2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar akıntı olması çok normal bnde başından beri var ve her 3 gebeligimde de oldu. Kokulu sarı ya da yasilimtrak değilse kaşıntı vs yoksa bı sıkıntı değil, akıntı olması ii bisey hatta. Vajinayı mikroplara karşı temizleme mekanizması imiş ve normal doğumda gerekli biseymis buna benzer bişe okukstm zamanında Dr a da sormstm o da aynı şeyi demsti. Bnm bütün gebeliklermde oldu. Dediğim gibi kokusu ve rengi önemli

Aa ben de bundan aldım geldi çok güzel. Küçük beden aldm. Xs. Biraz bol demişler. Bir de o pembe takımı aldım diğer attığın. Geceliklerimiz ayni 2 set de
adalinaayhan teşekkürler, epey tatlı duruyor pembe gecelik :) aling nasıl peki, ip askılı oluşu beni düşündürdü çok açık duruyor mu üstte? Ya baktım baktım aşırı dantelli şeyler var bi bulamadım şöyle tatlı içime sinen bi şey. Hani bir iki foto çekiniriz azcık da hoş dursun istiyor insan tabi anı kalacak
nerde satılıyo canım?

Kendi sitesinde satılıyor da başka nerede satılır bilmiyorum ki ben de.

Benim başıma da geldi 2 defa, bağıracak kadar fena oldum. Hemen ayak parmaklarını kendinize doğru çekmeniz lazım diye biliyorum. Magnezyum kalsiyum eksikliği deniyor, ben magneszyumu çok uzun zamandır kullanıyorum, kalsiyum da yüksek beslenmemde. Kağan Kocatepe bir videosunda bu haftalarda çok normal olduğunu söylemişti.

Şeffaf, yoğun yani mukus gibi mi sizinki ?

Ya benim de çok akıntım oluyor, çamaşır yetiştiremiyorum ve çeşit çeşit yani. Sizinki gibi olduğu zamanlarda oldu. Dert etmemiştim açıkçası ☹ Ama doktora gittiğimde sorayım diyordum. Gerçi o da soruyor hep akıntı durumunu ama enfeksiyon için sorduğunu sanıyordum. Başka da belirtim olmayınca üstünde düşünmemiştim pek.

Bende de akıntı var çok sarı olmamakla beraber çok şeffafta değil beyaz yada krem gibi daha çok... bende normal diye doktora sormadım bile daha en başlarda sormuştum olur demişti şimdi gidince sorsam mı ki

Benim öyle yoğun akıntılarım olmadı ..Bu ara aşağıda yoğun baskı hissediyorum ve bugünkü parça şeklinde ki akıntı Yani afedersiniz yoğun mukus gibi.

28. Hafta civarinda benim de olmuştu. Hatta uykumdan uyandırmıştı. Bagirmisim esim de doguruyorum sanmış sonra doktoruma soyledim. Magnezyum verdi.

Bende de akıntı var çok sarı olmamakla beraber çok şeffafta değil beyaz yada krem gibi daha çok... bende normal diye doktora sormadım bile daha en başlarda sormuştum olur demişti şimdi gidince sorsam mı ki
Gerek yok cnm çok normal olması, herkesçe olcak die de bişi yok tabi kimisinde hiç olmaz. Herhangi bi ağrı sızı şikayetin yoksa biseyim yoktur.yije de sor Dr una

Magnezyum kullanmıyorsanız doktorunuza danışarak alabilirsiniz.

28. Hafta civarinda benim de olmuştu. Hatta uykumdan uyandırmıştı. Bagirmisim esim de doguruyorum sanmış sonra doktoruma soyledim. Magnezyum verdi.
Kızlar bir ayı geçiktir magnezyum kullanıyorum oysaki ama yine de oldu , canım nasıl yandıysa artık eşim de panikle uyandı Bir daha olur mu bilmiyorum ama olduğunda dediğiniz gibi ayak parmaklarını kendime çekmeyi denerim tabi o acıyla dokunamadım bile akşam. Yarın kontrolümde doktoruma bir söyleyeceğim bakalım ne diyecek .

Anladım canım teşekkür ederim

Allah razı olsun valla :)
Aşırı dantelli şeylerden sonra ilaç gibi geldi, aldım bende inşallah gelince de beğenirim

Kayınvalidem risk grubunda falan o yüzden kim bekleyecek , evde oğlan var onla kim kalacak bu durumlarda belirsizlik var . O yüzden doğum nerede olacak belirsiz
Pijamaları bende yeni aldım, çocuğa da 4 giyim aldım gerisi bizim de yok
Onları da 3,4 haftaya tamamlarım inşallah
Hastaneyi bilmiyorum birde herkesin tecrübesi beklentisi farklı olabiliyor o yüzden bazen yorumlarda yol gösterici olamıyor. Reklam da olabiliyor yorumlar .

dolabı gelmedi henüz her şey karışık bir şeyleri var kuzunun ama neleri var belli değil
Evet ya bir de internette çokta iyi yorumda olmuyor. valla en zor süreç hastane seçmek sanırım.

Perşembe doktora gideceğim inşallah o da yönlendirir.
Her hastane de pandemi hastanesi ya şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…