2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Tam 32+0 da veriliyor diye biliyorum. Ben randevumu ona göre ayarlamıştım.

Verir bikac günü sorun etmezler

Tam 32. haftada veriliyor rapor

Ya seninle cok ilginc gidiyor tesaduflerimiz. Biz de sali tasiniyoruz. Benim de yarin doktor randevum var

Hmm bir daha gitmek gerekecek o halde. Bana her kontrolde direkt veriyor sonraki kontrol tarihini, bunu düşünmemiştim hiç.
32+0 da da taşınıyoruz, bakalım nasıl olacak :)
Bana doktorum bi kağıt yazdı çalışamaz raporu verilecek diye. Özel hastaneye gittim. Hiç beklemedim. Doktoru bile görmedim hatta ordaki. 2-3 dk içinde yazdılar raporu. Hemen halledersin o gün de.

Kızlar aramızda ögretmen olan varmı devlette. Bu rapor izin olayları ögretmenlerde biraz farklı çünkü. Detayları biliyorsa danışmak isterim :)

Kızlar aramızda devlette ögretmen olan varmı ? Bu izin rapor işleri ögretmenlerde farklı oluyor. Veya prosedürü detaylı bilen :)

Kızlar bîr şey sorcağım depand mı almak mantıklı yoksa normal ped mı benım ilk gebeliğim oldugu için depand ile ilgili bir bilgim yok yaz ayı sıcak ya onu almak mı mantıklı yoksa normal ped almak mı

Benim de ilk gebelik ama herkes depend önerdi. İç çamaşırı gibi giyilip sonra da yırtılıp atılıyormuş direkt. Ben depend alacağım. Henüz almadım ama. İlk 1 hafta 10 günden sonra normal ped e geçiliyor sanırım.

tavsiye üzerine depend aldım ped zaten bulunur olmadı yanınıza alırsınız depend bulmak zor olur bulunsun diye aldım. burada arkadaşlar indirim yazmışlardı indirimden aldım.

Depend hayat kurtarıyor gerçekten. Kilot gibi olanı. Sonra normal pede geçersiniz

İlk gunler icin depend kizlar sonrasi icin normal pede gecilir. İlk gunler kanama yogun olabiliyor

Ben depend kullanmadım ilk doğumumda. Hastanede hasta bezi evde ped kullandım . Ama bu defa kullanacağım çok önerildi çünkü. Denemekte fayda var. Kullanmazsak birine veririz

Verir bikac günü sorun etmezler
Tam 32. haftada veriliyor rapor
Bana doktorum bi kağıt yazdı çalışamaz raporu verilecek diye. Özel hastaneye gittim. Hiç beklemedim. Doktoru bile görmedim hatta ordaki. 2-3 dk içinde yazdılar raporu. Hemen halledersin o gün de.

Hadi bakalım yarın tam netleştirirz durumu o halde, çok teşekkür ederim :) sonrasındaki 5 hafta nasıl geçecek onu düşünmeye başladım şimdi, patronla ücretsiz izin mevzularına da giricem bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…