Muz bebeğe de kilo aldırıyor sanırım. Ama benm muzla kramplar geçmedi. İlla ilaç takviyesi istedi. Şuan yok gibi kramp. Ödem de yok ama alt bacaklarımda belli yerlerde sertleşmeler var sanki.bende de ilk defa dün sabah oldu, yıllardır olmuyordu
aman tanrım ölüyorum sandım, eşim kalktı hemen bi ovdur falan geçti ama bu 2. sabah hala ağrısı var hafiften.
Zaten yazanlar olmuş magnezyum kullanmak lazım, muz da doğal bir magnezyum takviyesi bu arada
Aldigim besik buyuk oldugundan 5 yasina kadar kullanir dediler; yeni eve gectigimizde (inşallah) genc oda takimi alirim diye dusundum, besiğe olmadiginda da bir baza alirim diye duşundum. Surekli degistirmek zor gercekten alindimi bi 20 yasina kadar kullansinTşkler, bizim çocuk odası boştu. Ütü, ütü masası çamaşır askılığı falan duruyordu. Bebek odası ama niyetim askere kadar kullandırmak :))
Sizin yine 2 saatte geçmiş benimki sagda 2. Gunum solda 1. Gun gecmiyor sanki agrisi, magnezyum 1 aydan fazladir kullaniyorum ustelik. 2 aksam arkasi arkasina olunca bu gece de olur mu diye pimpirikliyim
Tşkler, bizim çocuk odası boştu. Ütü, ütü masası çamaşır askılığı falan duruyordu. Bebek odası ama niyetim askere kadar kullandırmak :))
Muz bebeğe de kilo aldırıyor sanırım. Ama benm muzla kramplar geçmedi. İlla ilaç takviyesi istedi. Şuan yok gibi kramp. Ödem de yok ama alt bacaklarımda belli yerlerde sertleşmeler var sanki.
ayy ne güzel en çok istediğim buydu ilkte ama kısmet olmadıBir kız bir oğlan
Ankee ben de var gibi düşünüyordum ama dün doktorum ödemin yok dedi ayaklarım sis. 1-1,5 numara büyüdü resmen. Ellerim de sisiyor zaten aylardır yüzük falan hic bisey olmuyor. Bacaklarimda da iste belli
Yerlerde sertlesmeler var ama doktorum ödem yok dedipeki madem dedim.
Valla işe başlayalı nazar değdi diyorum hiç ödemin yok die die bileklerim şişti dün resmen. Umarım ayakkarım davul olmaz dhaa 5 hafta çalışcam iyiyim ben süperim diyordum ama hamileliğin son düzlüğü kendini göstercek gibi.
Bende normalde M giyiyorum ama göbekten L beden aldım umarım geniş gelmez :) Ne güzel , güzel günlerde giyeriz inşallah canımAa ben de bundan aldımgeldi çok güzel. Küçük beden aldm. Xs. Biraz bol demişler. Bir de o pembe takımı aldım diğer attığın. Geceliklerimiz ayni 2 set de
İnsallah guzel gunlerde giyelimBende normalde M giyiyorum ama göbekten L beden aldım umarım geniş gelmez :) Ne güzel , güzel günlerde giyeriz inşallah canım
Çok hızlı ağırlaştık yalnız. Benim de bi anda sirt agrisi bel agrisi basladi. Uykularim kalitesizlesti. Uyuyamiyorum resmen. Gobegim desen zaten hizli bi sekilde büyüyor bakalimaynen kızlar bu hafta ben de bir ağırlaştım ki fena
Ben oğlumu Eylül de doğum yaptım, akşamları soğuk oluyor bebek de küçük diye odaya ayrıca ısıtıcı getirtmişti yenidoğan doktoru. Ama uzun kollu zıbın hiç giydirmedim, kısa kol zıbın üzerine tulum ya da uzun kollu üst, bazen de kısa kol üzeri uzun kol zıbın giydirdim. Üst üste iki kat uzun kol giydirmek zor oluyor. Bir de doğum Ağustos da olacak sıcak olur kısa kol zıbın da alın yanınıza.Merhabalar, günaydınlar. Muhtemelen bu daha önce konuşulmuştu ancak ben kaçırmış olmalıyım. zıbını kısa kollu mu uzun kollu mu koyacaksınız yanınıza. ben 4 uzun kollu zıbn almışım hastane soğuk oluyor diye diye. bir tane kısa kollu zıbınım var şu an.
3 tulum zıbın,
4 uzun kollu zıbın,
1 kısa kollu zıbın,
2 zıbın altı pantolon
1 uyku tulumu,
2 önlük, 2 çapka,
6 çorap,
1 de hırka almışım.
hep çocuk üşürse diye düşünmüşüm kalın kalın şeyler almışım. ama hastanede uzun kollu gerekir diye düşünüyorum hala. 2 sefer çocukla kalacağımız katta yattığımdan mütevellit deneyimim var, ben de üşüyordum, klimaları köklüyolar, yenidoğan bebeğin olduğu odalar neden o derece soğuk anlam veremedim.
Beyaz olan ama biraz pahalı bence. Sonuçta kan leke vs olacak kullanım sonrası çöp olma ihtimali olan bir şey için daha makul şeyler bakardım ben olsaydım. Ama çok beğendiyseniz bence beyaz olan daha şıkKızlar sizce şu iki takımdan hangi renk? Annem dantel diye diye beğenmiş fotoğraf için falan bunu alırsam yanına koyu renk rahat alıcam tabiEki Görüntüle 2646877 Eki Görüntüle 2646879
Amin teşekkür ederim inşallah sizin de olurayy ne güzel en çok istediğim buydu ilkte ama kısmet olmadımaşallah sağlıkla gelsinler inşallah
Valla annem alacakmış bende rahat bir takım almayı düşünüyordum sadeceBeyaz olan ama biraz pahalı bence. Sonuçta kan leke vs olacak kullanım sonrası çöp olma ihtimali olan bir şey için daha makul şeyler bakardım ben olsaydım. Ama çok beğendiyseniz bence beyaz olan daha şık
Benim kramplar o an olup biterdi . Dediğim gibi eşim parmaklarımı bana doğru çekerdi hemen geçerdi. Sizin eşiniz de öyle yapsın belki faydası olurCanim valla geçen aksam sağ bacağimdaydi kramp aksam sol bacagimdaydi, birde o kadar kotu ki sabah kalktigimda tum gun uzerine basamıyorum.
Sabah kalktigimda sol bacagimin ustune bassmadim esime sordum aksam bacagima kramp mi girdi diye. Dun is yerinde o kadar yorulmusum ki gece ne oldugunu dahi hatirlamiyorum. Ama sonucta bugun aksamin anisi sol bacagimin, gecen aksamdan kalan sag bacagimin uzerine basamiyorumpaytak ördek gibiyim resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?