Ne iğnesi yaptırdınız bende şimdi cok ödem olmaya başladıAy bu ben işte 61 le doğuma girdim 3420 gram oğlan suyu osu busu sonuç 3. Gün ben tartıldım 59 kilomatematiğe aykırı dedim sonra bir iğne fos söndüm
Hadi inşallah bulursunuz gönlünüze göreAnkee M Mirune bhreh
Şeker çıkmayınca taşınayım bari dedim, gruba uyalımaslında uzun süredir plan dahilinde ama pandemi süreci girince erteledik. Ama şimdi doğum olmadan taşınalım diyorum. Bu düşüncede olunca da ne evi temizleyesim geliyo ne toplayasım. Baya bi saldım
Bulduğumuz yerlerde de oturanlar var henüz en erkeni bir hafta sonra çıkacak. Bu gezintiler bile çoook yordu taşınmayı düşünemiyorum.
Yarın da kontrolüm varev de bulursak güzel ve rahatlamış bir hafta geçirmiş olucam
Ne iğnesi yaptırdınız bende şimdi cok ödem olmaya başladıayaklarım ellerim şişti tüketimim cok aza indirdim ama ödem oluyor
Hadi inşallah bulursunuz gönlünüze göreNakliye firmaları ağustos annelerine çalıştı hakkaten Biz de temmuzun ilk haftası taşınıyoruz inşallah, evin boya badana ufak tadilat işlerini başlatıyoruz önümüzdeki hafta. Ama ben de acayip salmış durumdayım, toparlanmayı da düşünmek bile istemiyorum
İnşallahhh. Evlerin boşalmasını beklersek bizim de Temmuz olacak gibi. Bugün bile o kadar yoruldum ki toparlanmak acayip büyüyo gözümde. Uzun süre dışarı çıkmadığım için de bünyeye ağır geldi.Hadi inşallah bulursunuz gönlünüze göreNakliye firmaları ağustos annelerine çalıştı hakkaten Biz de temmuzun ilk haftası taşınıyoruz inşallah, evin boya badana ufak tadilat işlerini başlatıyoruz önümüzdeki hafta. Ama ben de acayip salmış durumdayım, toparlanmayı da düşünmek bile istemiyorum
İnşallahhh. Evlerin boşalmasını beklersek bizim de Temmuz olacak gibi. Bugün bile o kadar yoruldum ki toparlanmak acayip büyüyo gözümde. Uzun süre dışarı çıkmadığım için de bünyeye ağır geldi.
Pazartesi hastaneye gittim dışarıda acayip bir sıcak vardı ama hastanede klima çalışmıyordu.. koronadan dolayı klimalar iptal.. inşallah tabi bizim zamana kadar durumlar daha da iyi olur ama şu an hastanelerde çalıştırmıyolar.. hem uzun hem kısa kollu almak mantıklı.. ben hep üşüyen bi insanım yeni doğana kısa kollu düşünemiyorumMerhabalar, günaydınlar. Muhtemelen bu daha önce konuşulmuştu ancak ben kaçırmış olmalıyım. zıbını kısa kollu mu uzun kollu mu koyacaksınız yanınıza. ben 4 uzun kollu zıbn almışım hastane soğuk oluyor diye diye. bir tane kısa kollu zıbınım var şu an.
3 tulum zıbın,
4 uzun kollu zıbın,
1 kısa kollu zıbın,
2 zıbın altı pantolon
1 uyku tulumu,
2 önlük, 2 çapka,
6 çorap,
1 de hırka almışım.
hep çocuk üşürse diye düşünmüşüm kalın kalın şeyler almışım. ama hastanede uzun kollu gerekir diye düşünüyorum hala. 2 sefer çocukla kalacağımız katta yattığımdan mütevellit deneyimim var, ben de üşüyordum, klimaları köklüyolar, yenidoğan bebeğin olduğu odalar neden o derece soğuk anlam veremedim.
