2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
AAAA çıkaracaklar mı
ay inşallah çıkarırlar yaaa, gerçi nerede iyi olacaksa orada olsun, yeter ki iyi olsun da
yerim ben onun minik ciğerlerini bee
inşallah çarçabuk toparlar.
Hayır tüpünü göğsünden çıkaracaklar canım. Küvez sürecimiz uzun gibi. 15-20 güne ancak önümüzü görürüz dedi. Ne zaman çıkcak kesin tarih veremiyor dr.

Kizlar hangi park yatagi aldiniz? Tavsiyeleriniz var mi?
Ben park yatak almadım, 70*130 doğal ahşap karyola aldım bir kanadı iniyordu aşağıya , anne yanı olarak bazaya birleştirdim. Küçükken bu şekilde kullanıp büyüdüğünde odasını ayırdığımda kanadı kaldırıp kullanmayı düşünüyorum. o yüzden oda felanda yapmadım. odasına geçtiğinde direk genç odası tarzında almayı düşünüyorum açıkçası.

Selamlar Cmtsi yazılacak inş raporum, pazartesi de alıp kurumuma bırakacağım... O kadar istemişim ki demek ki son 5 haftayı çalışmayı, her gece rüyamda.. Kısmet böyleymiş naapalım
ben aldım.

nomunomuchua çok geçmiş olsun sabredin herşey güzel olur inşallah
ben çalışır raporu aldım
Ben de çalışamaz aldım da. Doğuma kadar geçerli dediler. Doğumda tekrar rapor vereceklermis. 2 parçalı oluyormuş. Ben tek sefer 16 haftalık rapor zannediyordum. Sizin de oyle mi?

Ben de çalışamaz aldım da. Doğuma kadar geçerli dediler. Doğumda tekrar rapor vereceklermis. 2 parçalı oluyormuş. Ben tek sefer 16 haftalık rapor zannediyordum. Sizin de oyle mi?
Yok hatırladığım doğumdan sonra da doğum haftasını da belirten bir rapor veriyorlar. Mesela 38. Haftada doğum yaptıysan 40a kadar olan o 2 haftayı da doğum sonrasına atabiliyorsun. 8+2 hafta gibi bir rapor veriyorlar. Bu dediğim 657 de tabii..

32 de çalışamaz aldıysanız tamam bir de doğumda doğum belgesi düzenleyecek hastane onu kuruma vereceksiniz. O belgede yazacak kaçıncı haftada doğum olduğu, diyelim 38+3 de oldu ordan kalan süre doğum sonrası izne aktarılacak,

Son düzenleme:
Başka bir diyetisyene gidilse daha iyi olabilir fikrimce, bana da sormuştular günlük ne yiyorsun diye öğlenden sonra öğünde süt koymuştu diyetisyenim ama süt içemediiğim için onu yoğurt/peynire çevirdi. tüketemediğim/ tüketmediğim şeyleri eşdeğerleriyle değiştirmişti.

Merhaba bende de tokluk şekeri yüksek çıktı maalesef. Evde cihaz vardı ama güvenilirliğinden emin olamıyorum. Sizin cihazın markası modeli neydi acaba?

Yaşı genç miydi canım? Ben yeni mezun diyetisyen yerine daha tecrübeli tercih ederim. Hiç de anlamam diyet işlerinden ama gebelik şekeri hikayesine başıma patladı maalesef

Teşekkür ederim ben her türlü 16 haftayı zaten veriyor ya. Tek seferde verecek gibi düşünmüştüm.

Slm anneler:) ben gibi ev taşıyacaklar oldugunu görünce yalnız hissetmedim kendimi :) pazar günü taşınıyorum nasipse ve çantamı filan ondan sonra hazırlayacagım ama küçük çocuk ve hamilelikte ne zormuş taşınmak Bu arada 30+4 teyim 5 kilo aldım toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…