2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Günaydın kizlar benim sezeryandan dolayi 15 Ağustos a cekildi dogumum. Bikac gun icinde kiyafetleri yikayip utulemek hedefim
Ya belli oldu mu şimdiden, benim ilki sezaryen bu da öyle olur benimkini ne zamana verirler acaba? Benim doğum günüm de 13ü aynı gün olsa nasıl olur ki? Yoksa ona özel ayrı bir gün olsa daha mı güzel

Bayaa benzer durumdaymışız Allah sonumuzu hayretsin diyorum, vakit az ve yapacak iş çook Neyse ya hallolacak bi şekilde :)

ben de taşınıcam yaa
ağustos annelerinde taşınmayan bir ben kaldım çünkü
ben de yazlığa gidicem oraya eşya götüreceğim sayılır mı

Ya belli oldu mu şimdiden, benim ilki sezaryen bu da öyle olur benimkini ne zamana verirler acaba? Benim doğum günüm de 13ü aynı gün olsa nasıl olur ki? Yoksa ona özel ayrı bir gün olsa daha mı güzel
Seninle günümüz aynı gösteriyor 13 istersen alınır zaten o zamanlar alınması lazım sancı gelmeden ozel ler 38 e devlet 39 w zorluyor

canım ne durumdasın umarım güzel haberler verirsin, bekliyoruz buraya da yaz olur mu?

Seninle günümüz aynı gösteriyor 13 istersen alınır zaten o zamanlar alınması lazım sancı gelmeden ozel ler 38 e devlet 39 w zorluyor
Benim ilki özelde 38+6 da alınmıştı, hatta biraz daha bekleyebiliriz demişti, hiç sancım falan çıkmıyordu nst de ama bunda kasılma falan oluyor arada, kızlar biraz daha erken doğuyor diyorlar zaten. Bir sonraki kontrolde sorayım doktoruma bakalım zaman verecek mi?
Ay az kalmış ya şimdi düşününce 2 ay sonra kucaktalar inşallah

kızım nee 1 hafta 2 hafta
15 kilo yahuuu 1 ay önde değilim ki
ahh ahhh belki daha fazla bile olmuştur 1 haftadan fazla oldu tartılmıyorum
Yaa az mı bi iki hafta, bakalım biz ne olacağız o bi iki haftada esas şimdi başlamıyor mu hem alımlar.
Verilir verilir bir şekilde, 30 kilo alıp doğumdan sonra tığa dönenler gördüm ya :))

Oğlum da 10kasimdi beklenen 1 kasimagün verilmişti. Şimdi de 39. Haftada alıyoruz dedi doktor . Bende 25 temmuz nikah tarihimiz mi olsa dedim

kızım nee 1 hafta 2 hafta
15 kilo yahuuu 1 ay önde değilim ki
ahh ahhh belki daha fazla bile olmuştur 1 haftadan fazla oldu tartılmıyorum

Mayam Milam benim olayım şişmanlık. ben zaten şişman olduğum için az kilo aldım. ki kiloma göre yine de 2, 5 kilo fazla almışım haftama göre. Torro'yu tebrik edebiliriz. Ben kendi adıma yazıyorum :) duymuşsundur ne kadar şişman başlarsan o kadar az kilo makbüldür. 45 kilo başlayıp 90 kilo doğuma girenle, 90 kilo başlayanın hali bir olamaz. bundan fazla açık olamazdım

canım ne durumdasın umarım güzel haberler verirsin, bekliyoruz buraya da yaz olur mu?

Teşekkür ederim ilgine canım.
Ciğerlerinde hava kaçağı olmuştu göğsünden tüp takmışlardı. Inşallah toparlıyor çıkarcaz onu demişti Dün dr. Bugün için akşam bilgi alacağız.
Görme izni yok. Çok önemli bir prematüre bakımı olan kanguru bakımı olmayacak. Bunlar için üzgünüm ama kısmet böyleymiş.
Dün ilk kez gelen fotoğrafta yüzü daha toplu derisi kendine gelmiş gibiydi o kadar sevindik ki umut doldum. Inşallah iyi olacak çok sabretmek gerekiyor.

olsun o da bir başarıdır
tabi canım kilo almayalım zaten yaa
ay ben de bir tontiş çirkin falan oldum bee "gıdılı" oldum

AAAA çıkaracaklar mı
ay inşallah çıkarırlar yaaa, gerçi nerede iyi olacaksa orada olsun, yeter ki iyi olsun da
yerim ben onun minik ciğerlerini bee
inşallah çarçabuk toparlar.

Ben sordum bikac gun onceki muaynemde canim. Sezeryan olcagi icin dogumu tahmini olarak ne zaman yapilir diye 15 i dedi. Senin muaynen ne zamansa sor bence soylerler. Benimde Ağustosta dogum gunum ama erken olur o zaman. Eger erken olmasaydi mesela 16-17 si falan olsaydi isterdim bence ayni gun olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…