Bnde çok şaşırmıştım ilk gebeligimde eve geldiğimde 10 kilo gitmişti 2. Sinde gitmesini bırak neredeyse kilo almış vaziyetteydmAy bu ben işte 61 le doğuma girdim 3420 gram oğlan suyu osu busu sonuç 3. Gün ben tartıldım 59 kilomatematiğe aykırı dedim sonra bir iğne fos söndüm
sonunda kendim gibi biriyle tanıştım. ben de mütemadiyen üşüyorum. sanırım o yüzden hep uzun kollu almışım çocuğa da. :) ben her gittiğimde klimalar çalışıyordu, buz gibiydi içerisi. :/Pazartesi hastaneye gittim dışarıda acayip bir sıcak vardı ama hastanede klima çalışmıyordu.. koronadan dolayı klimalar iptal.. inşallah tabi bizim zamana kadar durumlar daha da iyi olur ama şu an hastanelerde çalıştırmıyolar.. hem uzun hem kısa kollu almak mantıklı.. ben hep üşüyen bi insanım yeni doğana kısa kollu düşünemiyorumama siz bu duruma göre hazırlayın
Evet canım doktora sormakta fayda var Enfeksiyon olmasın da yoksa tabi hormonlarımız farklı şu an20 li haftalardan sonra arttı bazen şeffaf bazen beyaz ama kıvamlı değil duru. hatta artınca idrar mı kaçırıyorum diye düşünmedim değil. yürüyüş yaparken falan artıyor. ya da evde temizlik yaparken. bir dönem hergün duş alıyordum kötü kokuyor çünkü bana göre. dr. a sormayı her seferinde unutuyorum.
Benim öyle yoğun akıntılarım olmadı ..Bu ara aşağıda yoğun baskı hissediyorum ve bugünkü parça şeklinde ki akıntı Yani afedersiniz yoğun mukus gibi.
geçmiş olsun canım umuyorumki önemli birşey değildirEvet canım doktora sormakta fayda var Enfeksiyon olmasın da yoksa tabi hormonlarımız farklı şu an
geçmiş olsun canım umuyorumki önemli birşey değildir
Sağol canım sen nasılsın?
Sağol canım sen nasılsın?geçmiş olsun canım umuyorumki önemli birşey değildir
sonunda kendim gibi biriyle tanıştım. ben de mütemadiyen üşüyorum. sanırım o yüzden hep uzun kollu almışım çocuğa da. :) ben her gittiğimde klimalar çalışıyordu, buz gibiydi içerisi. :/
Bol bol yatıyorumSağol canım sen nasılsın?
Canım iyi olmana sevindim.Yat dinlen maşallah 30 olmuşsun.Tabi bu haftalarda artık vücudumuz hazırlıklara başlıyor demek ki..Bol bol yatıyorum
Ben iyiyim heralde!herkes gibi kraplar ödemler bel ağrılarını saymazsak
Yoğun akıntı olayı son yaşadığım erken doğum belirtilerinden sonra bendede var
Ama enfeksiyon yoktu
Belki akıntı olayı gebeliğin yapısı gereği bu aylarda artıyordur
Tabiki ihmale genede gelmez
Ayy 16 sene mi maşallah. Sizin herşey silbastwn gibi olur ilk çocuk gibi buyutursunuz. Yardimcida var ne güzel oooh :)) bnm kızlar 4 ve 6 yaşCanım iyi olmana sevindim.Yat dinlen maşallah 30 olmuşsun.Tabi bu haftalarda artık vücudumuz hazırlıklara başlıyor demek ki..
Ben oğlandan sonra her şeyi unutmuşum sanki ilk gebeliğim gibi tabi dile kolay 16 sene geçmiş
Aynı gibiyiz seninde kızlar büyük:)
Oğlumda bu kadar panik değildim bu bebekte her şeye anlam yüklüyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?