Valla işe başlayalı nazar değdi diyorum hiç ödemin yok die die bileklerim şişti dün resmen. Umarım ayakkarım davul olmaz dhaa 5 hafta çalışcam iyiyim ben süperim diyordum ama hamileliğin son düzlüğü kendini göstercek gibi.
24-32 haftalar arası idari izinli sayılıyoruz, kamuda öyle ama özel sektörde nasıl bilemiyorum. Doktordan doğum haftasını belirten raporu alıp kuruma dilekçe verip ayrıldım izne. Ama 32. Haftada yine rapor vericem şu anda idari izinliyim 32 de doğum iznim başlayacak
kendim için
-kısa kollu alt üst pijama takımı
-1 gecelik(diz altı)
-1 hamile pijama altı
-uzun boy kimona
-3 hamile kilodu
-emzirme sütyeni
-atlet
-çorap
-terlik
-tülbent
sonra eklenecek olanlar;
-zemzem
- nescafe
-1kavanoz kayısı hoşafı
bide unutmadan hurma yemeye ne zaman başlayacağız???
Az önce kontrolden çıktım bebişim 1390 grm 40.4 cm boyu ♥ daha önce yazmıştım suyumuz fazlaydı şekerden kaynaklı. Diyet yapiyordum kontrol altindaydi suyumuz normal seviyeye dusmuş riski atlattik
Benim de şekerim var yaklaşık bir aydır diyet yapıyorum. Diyet yaptigimdan beri kendimi daha hafif ve rahat hissediyorum. Önceleri sık sık carpintim olur ayaklarımın alti yanardı sabaha kadar doğru dürüst uyuyamazdim. Benim ikiz gebelik oldugu icin dokuz aylık gibi görünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
24-32 haftalar arası idari izinli sayılıyoruz, kamuda öyle ama özel sektörde nasıl bilemiyorum. Doktordan doğum haftasını belirten raporu alıp kuruma dilekçe verip ayrıldım izne. Ama 32. Haftada yine rapor vericem şu anda idari izinliyim 32 de doğum iznim başlayacak
kendim için
-kısa kollu alt üst pijama takımı
-1 gecelik(diz altı)
-1 hamile pijama altı
-uzun boy kimona
-3 hamile kilodu
-emzirme sütyeni
-atlet
-çorap
-terlik
-tülbent
sonra eklenecek olanlar;
-zemzem
- nescafe
-1kavanoz kayısı hoşafı
bide unutmadan hurma yemeye ne zaman başlayacağız???
Ankee
ben de var gibi düşünüyordum ama dün doktorum ödemin yok dedi ayaklarım sis. 1-1,5 numara büyüdü resmen. Ellerim de sisiyor zaten aylardır yüzük falan hic bisey olmuyor. Bacaklarimda da iste belli
Yerlerde sertlesmeler var ama doktorum ödem yok dedi peki madem dedim.
Ayaklar son zaman şişiyor ama ödem daha farklı oluyor . Böyle yürürken ayakların balon gibi bir tuhaf oluyor doğumdan sonra yaşadım onu sanki yürüdüğüm zemin yürüyüş zemini gibi geliyordu sonra baktım ayaklar vücut fena. 5. Gün kontrolde doktora söyledim ayağıma parmağını bastırdı ödem iğnesi yaptırdı 1 tane .
Ankee
ben de var gibi düşünüyordum ama dün doktorum ödemin yok dedi ayaklarım sis. 1-1,5 numara büyüdü resmen. Ellerim de sisiyor zaten aylardır yüzük falan hic bisey olmuyor. Bacaklarimda da iste belli
Yerlerde sertlesmeler var ama doktorum ödem yok dedi peki madem dedim.
allah allah
yok ben yüzük ve ayakkabıları normal giyiyorum
ama bu kadar şişmeye de ödem yok demesi garip
yine normal canım benim çok arkadaşım yüzük vs takamadı hamileliklerinde
ama bi tuzu azalt bakalım belki biraz azalır.
