Kızlar bir ayı geçiktir magnezyum kullanıyorum oysaki ama yine de oldu , canım nasıl yandıysa artık eşim de panikle uyandı Bir daha olur mu bilmiyorum ama olduğunda dediğiniz gibi ayak parmaklarını kendime çekmeyi denerim tabi o acıyla dokunamadım bile akşam. Yarın kontrolümde doktoruma bir söyleyeceğim bakalım ne diyecek .
Ah o kramplar ilk gebeligimde çok olurdu özellikle sabaha karşı olurdu. Ayağımı yukarı kaldırırdim eşim de parmaklarımı bana doğru çekerdi hemen geçerdi. Çok fenaydı
Ben park yatak almadım, 70*130 doğal ahşap karyola aldım bir kanadı iniyordu aşağıya , anne yanı olarak bazaya birleştirdim. Küçükken bu şekilde kullanıp büyüdüğünde odasını ayırdığımda kanadı kaldırıp kullanmayı düşünüyorum. o yüzden oda felanda yapmadım. odasına geçtiğinde direk genç odası tarzında almayı düşünüyorum açıkçası.
Benim şimdilik niyetim bebeği 1 yaşına kadar yanımızda yatırmak. Önce kraftın park yatağını aldım. Evimize getirince direk vazgectim. Çünkü hem yatak odamda kullanıyım, hem de gündüzleri diğer odalara geçirebileyim istiyordum. Kapılardan geçmeyecek kadar büyüktü ve çok da hoşuma gitmedi açıkçası park yatalar. Bebeği orda yatırmak istemedim.
O yüzden anne yanı da olabilen, ahşap bi sepet beşik aldım. Tekerlekli ve 58-90 ölçülerinde. Yani 1 yaşına kadar istediği istediğim odada kullanabilicez. Bir de şu fotodaki bebek odasını aldım. Pierre Cardinin Bonnie bebek odası. Büyüyen karyolası daha sonra demonte edilerek calışma masası ve yatağa dönüşüyor. Gerçekten tavsiye ederim, çok şık ve fonksiyonal mobilyalar. Dolabın iç hacmi diğer bebe mobilyalarına göre daha geniş. (Çilek ve Caploonba ile kıyaslıyorum.) Fiyat olarak da bu markalara kıyasla daha pahalı değil.
Benim şimdilik niyetim bebeği 1 yaşına kadar yanımızda yatırmak. Önce kraftın park yatağını aldım. Evimize getirince direk vazgectim. Çünkü hem yatak odamda kullanıyım, hem de gündüzleri diğer odalara geçirebileyim istiyordum. Kapılardan geçmeyecek kadar büyüktü ve çok da hoşuma gitmedi açıkçası park yatalar. Bebeği orda yatırmak istemedim.
O yüzden anne yanı da olabilen, ahşap bi sepet beşik aldım. Tekerlekli ve 58-90 ölçülerinde. Yani 1 yaşına kadar istediği istediğim odada kullanabilicez. Bir de şu fotodaki bebek odasını aldım. Pierre Cardinin Bonnie bebek odası. Büyüyen karyolası daha sonra demonte edilerek calışma masası ve yatağa dönüşüyor. Gerçekten tavsiye ederim, çok şık ve fonksiyonal mobilyalar. Dolabın iç hacmi diğer bebe mobilyalarına göre daha geniş. (Çilek ve Caploonba ile kıyaslıyorum.) Fiyat olarak da bu markalara kıyasla daha pahalı değil. Eki Görüntüle 2646819
Bebek odasi cok güzelmis gercekten, güle güle neseli günlerde kullansın minnoş :)
Oda yapmamamin bir diger sebebi de evimde boş odanin olmaması aslinda. 2+1deyim suan ev bakiyoruz bir yandan da. Normalde cocuk odasi olan yerde L koltuğum tv unitem ve kitaplik var. Cocuk odasi yapsaydim onlari bosaltmam lazimdi. Yeni mobilyalari da acikcasi satmak istemedim. Benimde bos odam olsaydi yapardim cocuk odasi herhalde.
Ah o kramplar ilk gebeligimde çok olurdu özellikle sabaha karşı olurdu. Ayağımı yukarı kaldırırdim eşim de parmaklarımı bana doğru çekerdi hemen geçerdi. Çok fenaydı
Canim valla geçen aksam sağ bacağimdaydi kramp aksam sol bacagimdaydi, birde o kadar kotu ki sabah kalktigimda tum gun uzerine basamıyorum.
