2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
35 den snra heralde müdahale etmiyorlar cnm vakit kaybetmeden bı dişçiye danış. Geçmiş olsn

Günaydın. Kontrolden geldim. Her şey yolunda dediler, bebek iyiymiş, suyu her şeyi normalmiş. 1900 gram 41 cmç ilk defa güzel sözler işittim doktordan hep beni ağlatıp eve gönderiyolardı. diyabet konusunda her ne yapıyorsan yapmaya devam et, çok güzel gidiyor dedi. ilk defa ağzını burnunu bu kadar net gördüm. çok tatlıydı ya. kız olduğu ultrasondan bile belli :)

ay şükür canım çok sevindim gözün aydın

Guanydin kızlar,kontrol vardı bugün bebeğim bir hafta da sadece 50 Gr almış 29+5 1340 Gr ya çok mu zayif gelismiyor mu?moralim çok bozuk

çok normal görünüyor. benim de öyleydi hatta iri gidiyor dediler. doktor kendi ağzıyl küçük dedi mi? alla alla maşallahı var.

Guanydin kızlar,kontrol vardı bugün bebeğim bir hafta da sadece 50 Gr almış 29+5 1340 Gr ya çok mu zayif gelismiyor mu?moralim çok bozuk
o haftalarda bizim kızda o kilolardaydı bence normal. 1 hafta arayla ultrasona mı girdiniz? Doğunca bile tutmuyo ulturasondaki diyorlar bence üzülmeye değecek birşey yok gibi. Dr. gelişimi geri dediyse onu bilemicem.

o haftalarda bizim kızda o kilolardaydı bence normal. 1 hafta arayla ultrasona mı girdiniz? Doğunca bile tutmuyo ulturasondaki diyorlar bence üzülmeye değecek birşey yok gibi. Dr. gelişimi geri dediyse onu bilemicem.
Geçen cuma kontrol olmustu,bugünde şeker yüklemesi icin gitmisken bakalım dedik biz istedik yani,doktor bir hafta ileri geri normal diyor ama benim tansiyondan dolayı Allah korusun yeterince beslenemiyor mu diye düşünüyorum,tansiyonu mu günde dört beş defa olcuyorum küçüğü bir tık yüksek ama o da 90 lari geçmediği sürece sıkinti yok diyor doktorum,benim de genelde 78-85 arası oluyor daha fazla dusmuyor.Yani tansiyon olmasa çok sorun yapmam kiloyu da işte gelişim geriliği mi oluyor diye düşünmekten de alikoyamiyorum kendimi

Nerden almıştın peki canım bende almak istiyorum e bebekte felan var ama gerçek mi bilemedim

Nerden almıştın peki canım bende almak istiyorum e bebekte felan var ama gerçek mi bilemedim
Verazeyn die bı siteydi cnm. Sertifikalı geldi. Esim khribar tesbih merakı vardır ben aldığımda kızmıştı o kadar ucuza kehribar olmaz die ama test etti orjinalmis :) yüz küsur liraya almıştım tam hatirlayamiyorm 4-5 yil oldu. Kehribar taşlar da aynı pırlanta gibiymis onların nasıl krati var 500 liraya da tek taş var bilmemkacmilyara da. Bu da oyleymis mantıken

Kızlar selam. 30+3 haftalık hamileyim. Bende yüksek tansiyon var ilaç kullanıyorum tansiyonum genelde 140/80, 150/70 çıkıyor her hafta kontrole gidiyorum ve idrar kan tahlili yapılıyor. Bugüne kadar bi sıkıntı yoktu tahlillerde hafif enfeksiyon dışında. Dun ku kontrolde bebeğim 2020 gr ve 42 cm cıktı 2 3 hafta önden gidiyor dedi başından beri öyle zaten. Ama idrar tahlilinde protein kacagina rastladı. Haftaya 24 saat idrar toplayıp gidicem ve sonuca bakacaklar. Gebelik zehirlenmesi ve erken dogum olur diye çok korkuyorum

Selam kızlaar :) doktordan çıktım Şimdi, 1700 ü geçmiş benim bıdık, 31+2 deyim. Çok şükür her şey normal, baş aşağı da dönmüş bakalım raporu da dediğiniz gibi 32 de veriyor, senin gelmen şart değil dedi.
bir sonraki kontrol de 3 hafta sonra, nst de o zaman olacakmış.

Sağolun kızlar moral oldunuz,benim kadar sağlıklı beslenen yok ama demekki dediğiniz gibi bir anda da kilo alabiliyor kuzucuklar,ya acaba ne yiyip içmek lazım,nasıl beslenmek gerekiyor?
Benim kan degerım düşük vitaminlerim düşük midem de sorun var şiddetli yanma olıyor ama bebek önden gidiyor ben beslenme ile ilgili olmadıgını kendım de gördum bıraz rahat olmak lazım dinlemekle alakalı bebek olmasa kahvaltı yapmak aklıma gelmez sadece kahve ile gün gecirirm önce bebegin sağlıklı olsun da doğduktan sonra kilo alır

İlk kızıma hamileyken grupta bı arkadasta vardi, sık sık idrar tahlili yaptırıyordu protein kacacindan dolayı. Erken doğum olmadı 37 kusur de doğum yaptı. Dr unu dinle cnm ne diyorsa uygulayıp bekleyeceksin, artk herkes kritik eşikleri geçti çok şükür, olası bı erken doğumda da bebisler kendilerini kurtardı sayılır.. dikkkat et bişey olmaz inşallah

Insallah içimi rahatlattın gerçekten canım çok sağol

Doktorun ne işlem yapacağını bilmediğim için zaten önce kadın doğumun onayı sonra dis doktoru dedim. Onlar bakıp söyleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…