2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bi arkadasim korkuttu beni. Son aylarda acilma basliyor, denize girersen mikrop kapabilirsin erken doguma bile sebep olabilir. Baslarda girilirdi de artik olmaz diyor. Her kafadan ayri ses cikiyor.

Bana da doktorum denize git dedi. Sadece ıslak kalma dedi. Ben normalde balikesirliym. Ama ören akcay ayvalık o taraflarda mümkünse girme dedi. Su cok soguk oldugu icin.

Bana da doktorum denize git dedi. Sadece ıslak kalma dedi. Ben normalde balikesirliym. Ama ören akcay ayvalık o taraflarda mümkünse girme dedi. Su cok soguk oldugu icin.
Amanın Akçay'a gidecektik bizde çok mu soğuk olur ki gerçi bı mersinli olarak bana heryer soğuk gelir o ayrı da bakalım artk bazen belli olmuyor geçen sene Haziran başında Mersin soğuktu göremedik, Kuşadası'nda gittik Ora gayet güzeldi mesela. Ondan önceki sene Eylül de gittik kusadasina soğuktan giremedik Mersin'e döndük Kasım a kadar denizdeydik. Belli olmuyor şans brz da. Ramazanda gittim çok güzeldi mesela gayet rahat girdim bayrdamda beri havalar koru gidiyormuş hergun rüzgar hergun bişe gidemiyoruz diyor arkadaslar.. fırsatınız varsa girin ben diğer hamileliklerimde de girmiştim bı sorun yaşamadım bakalım ins bu sefer de yaşamayız..

Bi arkadasim korkuttu beni. Son aylarda acilma basliyor, denize girersen mikrop kapabilirsin erken doguma bile sebep olabilir. Baslarda girilirdi de artik olmaz diyor. Her kafadan ayri ses cikiyor.
Doğum yapacağı güne kadar giren arkadaslaein oldu cnm, havuz falan mikrop yuvası da deniz öyle değil. Pis biyerde girmiyorsan tabiki, belli eder zaten o kendini.. ıslak kalma sorun olacağını sanmam. Islak ıslak mayoyla.saatlerde oturursa usutursun de mikrop da kaparsn ama dikkat etmek lazım

Ben de girmek istiyorm da gidemedim ya daha akçay ören e göre daha ılık oluyor ama. Yine de soğuk özellikle sabah saatlerinde. Çocukluğumda sabah 7 de ören denizinde dudaklarımın morardigini hatirliyorum
Soguktan yine de girerdik. Alışkanlık gerci ben de suan ilik denizi sevmiyorum.

Kızlar aramızda ögretmen olan varmı devlette. Bu rapor izin olayları ögretmenlerde biraz farklı çünkü. Detayları biliyorsa danışmak isterim :)
Kuzenim çalışır raporu aldı kamuda problem olmuyor.Ben çalışamaz raporu almaya gittiğimde hastanede de söylediler 37 ye dek çalışır verebiliriz diye.

Ayy yok tobee sabah 7 de kalkıp denize giremem zaten en erken gireceğim 10-11 dir . O zamana da biraz ılık olur heralde :) deniz fırsatın var madem gir cnm bişe olmaz iyi gelir agrilarina, hareket lazım Dr da gir demiş hem. Bütün Dr lar öneriyor gebelikte girmeyi

Kızlar merhaba gümüş göğüs koruyuculardan kullanan var mı?Önerdiğiniz marka varmıdır?

Çalışıyor mu peki
Galiba onların temmuz Ağustos yani tatilde oldukları dönem çalışabilir alsalar da aktarilmiyor. Net bilmiyorum ama öyle olması gerek.su an 32 haftadaysa çalışabilir alabilir ama 1 temmuzda çalışamaz alması lazım arkadaşım öyle yaomsti sanki. Ogr vardır illa ki bilen biri söyler, ben yanlış bilgi vermiş olmiim tam bilemiyorum onların isleyisi

Yok çok ılık olmuyor sadece daha az soğuk diyelim neyse iyi yapmışsınız tatil isini. Ben suan o tarafta değilim. O yüzden gidebilir miyim denize bilmiyorum hic.

Servikal yeterlilik lazım yalnız nadir de olsa bazı gebelerik dikkat etmesi gerekir yine de herkes doktoruna sorsun bu durumu

3 aydan sonra kadın dogumcunuz da gidebilirsin dedikten sonra diş muayene yada tedavisi yaptirabiliyorsunuz diyebiliyorum. Bi doktora görünün.

Herkese günaydın.
Dün internetten hep baktigim ve gördüğüm ama almaya cesaret edemediğim bir şey çarşıda önüme cıktı. Dayanamadım aldım valla.
Kehribar kolye. Doğuma kadar sol koluma takicam iyi geliyormuş. Sonra Göktuğ takıcak teyzeleri .
Özellikle dis doneminde sanırım cokk işimize yarayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…