2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
sabah genelde dengelemek daha zor oluyor gece boyu salgılanan bir hormondan dolayı. şöyle anlatayım tam çavdar taş gibi bir ekmekten avuç içi kadar yersem, haşlanmış yumurta ve peynirle sonuçlar çok iyi oluyor( 1. saat tokluk 114 gibi oluyor). ama mesela uno premium tam çavdarlı dan tost yapayım dersem <böyle olunca mecburen 2 dilim oluyor> şeker 138 falan çıkıyor yani sınıra yaklaşıyo baya. bal reçel kaymak yok zaten. zeytin etkilemiyor. ama onu da 5 ten fazla yemiyorum. ekmek az olunca peynir de yenmiyor.

Bendede uçlarında kabuk oluyor ama ben o kabukları alıyorum minicik top top kabuklar sanki delikleri tıkıyormus gibime geliyor temizliyorum bende umarım yanlıs birsey yapmıyorumdur:)
bilmiyorum ben de suyle yumuşatıp alıyorum

Cevap için sağol canım, henüz diyetisyene gidemiyorum ama haftaya gideceğim, şimdilik şekerde frene bastım, bakalım, inşallah bebişlerimiz için faydalı olacak

Doğum canntasını da hazırladınız mı? Bende bu hafta her şeyi yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum
Ben de bugün onu düşündüm. Daha hiçbir şeyi yıkamadım. Kendime bir pijama takımı daha almam lazım. Eksikler var. Terlik, göğüs pedi, emzirme sütyeni/atleti, çamaşır.

Bnde hicbisey yapmadım henüz bebeğin kiyafetlerini bı hurç yaptım taşınınca ilk iş onları yıkayıp utuleyip hastane çantamı hazirliycam. Evim taşınmaya hazir ve herşey kolili kiracı çıktığı an tasincam inşallah o da sözde 15 inde cikacak 1 hafta kaldı daha ses seda yok. Hazir bı şekilde bekliyorum bişey de yapamıyorum herseyo kaldırdım

Günaydınlar 30+0'da +9 kilodan selam olsun :) Her hafta dönümünde sabah rutinim oldu bu.

Bizim de taşınma işi çıkınca hiçbir iş yapmadım, oda kurumunu ertelettim, inşallah temmuz başında taşınırız da iyice sona kalmaz diyorum. Öyle alıştım ki iş yapmamaya, taşıncaz diye temizlik filan da hak getire, napıcam hiç bilmiyorum

Oğlum da medipol megadan çok memnun kalmıştım şimdi de oraya gidiyorum . Ama benim refakatçi olayı var o yüzden başka il de olabilir . Aklımda başakşehir şehir hastanesini denemekte var. Ama ilk dogumumda medipolden mennun kalmıştım şimdi ki doktorumu da sevdim .

Benim 12 kilo olmuş. 32+0.

Aaa benim de aynı :) 30+ 0 , 9.5-10 kilo. :)

Sadece o da değil 12 gün içerisinde taşınmalıyız, ev bakıyoruz her gün. ben de tüm işleri nasılsa ev değişecek diye erteliyorum birkaç parça alışveriş yaptık, bekliyoruz öyle. taşınınca yıkayıp ütülicem de çanta hazırlıcam falan. oooo

Diyetisyenin verdiği programı anlayamadım, bende diyet yapıyorum uzun süredir diyetisyen eşliğinde ve öğünlerim fazla dolu. Ara öğünlerde ona keza. öğlenden sonra tek ara öğün vardı sonrasında açlık hissettiğimi söylemiştim o öğünü 2 ye böldü mesela akşama kadar tutuyor. Şekerin en kötü tarafı da ne kadar yesem de hep aç hissetmem. Yemek yiyorum tıka basa doysam da 1. saatte daha ölçüm yapmadan karnım acıkıyor
Sizin diyetiniz için bir şey diyemiyorum diyet kişiye özel yapılıyor, belki bir bildiği vardır belki de gözden kaçırdığı birkaç şey olabilir. Bana verilen sabit bir program gibi ama içeriğinin değişkenleri mevcut. Öğlen ekmek var mesela ekmek yemek istemedim onu hangi besinlerle değişim yapabileceğimi gösteren liste verdiler. Biraz uğraştırıyor doğrusu.

Sezeryan da pijama üstünü giydiriyorlar odaya çıkartınca. Zaten ayaklar uyuşuk olduğu için kalkmıyorsun. Bizde pijama üstü istediler ben uzun gecelik almıştım onu hiç kullanmadık.

şöyle ki bir şeyi gözden kaçırdığı yok, çünkü umursadığı yok. telefonla arıyor zaten. ne yersin normalde falan soruyor, ben ne dediysem onu yazmış. hani ben örneklendirmiştim. sabah yumurta yerim salata yaparım gibi, yumurta ve salata yazmış geçmiş. oysaki ben peynir de yiyorum mesela. bunun gibi bir sürü şey. dün konuştuğumuzda ee ama sen ne dediysen onu yazdım diyor, ben de sorun zaten bu ya, ben ne dediysem onu yazmışsınız, ben diyetisyen değilim, sizin revize etmeniz ayarlamanız gerekmiyor muydu dedim. dün listeyi değiştirdi, yine ben ne diyorsam o şekilde ama :) şaka gibi geliyor. yani bir iş yapacaklar ama yarım yapıyorlar, hiç yapmasınlar daha iyi. dün 3 ayrı doktora açıkladım. benim hiçbir şeyim yok çok şükür. diyet listesinin bana uygun olmadığını fark ettim, pazartesi günü doktorla yüz yüze görüştüğümde değiştirmesini rica edecektim ama beni dinlemeden anlamadan yine hastaneye yatırdılar dedim. ben beyaz unlu mamülleri tatlıları kestiğimde hiçbir sorunum yok değerlerim yerinde dedim. evet öyle görünüyor falan dediler halden anlar şekilde. kağıt imzaladım soğrumluluğu alıyorum diye eve çıktım. bugün mesaim var çalışıcam. evde kendi bildiğim gibi daha iyi besleniyorum.

Bayaa benzer durumdaymışız Allah sonumuzu hayretsin diyorum, vakit az ve yapacak iş çook Neyse ya hallolacak bi şekilde :)

ya valla ne güzel az kilolar almışsınız
ben 15 kilo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…