2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
çok geçmiş olsun. idrarda keton vücudunuzun kandaki şekeri yükseltmek için yağ yaktığını gösteriyor. şeker düşüklüğünden. sizden kaynaklı da olmayabilir insülin başlarlar belki.
Allah korusun. Bir de ihtiyacim olmadigi halde ona baslarlar. Verdigi diyette yeterli karbonhidrat yoktu ki. Iki kere iki dort mantigi. Bu kadar basit. Yetersiz bi diyetle beni eve gonderdiler. Benim sonuclarim olmasi gerekenden de dusuk cikmaya basladi o diyet sonrasinda. Tokluk 90a indi. Aclik 66ya. Gecen hafta da hastanedeyken normaldi sonuclarim. Doktorun bi tanesi sonuclarin normal niye seni hastsneye yatirdilar dedi. Diyet verip gonderdiler diyetten sonra daha da dustu. Hemşire dinledi ve anladi. Doktora da boyle anlat diyor. Eve gonderebilirler diyor. Diyeti degistirsinler ya da beni kendi halime biraksinlar ay.

Evet Philips avent kullandım. Kremleri sürüp delikli ucunu takıyordum hem kıyafete değmiyordu hem de hava aldığı için daha çabuk iyileşiyordu, deliksiz ucu da emzirirken diğer göğse takıyordum orda biriken sütü bebişe içiriyordum

Geçmiş olsun diyet zaten çok yetersiz görünüyordu, umarım sağlıklı ve dengeli bir beslenme programı oluştururlar

Philips avent kalkanın iki ucu var biri delikli biri değil. Biri süt toplamaya yarıyor diğer ucu yara iyileşmesi döneminde kullanılıyor

bende beyaz var 1 takım evlenmeden önce almıştık ama kullanmak istemiyorum kanama çok olursa bulaşır diye farklı bi renk istiyorum 1 2 sayfa var instagramda ama hiç alışveriş yapmadığım için tereddüt ediyorum biraz kötü gelirse diye

Çok geçmiş olsun, insan kendi kendinin doktoru oluyor gerçekten bazı zamanlar.. Yetersiz olduğunu hep söylediniz ☹ Bu yanlıştan bir an önce vazgeçerler umarım.

Bence hiç elleyip oynama canım, pislik değil ki onlar, memenin dogal yapısını bozarsin.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah gerçekten çok zor bi durum hastaneye gitsen bi dert gitmesen bi dert Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

geçmiş olsun, ben de yarım yamalak yapılan kontrollerden muzdaribim. özel hastaneye gidiyorum, paraya kıyıp öyle tetkik yaptırıyorum ama sonra o tetkiklerin yorumlanması ve tedavisi öyle yarım yamalak oluyor ki yazık günah yani... insanı soğutuyorlar sağlık sektöründen iyice.

Ay ben şöyle dantelli beyaz alacaktım fotoğraf için bu kanama olayını düşünmemiştim 2 tane almak lazım ozaman ama acaba pijama mı gecelik mi daha kullanışlı

Ay ben şöyle dantelli beyaz alacaktım fotoğraf için bu kanama olayını düşünmemiştim 2 tane almak lazım ozaman ama acaba pijama mı gecelik mi daha kullanışlı
benim de dantelli canım ama işte kanamayı düşününce vazgeçtim farklı renk alasım var gri gördüm bi tane çok hoşuma gitti de ama güvenemiyorum ne yazık ki ben tesettürlüyüm canım pijamalı alcam gecelikte rahat edemem yatıp kalkarken bacaklar açılır falan

Mecit 5124 Roba Taşlı Lohusa Gecelik bundan aldım hem uzun kollu hem kapalı hem içini göstermiyor. emzirmeye de uygun. düşünebilirsiniz.

Teşekkür ederim canım bi bakayım bu sayfaya da elbise tarzı istemiyorum ama pijamalı da vardır illa ki kumaşı falan iyi mi memnun kaldınız mı?
ben beğendim zaruriyet gibi anlatıldı elbise olması. sezeryan olursa falan dikişler için sanırım. bir pijama bi böyle gecelik koymayı düşünüyorum ben çantama.

ben beğendim zaruriyet gibi anlatıldı elbise olması. sezeryan olursa falan dikişler için sanırım. bir pijama bi böyle gecelik koymayı düşünüyorum ben çantama.
aynen sezaryen için rahat olur tabiki bakalım hayırlısı olsun hakkımızda normal mi sezaryen mi olacak o da belli değil de ama senin yaptığın daha mantıklı benim ilk normal olduğu için aklıma hiç sezaryen gelmemişti bi düşünmem gerekecek galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…