kremden sonra bebek memeyi emebiliyor.
Kimi karbonatlı su kimide kendi sütünü öneriyor sürmek için. Ama bana doktorum lansinohu önermişti almıştım gene öyle yaptım inş yara olmaz.
Ben lansinoh kullanmıştım. Yıkamaya gerek kalmadan kullanılıyor. Ama annem kantaron yağı, propolis, çeşitli karışımlar ne varsa aktardan alıp getirmişti. Ayva çekirdeği suya koyup buzdolabında bir gün bekletip kullanılabiliyor. Ne olursa olsun çok zor iyileşmişti benimkiler. Bir de eczaneden e vitamini kapsülü almıştım kapsülden çıkarıp çıkarıp sürüyordum, e vitaminin cilt yenileyici özelliği var. Hepimize kolay gelsin yarasız acısız emzirmeler olsunBenimde oluyor akmayada başladı
iyi akşamlar kızlar yardımınıza ihtiyacım var birşey sormak istiyorum instagramdan lohusa takımı alan var mı acaba varsa hangi sayfadan aldınız?
Valla görümcem en çok hindistan cevizi yağından memnun kalmış bende başladım şimdi doğuma kadar sürecem.Benimde oluyor akmayada başladı
teşekkür ederim bir incelerimCanım bir araştır istersen bebe yağı kimyasal yani zararlı diye biliyorum, bebeğe de kendime de kullanmamıştım ben.
Göğüs kalkanı kullanmışmıydınBen lansinoh kullanmıştım. Yıkamaya gerek kalmadan kullanılıyor. Ama annem kantaron yağı, propolis, çeşitli karışımlar ne varsa aktardan alıp getirmişti. Ayva çekirdeği suya koyup buzdolabında bir gün bekletip kullanılabiliyor. Ne olursa olsun çok zor iyileşmişti benimkiler. Bir de eczaneden e vitamini kapsülü almıştım kapsülden çıkarıp çıkarıp sürüyordum, e vitaminin cilt yenileyici özelliği var. Hepimize kolay gelsin yarasız acısız emzirmeler olsun
Ben de lansinoh aldım da gelmedi daha. Sürmeye başlıcam gelince. Şuan da normal çatlak kremi sürüyorum. Zeytinyağı ve e vitamini ampul de sür dediler bana doğumdan önce.Benimde oluyor akmayada başladı
Evet doğumdan bir ay önce başlamak lazımış göğüse birşeyler sürmeyeValla görümcem en çok hindistan cevizi yağından memnun kalmış bende başladım şimdi doğuma kadar sürecem.
Kızlar bide Göğüs ucu sarı sarı kabuk oluyor ya onu temizliyor musunuz ben dokunmuyorum bişey uyarırım diye iyice yumuşasın doğum öncesi temizleyim diyorum
Philips avent göğüs kalkanı süt toplama amaçlı genelde dediler. Ben de onun yerine mochi pompa aldım. En azından emzirirken diğerinden sütü toplasın diye. Bir de gümüş kapakları öneriyorlar e vitamini ampul ve kapak kullanıp hiç yara olmadığını söyledi arkadaşlarım. Ama almadım daha. çok fazla marka var. çok fazla fiyat var.Göğüs kalkanı kullanmışmıydın
Bunun çok faydalı olduğunu hatta hayat kurtardığını yazıyorlar
Loğusa dönemiyle ilgili benimde tek hatırladığım göğüs çatlaklarıydı
Umarım olmaz
iç belli etmesin diye lacivert aldım en son önceki aldıklarım toz pembeydi hep gösteriyorbende bi türlü seçemedim valla alanlar bi foto ataın hepsi iç belli ediyor galiba
Ben 7 kez seker kontrolu yapiyorum. Beni bosuna korkutmus olabilirler. Seker yuklemesi disindaki tum sonuclarim normal cikiyor. Diyet listemden memnun degilim. Ara ogunler yeterli degil epey aclik hissediyorum ve zaten ac kalmamak icin yiyorum. Kadina sabahlari muhakkak domates salata ve yumurta yerim demistim tum sabahlara bunu yazmis. Mercimek corbasini cok severim demistim her ogle yemegine bunu yazmis. Ara ogunler de kucuk bardak sut ya da meyve + iki ceviz ya da badem. Bir de kepekli ekmek iyi degil diye biliyorum. Cavdar yiyorum. Ama kadin listeye kepekli yazmis. Listedekinden ekstra seyler yiyorum yine de sonuclarim dusuk. Hatta bayilcak kadar dusuk, bazen korkuyorum da hemen atistiriyorum. Saglikli beslenmek iyidir de ac kalmak da seker kadar kotu. Bu pazartesi randevumda soylicem. Memnun degilim kesinlikle verilen listeden. Olmadi ozel diyestisyene gidicem.
çok geçmiş olsun. idrarda keton vücudunuzun kandaki şekeri yükseltmek için yağ yaktığını gösteriyor. şeker düşüklüğünden. sizden kaynaklı da olmayabilir insülin başlarlar belki.Kontrole geldim idrarimda +3 keton bulundugu ivin yine yatisimi verdiler. Sebebi susuz kalma ya da yeterli karbonhidrat alamamaymis. Gunde 4 litre su icen hatta direkt doktordan bu kadar da icme uyarisi alan biri olarak sebebinin yetersiz beslenme oldugunu soyleyebilirim. Bir hafta eziyet cektirdiler bana o diyetle. Yazik karnimdaki cocuga. Saglam insani hasta ediyolar.
Ben de daha sebende bi türlü seçemedim valla alanlar bi foto ataın hepsi iç belli ediyor galiba
Valla görümcem en çok hindistan cevizi yağından memnun kalmış bende başladım şimdi doğuma kadar sürecem.
Kızlar bide Göğüs ucu sarı sarı kabuk oluyor ya onu temizliyor musunuz ben dokunmuyorum bişey uyarırım diye iyice yumuşasın doğum öncesi temizleyim diyorum
Ben de daha seçemedim, dediğiniz gibi içini göstersin istemiyorum, ama göstermeyende bulamıyorum. İnternetten almak istiyorum. Siz nereden şipariş verdiniz ?bende bi türlü seçemedim valla alanlar bi foto ataın hepsi iç belli ediyor galiba
Valla görümcem en çok hindistan cevizi yağından memnun kalmış bende başladım şimdi doğuma kadar sürecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?