Ya belli oldu mu şimdiden, benim ilki sezaryen bu da öyle olur benimkini ne zamana verirler acaba? Benim doğum günüm de 13ü aynı gün olsa nasıl olur ki? Yoksa ona özel ayrı bir gün olsa daha mı güzel
Gunaydin kizlar ❤ genelimiz 30 haftalık olduk son 10 hafta ilk bebekler biraz daha geç gelebilir biz sezeryanlilar biraz daha erken ama sonuç olarak 10 hafta sonra hepimiz bebislerinizi kucagimiza almış olucaz ınş.
Sadece o da değil 12 gün içerisinde taşınmalıyız, ev bakıyoruz her gün. ben de tüm işleri nasılsa ev değişecek diye erteliyorum birkaç parça alışveriş yaptık, bekliyoruz öyle. taşınınca yıkayıp ütülicem de çanta hazırlıcam falan. oooo
Ya belli oldu mu şimdiden, benim ilki sezaryen bu da öyle olur benimkini ne zamana verirler acaba? Benim doğum günüm de 13ü aynı gün olsa nasıl olur ki? Yoksa ona özel ayrı bir gün olsa daha mı güzel
Teşekkür ederim kızlar.
Iyi diyebilir miyiz bilmiyorum hala solunum cihazına bağlı. Dualarınıza çok ihtiyacımız var. Allah razı olsun.
Gebelikleriniz sağlıkla ilerlesin siz en güzel vakitte doğum yapın ınsallah kendinize dikkat edin
Benim ilki özelde 38+6 da alınmıştı, hatta biraz daha bekleyebiliriz demişti, hiç sancım falan çıkmıyordu nst de ama bunda kasılma falan oluyor arada, kızlar biraz daha erken doğuyor diyorlar zaten. Bir sonraki kontrolde sorayım doktoruma bakalım zaman verecek mi?
Ay az kalmış ya şimdi düşününce 2 ay sonra kucaktalar inşallah
Yaa az mı bi iki hafta, bakalım biz ne olacağız o bi iki haftada esas şimdi başlamıyor mu hem alımlar.
Verilir verilir bir şekilde, 30 kilo alıp doğumdan sonra tığa dönenler gördüm ya :))
Mayam Milam benim olayım şişmanlık. ben zaten şişman olduğum için az kilo aldım. ki kiloma göre yine de 2, 5 kilo fazla almışım haftama göre. Torro'yu tebrik edebiliriz. Ben kendi adıma yazıyorum :) duymuşsundur ne kadar şişman başlarsan o kadar az kilo makbüldür. 45 kilo başlayıp 90 kilo doğuma girenle, 90 kilo başlayanın hali bir olamaz. bundan fazla açık olamazdım
Teşekkür ederim ilgine canım.
Ciğerlerinde hava kaçağı olmuştu göğsünden tüp takmışlardı. Inşallah toparlıyor çıkarcaz onu demişti Dün dr. Bugün için akşam bilgi alacağız.
Görme izni yok. Çok önemli bir prematüre bakımı olan kanguru bakımı olmayacak. Bunlar için üzgünüm ama kısmet böyleymiş.
Dün ilk kez gelen fotoğrafta yüzü daha toplu derisi kendine gelmiş gibiydi o kadar sevindik ki umut doldum. Inşallah iyi olacak çok sabretmek gerekiyor.
Mayam Milam benim olayım şişmanlık. ben zaten şişman olduğum için az kilo aldım. ki kiloma göre yine de 2, 5 kilo fazla almışım haftama göre. Torro'yu tebrik edebiliriz. Ben kendi adıma yazıyorum :) duymuşsundur ne kadar şişman başlarsan o kadar az kilo makbüldür. 45 kilo başlayıp 90 kilo doğuma girenle, 90 kilo başlayanın hali bir olamaz. bundan fazla açık olamazdım
Teşekkür ederim ilgine canım.
Ciğerlerinde hava kaçağı olmuştu göğsünden tüp takmışlardı. Inşallah toparlıyor çıkarcaz onu demişti Dün dr. Bugün için akşam bilgi alacağız.
Görme izni yok. Çok önemli bir prematüre bakımı olan kanguru bakımı olmayacak. Bunlar için üzgünüm ama kısmet böyleymiş.
Dün ilk kez gelen fotoğrafta yüzü daha toplu derisi kendine gelmiş gibiydi o kadar sevindik ki umut doldum. Inşallah iyi olacak çok sabretmek gerekiyor.
AAAA çıkaracaklar mı
ay inşallah çıkarırlar yaaa, gerçi nerede iyi olacaksa orada olsun, yeter ki iyi olsun da
yerim ben onun minik ciğerlerini bee
inşallah çarçabuk toparlar.
Ben sordum bikac gun onceki muaynemde canim. Sezeryan olcagi icin dogumu tahmini olarak ne zaman yapilir diye 15 i dedi. Senin muaynen ne zamansa sor bence soylerler. Benimde Ağustosta dogum gunum ama erken olur o zaman. Eger erken olmasaydi mesela 16-17 si falan olsaydi isterdim bence ayni gun olsun