2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çarşıda dediysem tezgahtan aldım demedim ki tatlım:) lisanslı ürün aldım. Orda çarşıya (merkeze) gittim manasında yazdım ben onu. Kaynatıp kontrol edilebiliyor. Çam kokusu varsa orjinal zaten vs vs vs.

Çarşıda dediysem tezgahtan aldım demedim ki tatlım:) lisanslı ürün aldım. Orda çarşıya (merkeze) gittim manasında yazdım ben onu. Kaynatıp kontrol edilebiliyor. Çam kokusu varsa orjinal zaten vs vs vs.
Kaynatma yak, daha kolay. Ne bilim çarşıdan aldım diince öyle sandım sağda solda da satiyorlar çünkü görüyorum bazen

Ay ben de hep azar işitiyorum iki hafta önde bebek bende de şeker var. Tatlı canım çok istiyor şekersiz tatlılr yapıp yiyorum. İnşallah benimki de haftasına uyumlu olmuştur haftaya perşembe gidicem doktora

Kızlar selam şu aralar pek aktif olamıyorum. Baya sitresli bi süreçten geçiyorum. Merak ettiğim aynı şeyleri benim gibi yaşayan varmı.
şuan32 haftamın içindeyim. Geçen hafta perşembeden beri kasılmalarım var. Akciğer iğnesi de olduk her ihtimale karşı.Bugün tekrar kasılmalar sardı beni. Yok yere mi panik oluyorum diye düşünüyorum aynı kasılmaları yaşayan var mı? 1 saat de düzensiz 7,8 kere oluyor. Özellikle bgn düne bakınca baya artış var. Doktorumla da görüştüm. Serviks boyum 5,5 cm sizce korkmalımıyım bu kasılmalardan?Akıntı nişan su gelmesi vs. Hiçbirşey yok. Ama karnım taş gibi olup bir anda sertleşiyor, kasıklarıma belime ağrı giriyor. Bi 10 dkka arayla sonra 7 dkka oluyor 4 oluyor Sonra tekrar 20 dkka 5 dkka5 dkka vs değişken ilerliyor.Gerçek olması için düzenli olması gerekir diye biliyorum ancak bu kadar sık yaşayanınız var mı merak ediyorum açıkcası?

Ben daha canta hazırlamadim üşeniyorum eksıkleri var bebek bezı gıbı nı kac marketen alınacakları sürekli erteliyorum inşallah dogurmadan tamamlarım

5.5 cm baya ii erken doğum riski filan yok bnce tabi Dr ne diyor bilemem de. Magnezyum iç, calsiyum destek al. Onların eksikliğinden kasılma yaşıyor olabilirsiniz

Ben daha canta hazırlamadim üşeniyorum eksıkleri var bebek bezı gıbı nı kac marketen alınacakları sürekli erteliyorum inşallah dogurmadan tamamlarım
Bnde yarından itibaren 1 hafta evde yokum, geleyim taşınma islerim olcak. Onları halledersem bı ara çantayı da hazirliycam ins hala dogurmamis olursam

kızlar dişim kırıldı çok kötü ağrıyo bu durumda müdahale ederler mi acaba?
Hadi ya.. bendede aynı durum dr um her türlü müdahaleyi yaptırabilirsin dedi gebelik haftamdan dolayı. İlk aylar organ gelisimi tamamlanmadığı için müdahaleyi uygun bulmuyorlar ama 7. Ay civarındayız diye bir problem yok dedi doktorum. Dişçi de kanal tedavisi yapacak ama dolguyu dogumdan sonra koyacak. Yani durumunuza göre değerlendirp tedavi uygularlar yoksa bu ağrıyla 2 ay dayanılmaz..

Ay ben de hep azar işitiyorum iki hafta önde bebek bende de şeker var. Tatlı canım çok istiyor şekersiz tatlılr yapıp yiyorum. İnşallah benimki de haftasına uyumlu olmuştur haftaya perşembe gidicem doktora

Bende de şeker riski çıktı, bi süredir diyetisyenin verdiği listeden diyet yapıyorum ama kilo alamıyorum gibi hissediyorum, zaten canım şekerli şeyler isteyip duruyor. Evde çikolata ve dondurma vardı, eşim yok etmiş çokokrem tadayım dedim, sıcakta bi değişik olmuş, tatsız tuzsuz böyle. Haftaya bebişi yeterince büyümemiş görürsem direkt dondurmaya abanmayı planlıyorum

benim hamilelikten önce kanal tedavisi yapılıp dolduruldu şuan ortadan ikiye ayrıldı ve diş etinden düşmüyo büyük ihtimalle çekim olacak inşallah yaparlar müdahale ederler yoksa bu ağrıyla doğuma kadar dayanamam çok geçmiş olsun size de

geçmiş olsun canım.diş ağrısı kötüdür.benimde tek yirmilik çıkmadı patlak verir diye aklım çıkıyor.

Kizlar size bir sey sorcam size bugun saglik ocagi kan tahlili istemisti, sonucu cikmis demir biraz yuksek cikmis daha once sikinti yasayan var miiii 37 - 145 referans
Benimki 202

Şimdi biryerde okudum da karanfil çiğnemek ağrıyı hafifletiyor. Bu geceyi idare etsin en azından, sizinde bilgini olsun.. çok sert çiğnemedim de ağrıyan dişimin üzerinde tuttum az az çiğnedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…