Aman veririm dert degil yeterki dogumu zorlamasin :)Ben 28 haftalıkken 10 kilo almıştım
Aa ben de bundan aldımgeldi çok güzel. Küçük beden aldm. Xs. Biraz bol demişler. Bir de o pembe takımı aldım diğer attığın. Geceliklerimiz ayni 2 set de
nerde satılıyo canım?
Kızlar merhaba, akşam uyurken birden bacağıma giren krampın ağrısıyla uykumdan sıçradım, ilk defa hayatımda bacağıma kramp girdi, yaşayan var mı aranızda, bu gibi durumlarda ne yapmak gerekli tekrar olmaması için ne yapmalıyım bir fikri olan var mı yada bu durumu tecrübe eden ?
Şeffaf, yoğun yani mukus gibi mi sizinki ?
Stres yapma canım, endişelenme bir şey yoktur Allah ın izni ileMutlaka gideceğim canım.Doktoruma yazdım daha cevap vermedi .Dilerim sıkıntılı bir durumum yoktur.Çok üzgünüm..
Haber veririm canım sağol
Sağol canım inşallah nişan gibi bir şey değildir.Stres yapma canım, endişelenme bir şey yoktur Allah ın izni ile
Bende de akıntı var çok sarı olmamakla beraber çok şeffafta değil beyaz yada krem gibi daha çok... bende normal diye doktora sormadım bile daha en başlarda sormuştum olur demiştiKızlar akıntı olması çok normal bnde başından beri var ve her 3 gebeligimde de oldu. Kokulu sarı ya da yasilimtrak değilse kaşıntı vs yoksa bı sıkıntı değil, akıntı olması ii bisey hatta. Vajinayı mikroplara karşı temizleme mekanizması imiş ve normal doğumda gerekli biseymis buna benzer bişe okukstm zamanında Dr a da sormstm o da aynı şeyi demsti. Bnm bütün gebeliklermde oldu. Dediğim gibi kokusu ve rengi önemli
Benim öyle yoğun akıntılarım olmadı ..Bu ara aşağıda yoğun baskı hissediyorum ve bugünkü parça şeklinde ki akıntı Yani afedersiniz yoğun mukus gibi.adalinaayhan teşekkürler, epey tatlı duruyor pembe gecelik :) aling nasıl peki, ip askılı oluşu beni düşündürdü çok açık duruyor mu üstte? Ya baktım baktım aşırı dantelli şeyler var bi bulamadım şöyle tatlı içime sinen bi şey. Hani bir iki foto çekiniriz azcık da hoş dursun istiyor insan tabi anı kalacak
Kendi sitesinde satılıyor da başka nerede satılır bilmiyorum ki ben de.Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı Sprey | Minoris
Minoris Baby Leke Çıkarıcı Sprey, %97 organik içeriğiyle bebeğinizin kıyafetlerindeki inatçı lekeleri doğal ve etkili bir şekilde çıkarır. Paraben, SLS ve zararlı kimyasallar içermez. Annelerin güvendiği bu ürünü şimdi deneyin! Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı Minoris Baby Leke Çıkarıcı Sprey...www.minorisbaby.com
Benim başıma da geldi 2 defa, bağıracak kadar fena oldum. Hemen ayak parmaklarını kendinize doğru çekmeniz lazım diye biliyorum. Magnezyum kalsiyum eksikliği deniyor, ben magneszyumu çok uzun zamandır kullanıyorum, kalsiyum da yüksek beslenmemde. Kağan Kocatepe bir videosunda bu haftalarda çok normal olduğunu söylemişti.
Ya benim de çok akıntım oluyor, çamaşır yetiştiremiyorum ve çeşit çeşit yani. Sizinki gibi olduğu zamanlarda oldu. Dert etmemiştim açıkçası ☹ Ama doktora gittiğimde sorayım diyordum. Gerçi o da soruyor hep akıntı durumunu ama enfeksiyon için sorduğunu sanıyordum. Başka da belirtim olmayınca üstünde düşünmemiştim pek.
28. Hafta civarinda benim de olmuştu. Hatta uykumdan uyandırmıştı. Bagirmisim esim de doguruyorum sanmışKızlar merhaba, akşam uyurken birden bacağıma giren krampın ağrısıyla uykumdan sıçradım, ilk defa hayatımda bacağıma kramp girdi, yaşayan var mı aranızda, bu gibi durumlarda ne yapmak gerekli tekrar olmaması için ne yapmalıyım bir fikri olan var mı yada bu durumu tecrübe eden ?
