şöyle ki bir şeyi gözden kaçırdığı yok, çünkü umursadığı yok. telefonla arıyor zaten. ne yersin normalde falan soruyor, ben ne dediysem onu yazmış. hani ben örneklendirmiştim. sabah yumurta yerim salata yaparım gibi, yumurta ve salata yazmış geçmiş. oysaki ben peynir de yiyorum mesela. bunun gibi bir sürü şey. dün konuştuğumuzda ee ama sen ne dediysen onu yazdım diyor, ben de sorun zaten bu ya, ben ne dediysem onu yazmışsınız, ben diyetisyen değilim, sizin revize etmeniz ayarlamanız gerekmiyor muydu dedim. dün listeyi değiştirdi, yine ben ne diyorsam o şekilde ama :) şaka gibi geliyor. yani bir iş yapacaklar ama yarım yapıyorlar, hiç yapmasınlar daha iyi. dün 3 ayrı doktora açıkladım. benim hiçbir şeyim yok çok şükür. diyet listesinin bana uygun olmadığını fark ettim, pazartesi günü doktorla yüz yüze görüştüğümde değiştirmesini rica edecektim ama beni dinlemeden anlamadan yine hastaneye yatırdılar dedim. ben beyaz unlu mamülleri tatlıları kestiğimde hiçbir sorunum yok değerlerim yerinde dedim. evet öyle görünüyor falan dediler halden anlar şekilde. kağıt imzaladım soğrumluluğu alıyorum diye eve çıktım. bugün mesaim var çalışıcam. evde kendi bildiğim gibi daha iyi besleniyorum.