2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ay bu ben işte 61 le doğuma girdim 3420 gram oğlan suyu osu busu sonuç 3. Gün ben tartıldım 59 kilo matematiğe aykırı dedim sonra bir iğne fos söndüm
Ne iğnesi yaptırdınız bende şimdi cok ödem olmaya başladı ayaklarım ellerim şişti tüketimim cok aza indirdim ama ödem oluyor

Hadi inşallah bulursunuz gönlünüze göre Nakliye firmaları ağustos annelerine çalıştı hakkaten Biz de temmuzun ilk haftası taşınıyoruz inşallah, evin boya badana ufak tadilat işlerini başlatıyoruz önümüzdeki hafta. Ama ben de acayip salmış durumdayım, toparlanmayı da düşünmek bile istemiyorum

Ne iğnesi yaptırdınız bende şimdi cok ödem olmaya başladı ayaklarım ellerim şişti tüketimim cok aza indirdim ama ödem oluyor

Bana ödem olduğu halde su ic dedi doktor. Doğumdan sonra oldu benim ödem, ödem attırıcı bi iğne dedi acil de vuruldu . Adını falan bilmiyorum ama öyle bir şişlik değildi yürürken pogacalik hamur gibi fos fos ediyordu . Şimdi şişti ama ödem değil onda ayak üstüme parmakla bastirdigimda parmak içe geçiyordu

Bende küheylan gibi kolileri taşıyıp yeni eve geldik sabahına hamile olduğumu öğrendim ağustos bebekleri ev seçiyor

İnşallahhh. Evlerin boşalmasını beklersek bizim de Temmuz olacak gibi. Bugün bile o kadar yoruldum ki toparlanmak acayip büyüyo gözümde. Uzun süre dışarı çıkmadığım için de bünyeye ağır geldi.

evlerin boşalması derken?
sizin site gibi bir alan komple mi taşınıyor?

Çok yazamasam da hep takipteyim, çok şaşırdım benim de gundemimde ev taşıma konusu var ama doğumdan önce taşınabilecek sanslilardan değilim doğum da tayinler de ağustosta ya son haftalarim ev tasimayla geçecek ya da yeni doğmuş bebekle taşınacağım şimdiden fazla eşyalarımızı koliliyoruz sonrasinda kolaylık olsun diye

Biz evi Mart'ta aldk ve kiracı haziranın 15 inde çıkacağını söylemişti sözleşmesi de bitiyor zaten daha erken de çıkarım diyordu paat korona patladı kaldı herşey. Hala 15 ine kadar cikacam diyor da surda 4 gün kalmış ne evi var ortada ne bişey. Bana tarih verse bnde nakliye ayarlicam vs bikac gün boya badana işlemi surcek zaten. Belirsizlik yoruyor beni yoksa haftasonu koli islemlerjni hallettik şükür, bı senedir bu evde oturuyorum zaten ev alıp taşınma niyetim olduğu için kolilerim çoğunu acmamistim oyuzden toparlanmam zor olmadı. Yerleşmesi sıkıntı işte... Hepimize kolay gelsn

Pazartesi hastaneye gittim dışarıda acayip bir sıcak vardı ama hastanede klima çalışmıyordu.. koronadan dolayı klimalar iptal.. inşallah tabi bizim zamana kadar durumlar daha da iyi olur ama şu an hastanelerde çalıştırmıyolar.. hem uzun hem kısa kollu almak mantıklı.. ben hep üşüyen bi insanım yeni doğana kısa kollu düşünemiyorum ama siz bu duruma göre hazırlayın

Ay bu ben işte 61 le doğuma girdim 3420 gram oğlan suyu osu busu sonuç 3. Gün ben tartıldım 59 kilo matematiğe aykırı dedim sonra bir iğne fos söndüm
Bnde çok şaşırmıştım ilk gebeligimde eve geldiğimde 10 kilo gitmişti 2. Sinde gitmesini bırak neredeyse kilo almış vaziyetteydm bebek kucagimda olmasa acaba dogurmadim mi ki diye şüphe edecektim

sonunda kendim gibi biriyle tanıştım. ben de mütemadiyen üşüyorum. sanırım o yüzden hep uzun kollu almışım çocuğa da. :) ben her gittiğimde klimalar çalışıyordu, buz gibiydi içerisi. :/

Evet canım doktora sormakta fayda var Enfeksiyon olmasın da yoksa tabi hormonlarımız farklı şu an

Kızlar İyi akşamlar herkese,
Bir sorum olacak sizlere, büyük eksikliklerimden bir tanesi de şu evin içerisinde bebeği yatırabileceğim portatif bir yatak,
ne dendiğini bile bilmiyorum

Anne yanı aldık ama sürekli onda değil de salonda yatırmak istediğimde nerede yatıracağım

Benim öyle yoğun akıntılarım olmadı ..Bu ara aşağıda yoğun baskı hissediyorum ve bugünkü parça şeklinde ki akıntı Yani afedersiniz yoğun mukus gibi.
Evet canım doktora sormakta fayda var Enfeksiyon olmasın da yoksa tabi hormonlarımız farklı şu an
geçmiş olsun canım umuyorumki önemli birşey değildir

sonunda kendim gibi biriyle tanıştım. ben de mütemadiyen üşüyorum. sanırım o yüzden hep uzun kollu almışım çocuğa da. :) ben her gittiğimde klimalar çalışıyordu, buz gibiydi içerisi. :/
bende kısa kollu giydirme fikrini düşünemiyorum olmayacak şey değil ama işte evimde kuzey Ağustos’ta bile serin olan bi ev hep uzun kollu olacak.. demek ki hastaneden hastaneye fark ediyor bilemedim şimdi

Sağol canım sen nasılsın?
Bol bol yatıyorum
Ben iyiyim heralde! herkes gibi kraplar ödemler bel ağrılarını saymazsak
Yoğun akıntı olayı son yaşadığım erken doğum belirtilerinden sonra bendede var
Ama enfeksiyon yoktu
Belki akıntı olayı gebeliğin yapısı gereği bu aylarda artıyordur
Tabiki ihmale genede gelmez

Canım iyi olmana sevindim.Yat dinlen maşallah 30 olmuşsun.Tabi bu haftalarda artık vücudumuz hazırlıklara başlıyor demek ki..
Ben oğlandan sonra her şeyi unutmuşum sanki ilk gebeliğim gibi tabi dile kolay 16 sene geçmiş
Aynı gibiyiz seninde kızlar büyük:)

Oğlumda bu kadar panik değildim bu bebekte her şeye anlam yüklüyorum:))

Son düzenleme:
Ayy 16 sene mi maşallah. Sizin herşey silbastwn gibi olur ilk çocuk gibi buyutursunuz. Yardimcida var ne güzel oooh :)) bnm kızlar 4 ve 6 yaş birinin 16 yaşında olmuş olmasını dilerdm elim kolum olurdu resmen heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…