2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Arkadaşlar bu sarı lekeleri kaynatarak çıkaranlar var tabi beyaz ve açık renkli kıyafetlere uygulanabilir. Lekelere beyaz sabun sürüp kaynatınca lekeler çıkıyormuş.

Açiķcası ben mutfak bezlerimi ara ara kaynatırım pırıl pırıl olur.

yaa öyle mi abla bunu deneyebilirim o zaman teşekkür ederim

Canim benzer bir akintim olmustu 20’lere gelirken. Mukus gibi bir yapisi yoksa sorun degil demisti Nuri hoca. Bi takip et istersen devam ederse belki kontrolunu one cekersin.

Canim benzer bir akintim olmustu 20’lere gelirken. Mukus gibi bir yapisi yoksa sorun degil demisti Nuri hoca. Bi takip et istersen devam ederse belki kontrolunu one cekersin.

Canım sağol..Mukus gibiydi yani böyle koyu kıvamlı şeffaftı açıkçası ilk defa oldu .Yani bu gebeliğimde bu zamana kadar herhangi bir akıntım da olmuyordu .Hani bir kere oldu devam ederse yarın gidebilirim.

Of bu benim de sorunum, 60 da uzun programda yıkadım ama yine de çıkmadı. Kimyasal bir şey de kullanmak istemedim. Çözümü bilenler yazarsa çok mutlu olucam
aynen bende öyle yaptım ama çıkmıyo sirkeli suda bekletin yazıyo nette ama daha denemedim. Bazıları sade beyaz çamaşır suyuyla mı yıkasam diyorum bende kimyasal kullanmak istemiyorum ama tek çare o gibi
Kızlar Minoris leke çıkarıcı çok methedildi, bazen %50 indirim oluyormuş onun için ara ara bakıyorum hatta :) Gerçi yemek, kaka lekeleri için duydum ama durduğu yerde sararanlara da etki eder mi bilemedim

Refakatçi olayı derken anlamadım ama :/
Ya benim ne hastanem belli ne dogumum belli ne giyicem pijamam var... bu hafta doktora gidicem insallah en azindan dogumla ilgili bir seyler söyler ...
acibadem international var yesilkoyde o nasil acaba bilen duyan var mi ?
netten ki yorumlara da guvenemiyorum ki

Canım sağol..Mukus gibiydi yani böyle koyu kıvamlı şeffaftı açıkçası ilk defa oldu .Yani bu gebeliğimde bu zamana kadar herhangi bir akıntım da olmuyordu .Hani bir kere oldu devam ederse yarın gidebilirim.

Canim mukus gibiyse ihmal etme bence de, yarin bir doktora gorun. Bana da haber ver olur mu?

Kızlar merhaba, akşam uyurken birden bacağıma giren krampın ağrısıyla uykumdan sıçradım, ilk defa hayatımda bacağıma kramp girdi, yaşayan var mı aranızda, bu gibi durumlarda ne yapmak gerekli tekrar olmaması için ne yapmalıyım bir fikri olan var mı yada bu durumu tecrübe eden ?

Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza danışarak alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…