Çarşıda dediysem tezgahtan aldım demedim ki tatlım:) lisanslı ürün aldım. Orda çarşıya (merkeze) gittim manasında yazdım ben onu. Kaynatıp kontrol edilebiliyor. Çam kokusu varsa orjinal zaten vs vs vs.Çarşıda pazarda satılanlar gerçek olmuyor cnm, bnde var kızıma kullandim arkadaşıma verdim o kullanıyor 2 yıldır, bebek olunca geri verecekkızıma 3 aylıktı takmaya başladığında 2.5 yaşına kadar falan kullandım
Benimde yarın kontrolum var.ay benim deeee
yine aynıyız seninle
ama ben daha nstye girmedim
sanırım ilk yarın alacak beni
Kaynatma yak, daha kolay. Ne bilim çarşıdan aldım diince öyle sandım sağda solda da satiyorlar çünkü görüyorum bazenÇarşıda dediysem tezgahtan aldım demedim ki tatlım:) lisanslı ürün aldım. Orda çarşıya (merkeze) gittim manasında yazdım ben onu. Kaynatıp kontrol edilebiliyor. Çam kokusu varsa orjinal zaten vs vs vs.
O kadar şey araştırıp okuyoruz. Daha neler :)))Kaynatma yak, daha kolay. Ne bilim çarşıdan aldım diince öyle sandım sağda solda da satiyorlar çünkü görüyorum bazen
Ay ben de hep azar işitiyorum iki hafta önde bebek bende de şeker var. Tatlı canım çok istiyor şekersiz tatlılr yapıp yiyorum. İnşallah benimki de haftasına uyumlu olmuştur haftaya perşembe gidicem doktoraGünaydın. Kontrolden geldim. Her şey yolunda dediler, bebek iyiymiş, suyu her şeyi normalmiş. 1900 gram 41 cmç ilk defa güzel sözler işittim doktordanhep beni ağlatıp eve gönderiyolardı. diyabet konusunda her ne yapıyorsan yapmaya devam et, çok güzel gidiyor dedi. ilk defa ağzını burnunu bu kadar net gördüm. çok tatlıydı ya. kız olduğu ultrasondan bile belli :)
Ben daha canta hazırlamadimKızlar selam, napiyorsunuz, hazırlıklar nasıl gidiyor, çantalar hazır mı
Ben iki gün önce hazırladım, bir kaç eksiği var daha yerlestirmedim, öyle bekliyor
Benim de yarın Dr kontrolüm var, bakalım nasıl bebisler
5.5 cm baya ii erken doğum riski filan yok bnce tabi Dr ne diyor bilemem de. Magnezyum iç, calsiyum destek al. Onların eksikliğinden kasılma yaşıyor olabilirsinizKızlar selamşu aralar pek aktif olamıyorum. Baya sitresli bi süreçten geçiyorum. Merak ettiğim aynı şeyleri benim gibi yaşayan varmı.
şuan32 haftamın içindeyim. Geçen hafta perşembeden beri kasılmalarım var. Akciğer iğnesi de olduk her ihtimale karşı.Bugün tekrar kasılmalar sardı beni. Yok yere mi panik oluyorum diye düşünüyorum aynı kasılmaları yaşayan var mı? 1 saat de düzensiz 7,8 kere oluyor. Özellikle bgn düne bakınca baya artış var. Doktorumla da görüştüm. Serviks boyum 5,5 cm sizce korkmalımıyım bu kasılmalardan?Akıntı nişan su gelmesi vs. Hiçbirşey yok. Ama karnım taş gibi olup bir anda sertleşiyor, kasıklarıma belime ağrı giriyor. Bi 10 dkka arayla sonra 7 dkka oluyor 4 oluyor Sonra tekrar 20 dkka 5 dkka5 dkka vs değişken ilerliyor.Gerçek olması için düzenli olması gerekir diye biliyorum ancak bu kadar sık yaşayanınız var mı merak ediyorum açıkcası?
