2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Merhaba 9+5 haftalık gebeyim ve çok çok kötü geçiyor bulantılar beni mahvetti serum takılıyor biraz aciliyorum hop tekrar acilde yapılan testte TSH değerim yüksek çıkmış hızlı çalışıyor dedi dok. Oda bulantı yaparmış bugün dek.gittim ve bana propycil diye bir ilaç verdi 2li tutulacak günde 6kez kullanan varmı inşallah bulantimida gecirebilirmis

Merhaba arkadaşlar
32.haftanın içindeyim bugün koyu kıvamlı şeffaf bir akıntı oluştu biraz tedirgin oldum.Böyle bir durum yaşayan var mı ?Persembe günü doktor randevum var Karnımdaki sertleşmelerde ara ara devam ediyor magnezyum kullanıyorum ama yine var geçmiyor.
Akıntıyı da görünce korktum açıkçası.

çoook
merak etme bir sıkıntı olmaz en fazla fitil verir.

Geçmiş olsun . Bulantılar zamanla geçecektir inşallah Tsh için kullanacağınız ilaç muhakkak iyi gelecektir.

Canım sağol ben aldım
ama aldıklarında güzelmiş..Sağlıkla giy inşallah.

Sezeryan da pijama üstünü giydiriyorlar odaya çıkartınca. Zaten ayaklar uyuşuk olduğu için kalkmıyorsun. Bizde pijama üstü istediler ben uzun gecelik almıştım onu hiç kullanmadık.
evde kullanılır ama canım sezaryen sonrası rahat olur benim normal olduğu için pijamayla rahattım

selam kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Bebek kıyafetlerindeki sararmış lekeleri nasıl çıkarabilirim?

Canim yazamadim kusura bakma. Annemin yanina geldim 3 ay sonra nihayet.

Oyyy yerim ben onun hareketlerini

Canim dengeli beslenme o kadar onemli ki. Gecen hafta yazmistim doktor benden aclik ve 1 saatlik tokluk kan sekeri tahlili istedi yeniden 50 gr ile tarama yapmamak icin. (Susuzluk miyoma etki ediyor diye yukleme bana yapilamazmis). Bugun onu da aradan cikarttim. Aclik kan sekerim 82 cikti. Guzelce kahvaltimi yaptim sonra ve 1 saat tokluga bakildi. O da 82 cikti. Doktorum aradi ve sonucun mukemmel oldugunu, gebelik sekerimin olmadigini soyledi. İlaveten, ilerleyen haftalardaki gebelerde insulin daha fazla basiliyor vucuda. Bunun icin 2 saat yerine 1-1,5 saatte bir ye ve 2 ogun daha ilave et dedi. Su an o kadar dikkatli gidiyorum ki, aclik/tokluk farketmiyor bile Kendimi cok iyi hissediyorum uzerine. Cati agrisi haric tabi, ama o da normal artik.

Kimse uzulmesin canim ya, Allah hicbirimizi sinamasin insallah. Evet modum dusuktu o donemler ama artik her sey yolunda. Simdi de annemin yanindayim diye gireniyorum pek.

Su an Adapazari’ndayim ve felaket bir nem ve sicaklik var. İstanbul’da da sicakti ama nispeten daha serindi. Bana bu yil cok sicak geliyor ya, gebelikten kaynakli olabilir.

Bende o akıntı hep var, ilk gebelikte de oluyordu. endişe edecek bir durum yoktur bence, stres yapmayın. Kontrole de az kalmış zaten

Of bu benim de sorunum, 60 da uzun programda yıkadım ama yine de çıkmadı. Kimyasal bir şey de kullanmak istemedim. Çözümü bilenler yazarsa çok mutlu olucam
aynen bende öyle yaptım ama çıkmıyo sirkeli suda bekletin yazıyo nette ama daha denemedim. Bazıları sade beyaz çamaşır suyuyla mı yıkasam diyorum bende kimyasal kullanmak istemiyorum ama tek çare o gibi

aynen bende öyle yaptım ama çıkmıyo sirkeli suda bekletin yazıyo nette ama daha denemedim. Bazıları sade beyaz çamaşır suyuyla mı yıkasam diyorum bende kimyasal kullanmak istemiyorum ama tek çare o gibi
İnternette şöyle bir yöntem anlatmış ama zaman bulup yapmak da zor bir sürü bebek kıyafeti hangi birine uygulasam bilemedim, çoğu sandık lekesi olmuş benimkilerin

Eklentiler

• 40F37038-0309-4B10-B5E0-10DD38473B8F.webp
    48,8 KB · Görüntüleme: 36
S seymayaz S Sahinys acaba önce leke çıkarıcı falan sıkıp yikasak ek durulama yaparak. Sonra bebek deterjanı ile yıkasak o kimyasallik hala kalmış olur mu ki?
Organik leke çıkarıcılar var denenebilir aslında. E bebek te baby me marka var. Minoris de organik onun da varmış. Lazım oluyor zaten ek gıda dönemi geldi mi lekelerle başedilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…