2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar size bir sey sorcam size bugun saglik ocagi kan tahlili istemisti, sonucu cikmis demir biraz yuksek cikmis daha once sikinti yasayan var miiii 37 - 145 referans
Benimki 202
Valla ben ekskliği ile uğraşıyorum hapı 2 ye çıkardık takviye demir alıyorsanız onu bıraktırabilir doktorunuz. Bence kötü bir durum yok
Günaydın kızlar.
Doktor kontrolüm var.
Inş güzel şeyler duyarım.
Had inşşalahh benim daha 6 günüm var bekledikçe geçmiyor zaman

Bana da öyle geliyor haftaya perşembe gideceğim doktora bakalım, belki bir gün aralıklı verir ilacı :)

Artık 2 haftada bir gidiyoruz bizde ama gerçekten vakit geçmek bilmiyor

Bende yıkayıp yerleştirdim, çantaya koyacaklarımi da bir kenara ayırdım, ama henüz çantaya girmediler
Ütü işi zor ve sıkıntılı
Yok mu gelebilecek kimse canım.
Var aslinda canim 2-3 haftaya kiz kardesim gelcek 1.5 ay kadsr yanimda kalicak ama beklemiyim dedim. İnsallah bugun kendimi iyi hissedersem baslayayim diyorum birazda zaman gecer :) cok keyifli aslinda ama iste 30+ olunca yavss yavas agri sizi basliyor herhalde

herkese günaydın, doktor kontrolü olanlar iyi haberlerle gelsinler.

benim bir sorum olacak. philips avent gögüs kalkanı aldım, dün kargodan geldi. kullanımını anlamaya çalışıyorum. gelen parça gögüse nasıl yapışacak. sonuçta orada sabit durması lazım, ama vücuda yapışan birşey degilki. kafam karıştı.

bilen varmı acaba :)

Günaydın kızlarr, güzel haberlerinizi bekleriz

Hoş güzel haberler de herkesi memnun edemiyor.. Dün hemen duydum, bizimkiler (annem, ablamlar) bebeğin kilosunu az bulmuşlar(!) Ki haftasıyla uyumlu tamamen.Yok ben az yiyormuşum bilmem ne. sinirimden ağladım hepsine küstüm resmen, dedim şimdiden başladıysanız işim çok zor.

Ben genelde yediklerime dikkat eden biriydim oradan çıkarım yapıyorlar biliyorum ama gayet de sağlıklı besleniyorum. Hayır bi de o kadar tecrübeli okumuş etmiş insanlar vallahi deli oldum..

Oh içimi döktüm rahatladım

Oraya yapışmıyor zaten, takıyorsunuz üzerine de emzirme sütyenini giyiyorsunuz o şekilde sabit kalıyor.

hhehehe aman boşversene :) hee he deee kendi bildiğini oku
Doktorun kiloya tamam dediyse sıkıntı yoktur.
Sonra bebek kilolu olunca da Normal doğuma uygun görülmüyor. ayy normal doğum en güzeli ama diyorlar

hhehehe aman boşversene :) hee he deee kendi bildiğini oku
Doktorun kiloya tamam dediyse sıkıntı yoktur.
Sonra bebek kilolu olunca da Normal doğuma uygun görülmüyor. ayy normal doğum en güzeli ama diyorlar
Öyle yapmak lazım hakikaten :) ama zaten hassas dönemdeyiz ya dokunuyor insana ister istemez.

Valla tek dileğim ikimiz de sağlıklı olacak şekilde kucağıma alabilmek, normalmiş sezaryenmiş gözüm yok hiç, hangisi olursa seve seve kabulüm

doğru dersin ben kimseyi takmıyorum valla :)
Montessori yatak aldım birazcık tuhaf geldi onlara çocuk yerde mi yatacak falan dediler :)

kendinin gelmesi için çok önemli ayrıca zaten yatana kadar 2 -3 yaşına gelecek :)

30 seneden beri çok şey değişti diyorum

Ay ben de hep azar işitiyorum iki hafta önde bebek bende de şeker var. Tatlı canım çok istiyor şekersiz tatlılr yapıp yiyorum. İnşallah benimki de haftasına uyumlu olmuştur haftaya perşembe gidicem doktora
Hepimizi bu karantina mahvetti. Hareketsiz bir yasama kisilip kalmasaydik bunca kiside seker cikmazdi bence. Seker olcumu tam karantina sonrasina denk geldi bizim icin. Doktordan iyi haberlerle donersin insallah.

Kızlar günaydın ben çalışır raporu aldıgım için hafta içi doktora gidemiyorum 27 hazırana randevu aldım o günde sokağa cıkma yasagı var gitsem ceza yermıyım ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bir hafta daha ertelemek istemiyorum

randevun saat kaçta canım, belli saat aralığı var ya orda da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…