Günaydın.. Sırtım ve belim ağrıyordu. 4 5 gündür de kalçam ağrıyor ama ilginç bi şekilde sadece sol taraf. Yürürken özellikle sol bacağım zorlanıyor resmen. Bi de kaldık mı sıcaklara. İzmir yanıyor resmen.
Bnm 3. Hamileliğim hepsinde de farklı Dr Lara gittim sıkıntı yaşamadım. Neye göre.32. hafta sat a göre olması gerekir, bazi Dr ölçümüne göre 3 hafta önden 2 hafta geriden giden bebek yok mu var. Oyuzden hiç bı Dr 1-2 haftayı sorun etmez isterseniz verir. Çalışır ya da çalışmaz. Ben 31 de çalışamaz aldım mesela, bı arkadaşım kaçırdı 33 de çalışır aldı 32. Haftaymis gibi. Çok sıkıntı değil bu bebek 40. Haftada doğmuyor 36 da da doğan var 42 de de. Yani hiç bı Dr 31+2 de 32 yazıp çalışamaz raporu verdi diye sıkıntı yaşamaz. Ki muhtemelen kendisi söyler bidaha gelmeme gerek kalmasın raporunu verelim diye
Keşke bnde yarına alıp size ortak olaydım, bnm de cuma kontrol bakalım bütün işlerin bitmiş gibi cumartesi de tatile gidiyorum taşınma yalan oldu bari tatil yapayım ddm o ev gelince de bosalmazsa o zaman kıyameti koparcam ortayerde doguverecem bu gidişle
Bnm 3. Hamileliğim hepsinde de farklı Dr Lara gittim sıkıntı yaşamadım. Neye göre.32. hafta sat a göre olması gerekir, bazi Dr ölçümüne göre 3 hafta önden 2 hafta geriden giden bebek yok mu var. Oyuzden hiç bı Dr 1-2 haftayı sorun etmez isterseniz verir. Çalışır ya da çalışmaz. Ben 31 de çalışamaz aldım mesela, bı arkadaşım kaçırdı 33 de çalışır aldı 32. Haftaymis gibi. Çok sıkıntı değil bu bebek 40. Haftada doğmuyor 36 da da doğan var 42 de de. Yani hiç bı Dr 31+2 de 32 yazıp çalışamaz raporu verdi diye sıkıntı yaşamaz. Ki muhtemelen kendisi söyler bidaha gelmeme gerek kalmasın raporunu verelim diye
Son adet tarihine göre sisteme giriyorlar, e nabızda bile görünüyor hamilelik başlangıcım benim. Bir önceki hamileliğimde de doktorum izindeydi 32. Haftada illa 32 de gelmelisiniz dediler gittim başka bir dr verdi raporu. Bunda da öyle olacak bir gün öncesinden muayene olucam ertesi gün gidip başka bir doktordan alıcam raporu. Belki sisteme girip o ayarları değiştirmemek için tam gününde çağırıyorlardır bilemiyorum. Zaten ben ilk hamilelikte nöbetten çıkmak için haftamı belli eden rapor sunduğum için mecburen tam gününde almıştım, bunda da idari izin kullanmak için haftamı belli eden rapor verdim yine tam gününde alıcam. Sekreterler hastalara hep tam günü hesaplayıp söylüyorlar bana da öyle dediler
Günaydınlarr.. Her geçen gün büyüdüğümü hissediyorum resmen, tarifsiz duygular da başladı. Panik mi desem, heyecan mı desem, ne değişikmiş
Salı günü de taşınıyoruz inşallah ama evde bir çöp bile toplu değil, onun stresi sardı. Yarın da doktor kontrolü var onun da heyecanı ayrı.. Duygular duygular.
Bu arada 31+2 olacak yarın, çalışır raporunu verir mi sizce?
Kızlar merhaba. Evi taşıdım yerleşeyim derken bugün sadece sancıdan dolayı yattım. Çok fena sancım oldu alta vurdu ağrı doktorumu aradım gel nst çekelim dedi. Gittim ultrasonda baktı çocuk baş aşağı dönmüş kordon boynundaymış ama gevşek merak etme dedi. Alttan da muyene etti açıklık yok şükür Tahlil filn yaptılar biraz enfeksiyon varmış birde karın kaslarını yordun bol su iç magnezyum iç dedi ve dinlen nst de temiz çıktı iki gün sonra tekrar gideceğim haftaya gene gidecegim benim muayeneleri sıklaştırdılar.
Kızlar merhaba. Evi taşıdım yerleşeyim derken bugün sadece sancıdan dolayı yattım. Çok fena sancım oldu alta vurdu ağrı doktorumu aradım gel nst çekelim dedi. Gittim ultrasonda baktı çocuk baş aşağı dönmüş kordon boynundaymış ama gevşek merak etme dedi. Alttan da muyene etti açıklık yok şükür Tahlil filn yaptılar biraz enfeksiyon varmış birde karın kaslarını yordun bol su iç magnezyum iç dedi ve dinlen nst de temiz çıktı iki gün sonra tekrar gideceğim haftaya gene gidecegim benim muayeneleri sıklaştırdılar.
Keşke bnde yarına alıp size ortak olaydım, bnm de cuma kontrol bakalım bütün işlerin bitmiş gibi cumartesi de tatile gidiyorum taşınma yalan oldu bari tatil yapayım ddm o ev gelince de bosalmazsa o zaman kıyameti koparcam ortayerde doguverecem bu gidişle
ooo bence taşınamama işe yaramış. tatile gidiyosun işte ne güzel. iyi tatiller. denize girecek misin? ben hep sahildeyim ama yüzmüyorum ne olur ne olmaz diye.
ooo bence taşınamama işe yaramış. tatile gidiyosun işte ne güzel. iyi tatiller. denize girecek misin? ben hep sahildeyim ama yüzmüyorum ne olur ne olmaz diye.
Tatili aldığımda bu çocuk kalkınma palaninda yoktu cnm ben ekim-kasım gibi alırım hersene. İptal etmedim son dk ya kadar bekliyim ddm artk o kadar bunaldik ki gidecez yani bı değişiklik olsn dedik bakalım izole izole gezeriz artk denize gircem ramazanda da girmiştim memlekete gitmiştik bayram için. Bu sefer ters istikamete gidiyoruz gerçi, Balıkesir tarafına gidecez çok soğuk olur mu bilemiyorum ama girerim, havuza girmem. Denizin zararı yok cnm gebelikte de yüzme çok faydalı Dr lar hep onerir, temiz se gir bişey olmaz madem hep sahildesin. Çok ıslak kalma üstünü değiş çıkınca tmm
ben henüz daha ona karar veremedim ya,
Braun çok var ama sanıyorum ki markadan dolayı gereksiz pahalı bir tane Motorola var ve hiç yanıltmadı demiş kullanan anne