2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
geçmiş olsun canım.diş ağrısı kötüdür.benimde tek yirmilik çıkmadı patlak verir diye aklım çıkıyor.
gerçekten çok kötü ya hele hamilelikte daha kötüymüş ağrı oldukça bebeğe de yansıyo sanki çok kasılıyo ikisi beraber aşırı rahatsız ediyo beni Allah hiçbir hamileye yaşatmasın

Şimdi biryerde okudum da karanfil çiğnemek ağrıyı hafifletiyor. Bu geceyi idare etsin en azından, sizinde bilgini olsun.. çok sert çiğnemedim de ağrıyan dişimin üzerinde tuttum az az çiğnedim
ben o dişimle hiçbir şey çiğneyemiyorum ne yazık ki sallanıyo yemek de yiyemedim pek diğer tarafla bile çiğneyemiyorum bi parol içip uyumaya bakcam sabah ilk iş hastaneye gitcem bakalım inşallah müdahale ederler

gerçekten çok kötü ya hele hamilelikte daha kötüymüş ağrı oldukça bebeğe de yansıyo sanki çok kasılıyo ikisi beraber aşırı rahatsız ediyo beni Allah hiçbir hamileye yaşatmasın
kıyamam ya.evet canım kötü olur diş ve kulak iyi bilirim.kızımda hep kulak ağrısı çekmiştim.kronik orta kulak iltihabı olmuştum.biraz besin almaya dikkat etki bebek etkilenmesin.çorba falan tüket bol bol.

Ben yikadim Aden’imin camasirlarini Ama ütüleyip yerlestirmedim daha. Cantayida hazirlamadim daha. Bugun utulerim diyordum kasilma oldu biraz o yuzden biraktim.

kızlar dişim kırıldı çok kötü ağrıyo bu durumda müdahale ederler mi acaba?
Çok geçmiş olsun kötü zamanlama kanal tedaviliymiş bir de kanal tedavisi yapılmış dişler çok kırılgan olur. Mutlaka muayene olun bu dönemler işlem yapımı için risklidir çok tercih etmeyiz ama dişin durumuna göre yapılabilecek şeyler olur, belki tamamı çekilir belki kırık olan parçası alınıp ağrı ortadan kaldırılıp asıl çekim doğum sonrasına bırakılır. Umarım kolay bir işlemle halledilebilir

Varislerim hamilelikten önce de ileri derecede şimdi 29+3 um 26 ağustos doğum tarihim inşallah. Başından beri geceleri bacak uyuşması ve buna bağlı uykusuzluk çekiyorum. Var mı benzer durumda olan

Öyle birşey ki su bile içince ağrıyo canım birde ağrısı şakaklarıma ve kulağıma vuruyo zorladım 1 2 kaşık birşeyler yedim de bi ilaç içip uyumaya çalışcam

çok teşekkür ederim ❤ kırık olan parçayı alsalar şimdilik yeterli benim için su gibi sallanıyo ve çok ağrı oluyo inşallah dediğiniz gibi olur kolay bi şekilde halledilir

Ben yikadim Aden’imin camasirlarini ❤ Ama ütüleyip yerlestirmedim daha. Cantayida hazirlamadim daha. Bugun utulerim diyordum kasilma oldu biraz o yuzden biraktim.
Bende yıkayıp yerleştirdim, çantaya koyacaklarımi da bir kenara ayırdım, ama henüz çantaya girmediler
Ütü işi zor ve sıkıntılı
Yok mu gelebilecek kimse canım.

Ben daha canta hazırlamadim üşeniyorum eksıkleri var bebek bezı gıbı nı kac marketen alınacakları sürekli erteliyorum inşallah dogurmadan tamamlarım
Bende de bebek bezi eksik, bir de muslin bez almam lazım, bunlar dışında taragima kadar hazır
Çantaya yerlestiricem bir de.

kızlar dişim kırıldı çok kötü ağrıyo bu durumda müdahale ederler mi acaba?
Benim 2. hamileligimde 2 disim kırıldı. Ben hemen gittim o sallanan parcayi aldilar. Anlik spreyle uyusturdular hic sıkıntı yaşamadım. Dislerimi yaptiramadan 3. Yola çıktı :)

Hey maşallah demeye geldim
Dr unuza sorun, demir kullaniyorsaniz onu kesersiniz muhtemelen.
ya uyuyakalmisim... ne güldüm şimdi :)
Decavit kullanıyorum doktoruma da sonuçları gönderdim tahlilde sıkıntı yok gelince konuşuruz dedi
Amaaan internette okudum bebeğin gelişimini etkileyebilir falan yazıyor :). Bebiş geçen hafta 2 kilo idi ilk hamilelik olduğu için bilmiyoruz ki aşırı pimpirikli olmamakla birlikte meraklanıyor insan

Öyle birşey ki su bile içince ağrıyo canım birde ağrısı şakaklarıma ve kulağıma vuruyo zorladım 1 2 kaşık birşeyler yedim de bi ilaç içip uyumaya çalışcam
geçmiş olsun tatlım dikkat et.ihmal etme git biran önce doktorunada danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…