Sabah kalktigimda sol bacagimin ustune bassmadim esime sordum aksam bacagima kramp mi girdi diye. Dun is yerinde o kadar yorulmusum ki gece ne oldugunu dahi hatirlamiyorum. Ama sonucta bugun aksamin anisi sol bacagimin, gecen aksamdan kalan sag bacagimin uzerine basamiyorum paytak ördek gibiyim resmen
Canim valla geçen aksam sağ bacağimdaydi kramp aksam sol bacagimdaydi, birde o kadar kotu ki sabah kalktigimda tum gun uzerine basamıyorum.
Sabah kalktigimda sol bacagimin ustune bassmadim esime sordum aksam bacagima kramp mi girdi diye. Dun is yerinde o kadar yorulmusum ki gece ne oldugunu dahi hatirlamiyorum. Ama sonucta bugun aksamin anisi sol bacagimin, gecen aksamdan kalan sag bacagimin uzerine basamiyorum paytak ördek gibiyim resmen
20 li haftalardan sonra arttı bazen şeffaf bazen beyaz ama kıvamlı değil duru. hatta artınca idrar mı kaçırıyorum diye düşünmedim değil. yürüyüş yaparken falan artıyor. ya da evde temizlik yaparken. bir dönem hergün duş alıyordum kötü kokuyor çünkü bana göre. dr. a sormayı her seferinde unutuyorum.
ben de sol bacağımın kalça eklemini hareket ettirirken sıkıntı yaşıyorum. kramp gibi girip çıkıyor. yürüyüşte zedeledim diye düşünüyordum. bir de soluma yattığımdan diye de olabilir diyordum. sizlerde durduk yere mi oldu. oturup kalkarken, pijama altı giyerken zorlanıyorum. bu sabah yürümekte de zorlandım inş geçer
Bebek odasi cok güzelmis gercekten, güle güle neseli günlerde kullansın minnoş :)
Oda yapmamamin bir diger sebebi de evimde boş odanin olmaması aslinda. 2+1deyim suan ev bakiyoruz bir yandan da. Normalde cocuk odasi olan yerde L koltuğum tv unitem ve kitaplik var. Cocuk odasi yapsaydim onlari bosaltmam lazimdi. Yeni mobilyalari da acikcasi satmak istemedim. Benimde bos odam olsaydi yapardim cocuk odasi herhalde.
3 oda da olsa o oda doluyor merak etme. bizde de çamaşırlıklar ütü çalışma masası, su makinası derken dolu o oda. şu an elimden geldiğince evden kullanılmayan eşyaları göndermeye çalışıyorum. yavaş yavaş beşik, bebek arabası bunların yerini aldı. tüm bunlar için de eşime baya yük düşüyor. babalık da zor gerçekten.
Kızlar merhaba, akşam uyurken birden bacağıma giren krampın ağrısıyla uykumdan sıçradım, ilk defa hayatımda bacağıma kramp girdi, yaşayan var mı aranızda, bu gibi durumlarda ne yapmak gerekli tekrar olmaması için ne yapmalıyım bir fikri olan var mı yada bu durumu tecrübe eden ?
bende de ilk defa dün sabah oldu, yıllardır olmuyordu
aman tanrım ölüyorum sandım, eşim kalktı hemen bi ovdur falan geçti ama bu 2. sabah hala ağrısı var hafiften.
Zaten yazanlar olmuş magnezyum kullanmak lazım, muz da doğal bir magnezyum takviyesi bu arada
ben de sol bacağımın kalça eklemini hareket ettirirken sıkıntı yaşıyorum. kramp gibi girip çıkıyor. yürüyüşte zedeledim diye düşünüyordum. bir de soluma yattığımdan diye de olabilir diyordum. sizlerde durduk yere mi oldu. oturup kalkarken, pijama altı giyerken zorlanıyorum. bu sabah yürümekte de zorlandım inş geçer
Alt arka bacaktaki kaslar coo aciyor. Kramp aninda dikkatimi cekti de o kaslar büzüşmüş putür pütürdü. Zedelemeyle ilgili olduğunu dusunmuyorum benimkinin. Oturma kalkma egilme daha dogrusu ayagimin ustune her bastigimda agriyor yuruyusum paytak paytak resmen
bende de ilk defa dün sabah oldu, yıllardır olmuyordu
aman tanrım ölüyorum sandım, eşim kalktı hemen bi ovdur falan geçti ama bu 2. sabah hala ağrısı var hafiften.
Zaten yazanlar olmuş magnezyum kullanmak lazım, muz da doğal bir magnezyum takviyesi bu arada
Sizin yine 2 saatte geçmiş benimki sagda 2. Gunum solda 1. Gun gecmiyor sanki agrisi, magnezyum 1 aydan fazladir kullaniyorum ustelik. 2 aksam arkasi arkasina olunca bu gece de olur mu diye pimpirikliyim