Bnde yarından itibaren 1 hafta evde yokum, geleyim taşınma islerim olcak. Onları halledersem bı ara çantayı da hazirliycam ins hala dogurmamis olursamBen daha canta hazırlamadimüşeniyorum eksıkleri var bebek bezı gıbı nı kac marketen alınacakları sürekli erteliyorum inşallah dogurmadan tamamlarım
Hadi ya.. bendede aynı durumkızlar dişim kırıldı çok kötü ağrıyo bu durumda müdahale ederler mi acaba?
benimde en son gittiğimde bir hafta geri gittiki hep ilerideydi.15 gün önce gittim 1660 gramdı.2 kg kadar olabilirdi az almış dedi.çok kilo alıyordum diyetisyene git deyip durdu doktorum.son ay gittiğimde diyet yapmıştım.sadece 1 kg almıştım 600 gramı zaten bebekteydi.bu sefer kalktı sağlıksızmı yedin dedi.halbuki hiç sağlıksızda beslenmemiştim.aksine onun yönlendirdiği şekilde beslenmiştim.olabiliyor çokta kafama takmıyorum.malesef hepsi birarada olmuyor diyet yaptım bebeğim geri kaldı.ben o şekilde düşünüyorum.ama gene doğrusu ne bilemedim
Ay ben de hep azar işitiyorum iki hafta önde bebek bende de şeker var. Tatlı canım çok istiyor şekersiz tatlılr yapıp yiyorum. İnşallah benimki de haftasına uyumlu olmuştur haftaya perşembe gidicem doktora
benim hamilelikten önce kanal tedavisi yapılıp dolduruldu şuan ortadan ikiye ayrıldı ve diş etinden düşmüyo büyük ihtimalle çekim olacak inşallah yaparlar müdahale ederler yoksa bu ağrıyla doğuma kadar dayanamamHadi ya.. bendede aynı durumdr um her türlü müdahaleyi yaptırabilirsin dedi gebelik haftamdan dolayı. İlk aylar organ gelisimi tamamlanmadığı için müdahaleyi uygun bulmuyorlar ama 7. Ay civarındayız diye bir problem yok dedi doktorum. Dişçi de kanal tedavisi yapacak ama dolguyu dogumdan sonra koyacak. Yani durumunuza göre değerlendirp tedavi uygularlar yoksa bu ağrıyla 2 ay dayanılmaz..
Sizede cok gecmiş olsunbenim hamilelikten önce kanal tedavisi yapılıp dolduruldu şuan ortadan ikiye ayrıldı ve diş etinden düşmüyo büyük ihtimalle çekim olacak inşallah yaparlar müdahale ederler yoksa bu ağrıyla doğuma kadar dayanamamçok geçmiş olsun size de
11:30da tatlımkaçta canım senin?
geçmiş olsun canım.diş ağrısı kötüdür.benimde tek yirmilik çıkmadı patlak verir diye aklım çıkıyor.benim hamilelikten önce kanal tedavisi yapılıp dolduruldu şuan ortadan ikiye ayrıldı ve diş etinden düşmüyo büyük ihtimalle çekim olacak inşallah yaparlar müdahale ederler yoksa bu ağrıyla doğuma kadar dayanamamçok geçmiş olsun size de
Şimdi biryerde okudum da karanfil çiğnemek ağrıyı hafifletiyor. Bu geceyi idare etsin en azından, sizinde bilgini olsun.. çok sert çiğnemedim de ağrıyan dişimin üzerinde tuttum az az çiğnedimbenim hamilelikten önce kanal tedavisi yapılıp dolduruldu şuan ortadan ikiye ayrıldı ve diş etinden düşmüyo büyük ihtimalle çekim olacak inşallah yaparlar müdahale ederler yoksa bu ağrıyla doğuma kadar dayanamamçok geçmiş olsun size de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?