Gerek yok cnm çok normal olması, herkesçe olcak die de bişi yok tabi kimisinde hiç olmaz. Herhangi bi ağrı sızı şikayetin yoksa biseyim yoktur.yije de sor Dr unaBende de akıntı var çok sarı olmamakla beraber çok şeffafta değil beyaz yada krem gibi daha çok... bende normal diye doktora sormadım bile daha en başlarda sormuştum olur demiştişimdi gidince sorsam mı ki
Benim başıma da geldi 2 defa, bağıracak kadar fena oldum. Hemen ayak parmaklarını kendinize doğru çekmeniz lazım diye biliyorum. Magnezyum kalsiyum eksikliği deniyor, ben magneszyumu çok uzun zamandır kullanıyorum, kalsiyum da yüksek beslenmemde. Kağan Kocatepe bir videosunda bu haftalarda çok normal olduğunu söylemişti.
Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza danışarak alabilirsiniz.
Kızlar bir ayı geçiktir magnezyum kullanıyorum oysaki ama yine de oldu , canım nasıl yandıysa artık eşim de panikle uyandı28. Hafta civarinda benim de olmuştu. Hatta uykumdan uyandırmıştı. Bagirmisim esim de doguruyorum sanmışsonra doktoruma soyledim. Magnezyum verdi.
Anladım canım teşekkür ederimadalinaayhan teşekkürler, epey tatlı duruyor pembe gecelik :) aling nasıl peki, ip askılı oluşu beni düşündürdü çok açık duruyor mu üstte? Ya baktım baktım aşırı dantelli şeyler var bi bulamadım şöyle tatlı içime sinen bi şey. Hani bir iki foto çekiniriz azcık da hoş dursun istiyor insan tabi anı kalacak
Kendi sitesinde satılıyor da başka nerede satılır bilmiyorum ki ben de.Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı Sprey | Minoris
Minoris Baby Leke Çıkarıcı Sprey, %97 organik içeriğiyle bebeğinizin kıyafetlerindeki inatçı lekeleri doğal ve etkili bir şekilde çıkarır. Paraben, SLS ve zararlı kimyasallar içermez. Annelerin güvendiği bu ürünü şimdi deneyin! Minoris Baby Organik Leke Çıkarıcı Minoris Baby Leke Çıkarıcı Sprey...www.minorisbaby.com
Ya benim de çok akıntım oluyor, çamaşır yetiştiremiyorum ve çeşit çeşit yani. Sizinki gibi olduğu zamanlarda oldu. Dert etmemiştim açıkçası ☹ Ama doktora gittiğimde sorayım diyordum. Gerçi o da soruyor hep akıntı durumunu ama enfeksiyon için sorduğunu sanıyordum. Başka da belirtim olmayınca üstünde düşünmemiştim pek.
Yaa, umarım önemli bir şey değildir o an gelip geçmiştir. Bizi de haberdar edin doktordan sonra.Benim öyle yoğun akıntılarım olmadı ..Bu ara aşağıda yoğun baskı hissediyorum ve bugünkü parça şeklinde ki akıntı Yani afedersiniz yoğun mukus gibi.
Allah razı olsun valla :)Eki Görüntüle 2646615
Hamişlerim bu takımı kaçırmayın stokları baya baya geç yenileniyor sabahlık ve gecelik 120 ₺ geliyor. Hemen alın derim ben bu bunu birde beyaz alt üst ayrı takım aldım :) tavsiye ederim
Umarım canım.Teşekkürler ..Haber veririm mutlaka.Yaa, umarım önemli bir şey değildir o an gelip geçmiştir. Bizi de haberdar edin doktordan sonra.
güzel haberlerini bekliyoruz sakın stres yapma.. güzelce dinlenUmarım canım.Teşekkürler ..Haber veririm mutlaka.
Çok sağol canım..güzel haberlerini bekliyoruz sakın stres yapma.. güzelce dinlen
Refakatçi olayı derken anlamadım ama :/
Ya benim ne hastanem belli ne dogumum belli ne giyicem pijamam var... bu hafta doktora gidicem insallah en azindan dogumla ilgili bir seyler söyler ...
acibadem international var yesilkoyde o nasil acaba bilen duyan var mi ?
netten ki yorumlara da guvenemiyorum ki
dolabı gelmedi henüz her şey karışık bir şeyleri var kuzunun ama neleri var belli değilKayınvalidem risk grubunda falan o yüzden kim bekleyecek , evde oğlan var onla kim kalacak bu durumlarda belirsizlik var . O yüzden doğum nerede olacak belirsiz
Pijamaları bende yeni aldım, çocuğa da 4 giyim aldım gerisi bizim de yok
Onları da 3,4 haftaya tamamlarım inşallah
Hastaneyi bilmiyorumbirde herkesin tecrübesi beklentisi farklı olabiliyor o yüzden bazen yorumlarda yol gösterici olamıyor. Reklam da olabiliyor yorumlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?