sabah genelde dengelemek daha zor oluyor gece boyu salgılanan bir hormondan dolayı. şöyle anlatayım tam çavdar taş gibi bir ekmekten avuç içi kadar yersem, haşlanmış yumurta ve peynirle sonuçlar çok iyi oluyor( 1. saat tokluk 114 gibi oluyor). ama mesela uno premium tam çavdarlı dan tost yapayım dersem <böyle olunca mecburen 2 dilim oluyor> şeker 138 falan çıkıyor yani sınıra yaklaşıyo baya. bal reçel kaymak yok zaten. zeytin etkilemiyor. ama onu da 5 ten fazla yemiyorum. ekmek az olunca peynir de yenmiyor.hanımlar az önce doktorumla konuştum, benim de 2. saat sonu şekerim yüksekmiş maalesef... şimdi 3 sabah boyunca şeker takibi yapacağım. umarım bu takibin sonu güzele bağlanır. ben baya baya da çikolata dondurma götürüyordum, onlar yalan olacak artık.. bebeğim için 3 ay yemeyeceğim, ne de olsa annelik fedakarlık demektirbu şekilde her sabah şeker takibi yapanlar önerileri, yorumları varsa yazabilirler mi?
bilmiyorum ben de suyle yumuşatıp alıyorumBendede uçlarında kabuk oluyor ama ben o kabukları alıyorum minicik top top kabuklar sanki delikleri tıkıyormus gibime geliyor temizliyorum bende umarım yanlıs birsey yapmıyorumdur:)
Cevap için sağol canım, henüz diyetisyene gidemiyorum ama haftaya gideceğim, şimdilik şekerde frene bastım, bakalım, inşallah bebişlerimiz için faydalı olacaksabah genelde dengelemek daha zor oluyor gece boyu salgılanan bir hormondan dolayı. şöyle anlatayım tam çavdar taş gibi bir ekmekten avuç içi kadar yersem, haşlanmış yumurta ve peynirle sonuçlar çok iyi oluyor( 1. saat tokluk 114 gibi oluyor). ama mesela uno premium tam çavdarlı dan tost yapayım dersem <böyle olunca mecburen 2 dilim oluyor> şeker 138 falan çıkıyor yani sınıra yaklaşıyo baya. bal reçel kaymak yok zaten. zeytin etkilemiyor. ama onu da 5 ten fazla yemiyorum. ekmek az olunca peynir de yenmiyor.
En önemlisi de işte covid i nasıl yöneteceği :/Avrupa yakasında bir tanıdığımın doktoru Avrasya hastanesini tavsiye etmiş covid sürecini temkinli ve güvenilir bir şekilde yürütüyormuş hastane
Ben de bugün onu düşündüm. Daha hiçbir şeyi yıkamadım. Kendime bir pijama takımı daha almam lazım. Eksikler var. Terlik, göğüs pedi, emzirme sütyeni/atleti, çamaşır.Doğum canntasını da hazırladınız mı? Bende bu hafta her şeyi yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum
Günaydın kizlarbenim sezeryandan dolayi 15 Ağustos a cekildi dogumum. Bikac gun icinde kiyafetleri yikayip utulemek hedefim
sadece selam yazıp sonraki girişimde üzerine 20 sayfa okuyorum
Bazı bebişler biraz nazlı sanırım :) hepimize sağlıklı kucağımıza almayı diliyorum tam zamanında
Ben halen hastaneyi belirleyemedim, hiç bir fikrimde yok. İstanbul Avrupa yakası'nda oturuyorum.
Ne araştıracağını bile bilmez mi insan
Deneyimleyen var mı ?
Benim 12 kilo olmuş. 32+0.Günaydınlar30+0'da +9 kilodan selam olsun :) Her hafta dönümünde sabah rutinim oldu bu.
Bizim de taşınma işi çıkınca hiçbir iş yapmadım, oda kurumunu ertelettim, inşallah temmuz başında taşınırız da iyice sona kalmaz diyorum. Öyle alıştım ki iş yapmamaya, taşıncaz diye temizlik filan da hak getire, napıcam hiç bilmiyorum
Aaa benim de aynı :) 30+ 0 , 9.5-10 kilo. :)Günaydınlar30+0'da +9 kilodan selam olsun :) Her hafta dönümünde sabah rutinim oldu bu.
Bizim de taşınma işi çıkınca hiçbir iş yapmadım, oda kurumunu ertelettim, inşallah temmuz başında taşınırız da iyice sona kalmaz diyorum. Öyle alıştım ki iş yapmamaya, taşıncaz diye temizlik filan da hak getire, napıcam hiç bilmiyorum
Diyetisyenin verdiği programı anlayamadım, bende diyet yapıyorum uzun süredir diyetisyen eşliğinde ve öğünlerim fazla dolu. Ara öğünlerde ona keza. öğlenden sonra tek ara öğün vardı sonrasında açlık hissettiğimi söylemiştim o öğünü 2 ye böldü mesela akşama kadar tutuyor. Şekerin en kötü tarafı da ne kadar yesem de hep aç hissetmem. Yemek yiyorum tıka basa doysam da 1. saatte daha ölçüm yapmadan karnım acıkıyorSabah uyandığımda, kahvaltından 1 saat sonra, öğle yemeğinden önce ve bir saat sonra, akşam yemeğinden önce ve bir saat sonra ve uyumadan önce ölçüyorum. toplamda 7 kez ölçüyorum. buna rağmen ortalama açlık 68 oluyor tokluk 112 çıkıyor. başım ağrıyor açlıktan. iyi bir diyette hep tok olursun az az bol bol yersin. anlamadım ki bir bildikleri vardır inşallah
aynen sezaryen için rahat olur tabiki bakalım hayırlısı olsun hakkımızda normal mi sezaryen mi olacak o da belli değil de ama senin yaptığın daha mantıklı benim ilk normal olduğu için aklıma hiç sezaryen gelmemişti bi düşünmem gerekecek galiba
Diyetisyenin verdiği programı anlayamadım, bende diyet yapıyorum uzun süredir diyetisyen eşliğinde ve öğünlerim fazla dolu. Ara öğünlerde ona keza. öğlenden sonra tek ara öğün vardı sonrasında açlık hissettiğimi söylemiştim o öğünü 2 ye böldü mesela akşama kadar tutuyor. Şekerin en kötü tarafı da ne kadar yesem de hep aç hissetmem. Yemek yiyorum tıka basa doysam da 1. saatte daha ölçüm yapmadan karnım acıkıyor
Sizin diyetiniz için bir şey diyemiyorum diyet kişiye özel yapılıyor, belki bir bildiği vardır belki de gözden kaçırdığı birkaç şey olabilir. Bana verilen sabit bir program gibi ama içeriğinin değişkenleri mevcut. Öğlen ekmek var mesela ekmek yemek istemedim onu hangi besinlerle değişim yapabileceğimi gösteren liste verdiler. Biraz uğraştırıyor doğrusu.
Aaa benim de aynı :) 30+ 0 , 9.5-10 kilo. :)
Sadece o da değil 12 gün içerisinde taşınmalıyız, ev bakıyoruz her gün. ben de tüm işleri nasılsa ev değişecek diye erteliyorumbirkaç parça alışveriş yaptık, bekliyoruz öyle. taşınınca yıkayıp ütülicem de çanta hazırlıcam falan. oooo
Günaydınlar30+0'da +9 kilodan selam olsun :) Her hafta dönümünde sabah rutinim oldu bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?