2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
ben de normal düşünüyorum ama hastaneye girince sonuç ne olur bilinmez.

Bende olmadı canım

size de sorayım şu bavul organizerı olayını hastane çantası için içime sinen bişi bulamadım netten. malum çarşı pazar da gezilmiyor ben de şuna karar kıldım kullanan bu olur diye düşünen var mı?
hastane çantasına olmazsa da evde kullanılır diye düşündüm.

Ay zaten milletin ki öyle fışkırırki tazyikli tazyikli sık sık balkon yıka yani
Herşeyde olduğu gbi emzirmede de abartmaya bayılırız.

ben küçük boy tekerlekli valiz hazırlamıştım varsa eğer siz de öyle yapabilirsiniz

hanımlar az önce doktorumla konuştum, benim de 2. saat sonu şekerim yüksekmiş maalesef... şimdi 3 sabah boyunca şeker takibi yapacağım. umarım bu takibin sonu güzele bağlanır. ben baya baya da çikolata dondurma götürüyordum, onlar yalan olacak artık.. bebeğim için 3 ay yemeyeceğim, ne de olsa annelik fedakarlık demektir bu şekilde her sabah şeker takibi yapanlar önerileri, yorumları varsa yazabilirler mi?

Bugün kontrolüm vardı ve doktorun bana diyet listesi verdi
Tam 29 haftalıgım bebeğimin kilosu 1980 boyu 42 cm bu ölcümlere göre 32 haftalıkla aynıymış
Normal doğum gibi gözüküyomuş ama bebeğin kilo alımı yükselirse sezeryan olucakmışım.Diyet listesine uymak zorundayım
Sizdede aynı durumda olan var mı

İlk gebeliğimde öyleydi canım. 37 haftada doğum yaptım sezeryanla kızım 3980 gr, 53 cm doğdu.
ama bazı bebekler son ayda hiç kilo almıyorlar ve normal kalıyorlar. Sen yediklerine dikkat et ben diyet yapmama rağmen kızım almaya devam etti.
Ama coğunluğun 34 sonrası kilo alımı yavaşlıyor ve eşitleniyorlar diğer bebeklerle.

not : genelik şekerim ve su fazlalığım yoktu. Bebek iri idi eşimde iri bebekmiş ona çekmiş.

Doktorun verdği dıyeti uygulucam
Patates pirinc hamurişi badem muz kefir kaşar peynır yenmemeli yazıyor

Doktorun verdği dıyeti uygulucam
Patates pirinc hamurişi badem muz kefir kaşar peynır yenmemeli yazıyor
Evet onlar bebeğe kilo aldırıyor çünkü. Bebeğin kilo alım hızı yavaşlarsa normalleşir cnm. Sıkıntı yapma kötü bişiy diil. Ele avuca geliyor doğunca bakımı kolay oluyor. Yeterki başka sıkıntı olmasın.
Bir normal doğumda zor olabilir iri bebek oda 4 bucuk kiloya kadar vücudun el veriyor ise yapılabiliyor

İcok teşekkürederim

Ben bugun çalışabilir raporu aldım dayanırsa gelmezse erkenden 5 haftada daha çalışcam bu bebegın gelışimi Benimde 2 hafta önde aclık tokluk sekerıne bakılcak yıne sabah saglık Ocağına gideceğim inşallah bir şey cıkmaz diyet falan vermedı ben bu ara mide yanmasın dan sadece salatalık kavun yiyebiliyorum gerci sağlıklı olsun da sezeryan olsun napalım

Çok Kuruyorlar. Nemlendir. Bebe yağı sürüyorum ben. Uçları da kabuk yapıyor su ile yıkıyorum.
Bendede uçlarında kabuk oluyor ama ben o kabukları alıyorum minicik top top kabuklar sanki delikleri tıkıyormus gibime geliyor temizliyorum bende umarım yanlıs birsey yapmıyorumdur:)

Ben temizliyorum göğsün tam ucunda deliklerin oldugu yerde top top minicik kabuklar oluyor sanki temizlemezsem göğüs ucum tıkalı olacakmıs gibi düşünüyorum iki aydır filan arada temizliyorum çok oynamadan

Silvernurse XL aldım ben, boyut olarak tam geldi kahverengi bölgeye. Standart boy alsam küçük gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…