Ahh kızlar.. Taşınan Ağustos annelerine dahil olmak adın abugün ev ev geziyoruz. Binalara bakamıyorum, boş daire var mı diye penceden eğileyim desem yok. Daha fazla hareket kısıtlaması yaşamadan taşınsam iyi olacak.
Bu arada +10 kg ile devam
Ben doğuma girene kadar yüzüğüm parmagidaydi hiç şişlik olmadı fakat 2. Kızımda doğumdan bikac gün snra bı şişkinlik oldu ayaklarim davul gibi 37 gidiyorum 40 numara olmuyordu anane ayağı gibi olmuştu sis pufidik. Ayaklarımı havaya dikiyordum her fırsatta tahlil mahlil yapıldı bişi çıkmadı 1 hafta 10 güne kadar kendiliğinden geçti. 83 kilo ile.dogjma.girmistim 3.200 Dr doğdu kizim eve geldim 81 kiloyum hiç mi suyu ve eğin eşi bilmem nesi yoktu die dalga geçiyordum snra bı de üstüne şişkinlik oldu iste
Ahh kızlar.. Taşınan Ağustos annelerine dahil olmak adın abugün ev ev geziyoruz. Binalara bakamıyorum, boş daire var mı diye penceden eğileyim desem yok. Daha fazla hareket kısıtlaması yaşamadan taşınsam iyi olacak.
Ağustos annelerinin teması şeker ve taşınma oldu. neyse hastalık olmasın da taşınması kalsın. biz çok şükür bir ev bulduk sonunda. 23'ünde taşınıyoruz. İçim rahatladı böylece. Uzun zamandır arıyorduk, darısı başınıza. içinize sinen bir yer bulursunuz inşallah.
Bnm evde hertaeaf koli hertaraf hurç çuval. Heran taşınmaya hazırım ama ne zaman taşınacağımi bilmemek geriyor beni patates sogani bile birer ikişer alıyorum sırf yük olmasın evdekiler de tükensin tertemiz gideyim die temizlik yapmak hak getire zaten tasincam die saldım iyice neyini temizliyim diyorum. Biran önce tasinaydim...
Ben doğuma girene kadar yüzüğüm parmagidaydi hiç şişlik olmadı fakat 2. Kızımda doğumdan bikac gün snra bı şişkinlik oldu ayaklarim davul gibi 37 gidiyorum 40 numara olmuyordu anane ayağı gibi olmuştu sis pufidik. Ayaklarımı havaya dikiyordum her fırsatta tahlil mahlil yapıldı bişi çıkmadı 1 hafta 10 güne kadar kendiliğinden geçti. 83 kilo ile.dogjma.girmistim 3.200 Dr doğdu kizim eve geldim 81 kiloyum hiç mi suyu ve eğin eşi bilmem nesi yoktu die dalga geçiyordum snra bı de üstüne şişkinlik oldu iste
Ağustos annelerinin teması şeker ve taşınma oldu. neyse hastalık olmasın da taşınması kalsın. biz çok şükür bir ev bulduk sonunda. 23'ünde taşınıyoruz. İçim rahatladı böylece. Uzun zamandır arıyorduk, darısı başınıza. içinize sinen bir yer bulursunuz inşallah.
AnkeeMMirunebhreh
Şeker çıkmayınca taşınayım bari dedim, gruba uyalım aslında uzun süredir plan dahilinde ama pandemi süreci girince erteledik. Ama şimdi doğum olmadan taşınalım diyorum. Bu düşüncede olunca da ne evi temizleyesim geliyo ne toplayasım. Baya bi saldım
Bulduğumuz yerlerde de oturanlar var henüz en erkeni bir hafta sonra çıkacak. Bu gezintiler bile çoook yordu taşınmayı düşünemiyorum.
Yarın da kontrolüm var ev de bulursak güzel ve rahatlamış bir hafta geçirmiş olucam