Canım iyi olmana sevindim.Yat dinlen maşallah 30 olmuşsun.Tabi bu haftalarda artık vücudumuz hazırlıklara başlıyor demek ki..
Ben oğlandan sonra her şeyi unutmuşum sanki ilk gebeliğim gibi tabi dile kolay 16 sene geçmiş
Aynı gibiyiz seninde kızlar büyük:)
Oğlumda bu kadar panik değildim bu bebekte her şeye anlam yüklüyorum:))
Evet bende herşeyi unutmuşum
Ebe form dolduruyor hiç bakmadan soru soruyor
kaç çocuk
Kaçıncı gebelik
Kaçı sağ
Küçüğün kaç yaşında
17 dediğimde
Başını kadırdı baktı
Erken mi anne oldun dedi
Çok tuaf bir his
Çocukların yaş aralığının bu kadar fazla olması bakımından farklıyız
Avantajları dezavantajlarınıda deneyimleyerek öğreneceğiz artık
Kızlar İyi akşamlar herkese,
Bir sorum olacak sizlere, büyük eksikliklerimden bir tanesi de şu evin içerisinde bebeği yatırabileceğim portatif bir yatak,
ne dendiğini bile bilmiyorum
Anne yanı aldık ama sürekli onda değil de salonda yatırmak istediğimde nerede yatıracağım
Günaydın herkese, 1 haftadır demir hapı kullanmaya başladım. demir hapı kullanmaya başladığımdan beri çok afedersiniz büyük abdestim siyaha yakın oluyor. Bu durum geçici midir ? aynı sorunu yaşayan oldu mu?
bende kısa kollu giydirme fikrini düşünemiyorum olmayacak şey değil ama işte evimde kuzey Ağustos’ta bile serin olan bi ev hep uzun kollu olacak.. demek ki hastaneden hastaneye fark ediyor bilemedim şimdi
Üst üste iki kat uzun kol giydirmek zor oluyor ama kısa kol da alın bence. İki uzun kol giydirirken içerdekinin kolu kıvrılıyor vs acemilikle zorlanabiliyor insan.
Günaydın herkese, 1 haftadır demir hapı kullanmaya başladım. demir hapı kullanmaya başladığımdan beri çok afedersiniz büyük abdestim siyaha yakın oluyor. Bu durum geçici midir ? aynı sorunu yaşayan oldu mu?
Günaydın, bacak ağrısından yürüyüşlere ara verdim. inşallah hemen toplar yürümeye dönerim. Taşınanlara Allah kolaylık versin. bizim evde de herşey bozuluyor. dış kapı kolu bozuldu. bir de bebek olacağı için eşim camlara sineklik yaptırmaya karar verdi. bir cam da full değişecek hava aldırmasın diye.
Günaydınlarr.. Sabah yine korkunç bir krampla uyandım Devamında kabuslar, ağlayarak uyandım, biliyorum rüyaydı ama durduramıyorum kendimi
Of kötü bir sabahtı, dilerim günün kalanı hepimiz için güzel geçsin
Günaydın bu kramp sorunu herkeste var sanırım bir de ben uyuyamıyorum zor uyuyorum napcam böyle hıc bir fikrim yok bir de dün gece uyumadan bi kac dogum hıkayesi izledim karma karışık ruyalar gördün butun gece rüyam da hastanedeydim
Günaydınlarr.. Sabah yine korkunç bir krampla uyandım Devamında kabuslar, ağlayarak uyandım, biliyorum rüyaydı ama durduramıyorum kendimi
Of kötü bir sabahtı, dilerim günün kalanı hepimiz için güzel geçsin
Kizlar kramp yasayanlar magnezyum ilaci kullaniyor mu? Buyuk olcude azaltiyor. Ben oğlumda hic kullanmamıştım oluyodu kramp bi anda ve cok zorluyordu. Simdi baya arada oluyo 18.haftadan beri magnezyum kullaniyorum
Evet bende herşeyi unutmuşum
Ebe form dolduruyor hiç bakmadan soru soruyor
kaç çocuk
Kaçıncı gebelik
Kaçı sağ
Küçüğün kaç yaşında
17 dediğimde
Başını kadırdı baktı
Erken mi anne oldun dedi
Çok tuaf bir his
Çocukların yaş aralığının bu kadar fazla olması bakımından farklıyız
Avantajları dezavantajlarınıda deneyimleyerek öğreneceğiz artık
Kizlar kramp yasayanlar magnezyum ilaci kullaniyor mu? Buyuk olcude azaltiyor. Ben oğlumda hic kullanmamıştım oluyodu kramp bi anda ve cok zorluyordu. Simdi baya arada oluyo 18.haftadan beri magnezyum kullaniyorum
Kullanıyorum gunde 2 kere magnezyum bi ara o kadar cok kramp olmuştu kı yürüyüş yapamadım günlerce benım hamılelik öncesı de vardı magnezyum hep eksık bende bebeğim de gelişim ilerde bende olan magnezyumu da o alıyor galıba bende kramplar la baş etmeye çalışıyorum cok sukur eskısı kadar sık değil
Yok hayır. Bulduğumuz evlerde hep oturan var ya ev sahibi ya kiracı. En erkeni bir hafta sonra boşaltacakmış. Değişik bir sirkülasyon var bu dönem. Bir hafta öncesinde her yer boşken birden doldu diyor kime sorsak. Herkes taşınıyor galiba
bende kısa kollu giydirme fikrini düşünemiyorum olmayacak şey değil ama işte evimde kuzey Ağustos’ta bile serin olan bi ev hep uzun kollu olacak.. demek ki hastaneden hastaneye fark ediyor bilemedim şimdi
Aslında şöyle kısa kollu bodyleti atlet niyetine giydiriyoruz bebeklik döbeminde de. Bir de ağustos doğumlu olacaklar aıcaklardan da etkilenmesin yavrular. Kısa kollu giydirilir gerekirse üzerine uzun kollu zıbın sweet falan giydirilir. Daha rahat oluyor.
Bu arada ben de mütemadiyen üşüyen biriyim.
Günaydın, hastaneden geldim. Pert oldum sıcakta yollarda. :/ Doktor karnıma dokundu, bebek hala olması gerekenden büyük duruyor seni haftaya ultrasona alalım dedim. (Burda devlet hastanesine gidince öyle her kontrolünde ultrasona girmiyorsun) İdrarıma tansiyonuma baktılar. İyi dediler, haftaya görüşürüz diye gönderdiler. 28 hafta üstü hamileler için durumu hala riskli gördüklerini, mümkünse evden çalışmaya devam etmem gerektiğini söyleyerek bana bir kağıt verdi. Oysaki haftaya ofise dönecektim. Şimdi insan kaynaklarına desem bir türlü demesem bir türlü. Zaten 3 ay boyunca evden çalıştım, şunun şurasında 3 hafta kalmış ofise dönmeyi ben de istemiyorum.