Sabah 10, darandevun saat kaçta canım, belli saat aralığı var ya orda da
Çalışır raporu olunca hafta içi niçin gidilmiyor onu tam anlamadım ben, izin almanız mı problem?Kızlar günaydın ben çalışır raporu aldıgım için hafta içi doktora gidemiyorum 27 hazırana randevu aldım o günde sokağa cıkma yasagı var gitsem ceza yermıyım ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bir hafta daha ertelemek istemiyorum
Aynen öyle dün çok ayakta durmadım ıvor zıvır işleri hallettim annem sildi süpürdü halıları yerleştirdi çok şükür iyiyim şimdi bugün tekrar kontrole gidicemYoruldugun için öyle olmst cnm bnm de evi koliledigim hafta öyle bı ağrım oldu smdi iyiyim şükür. Yat dinlen bikac gün iş güç duruversin, geçmiş olsn
İşveren hamile çalışanına doktor randevuları için izin vermek zorunda haftaiçi de gidebilirsiniz ama 27 haziranda da durdursalar bile randevunuz olduğu için sorun olmuyor diye biliyorum. Burada da gidenler olmuştu yasakta. Karakolu arayıp sorun olmadı.Kızlar günaydın ben çalışır raporu aldıgım için hafta içi doktora gidemiyorum 27 hazırana randevu aldım o günde sokağa cıkma yasagı var gitsem ceza yermıyım ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bir hafta daha ertelemek istemiyorum
bence hastaneyi ara danış canım yarım saat ile kaçırmışsın resmen...Sabah 10, da
Bana yöneticim ayda sadece 1 kere 2 saat izin hakkım oldugunu söyledi onu da 32. Hafta da çalışır raporu almak için gitiğim kullandım o yuzden hafta sonu na almak zorunda kaldımÇalışır raporu olunca hafta içi niçin gidilmiyor onu tam anlamadım ben, izin almanız mı problem?
Sokağa çıkma yasağında da zorunlu randevular kapsam dışı, ben geçen ay yasaklardan birinde gittim, kontrol noktasında da hastaneye gidiyoruz randevumuz var dedik, başka hiçbir şeye bakmadılar bile.
Normal de pazartesi gitmem gerek izin vermedikleri için hafta sonuna almak zorunda kaldım artık sonlara doğru gelıyoruz bir hafta daha ertelemek mantıklı gelmedi hastaneyi arayıp sordum randevu mesajını göstermeniz yeterlı ceza vermezler dedıbence hastaneyi ara danış canım yarım saat ile kaçırmışsın resmen...
sıkıntı olacağını düşünmüyorum 34 haftalık hamilesin ve tabi ki kontrollere gitmen gerekiyor.
19 Mayıs olan hafta benim de pazartesi randevum vardı onu ertelemiştim ama o zaman haftam uygundu :)
Kaç kilo kuzum bebisin.Günaydın kızlarr, güzel haberlerinizi bekleriz
Hoş güzel haberler de herkesi memnun edemiyor.. Dün hemen duydum, bizimkiler (annem, ablamlar) bebeğin kilosunu az bulmuşlar(!) Ki haftasıyla uyumlu tamamen.Yok ben az yiyormuşum bilmem ne. sinirimden ağladım hepsine küstüm resmen, dedim şimdiden başladıysanız işim çok zor.
Ben genelde yediklerime dikkat eden biriydim oradan çıkarım yapıyorlar biliyorum ama gayet de sağlıklı besleniyorum. Hayır bi de o kadar tecrübeli okumuş etmiş insanlar vallahi deli oldum..
Oh içimi döktüm rahatladım
E Erganun K kelebek1979 bizim haritaların altında eklemek isterseniz diye bir yazı var ona tıklayın çıkan ekranda son adet tarihi falan soracak onları girin.benim de çıkmıyor :)
Yanlış bilgi vermiş işine gelmemiş. Doktor kontrollerinde izin vermek zorunda. Hatta o gün tüm gün izinli sayılırsınız aslında. Yönetmelik bu şekilde. Günde 7.5 saatten fazla da çalışamazsınız yine aynı yönetmeliğe göre.Bana yöneticim ayda sadece 1 kere 2 saat izin hakkım oldugunu söyledi onu da 32. Hafta da çalışır raporu almak için gitiğim kullandım o yuzden hafta sonu na almak zorunda kaldım
Ya benim küçük kızıma da ufak bi bebek olacak dediler 3200 doğduKızlar ben yeni geldim Dr dan, benim kız tam olarak 30+5 günlük 1500 kilo, 39.5 cm.
Dr geri demedi ama oğlumla kıyaslayınca kilosu bana az gibi geldi
Oğlum 32. hafta da 1900 mus, şimdi baktım.
Sizin bebisler nasil..
Biraz minnak bir kız olacak galiba dedim, Dr en fazla üç kilo doğar dedi.
aling
Sanırım seninde kontrol vardı canım, sende nasıl durumlar, umarım herşey iyidir.
Ultrasonda da çok net olmayabilir. Bacakları tam uzatamıyorlar zaten şu an. Daha doğuma da var. Sıkma canınıben de geldim şimdi kızlar
oğluşum 2.100 gram olmuş ama bacak boyu 1 hafta geriden geliyor dedi :/
neyse normalmiş bu, ben sorunca söyledi zaten. Ama 1-2 cm kısa olabilirmiş
NST ye de bakınca "çok güzel" dedi, ne demekse artık o :)
doğumu 15 temmuzdan sonra her an bekle dedi
daha hala dönmedi bebeğim bu arada
Ben geçen hafta gittim canım. 2 hafta sonra tekrar gitcem kontrole.Kızlar ben yeni geldim Dr dan, benim kız tam olarak 30+5 günlük 1500 kilo, 39.5 cm.
Dr geri demedi ama oğlumla kıyaslayınca kilosu bana az gibi geldi
Oğlum 32. hafta da 1900 mus, şimdi baktım.
Sizin bebisler nasil..
Biraz minnak bir kız olacak galiba dedim, Dr en fazla üç kilo doğar dedi.
aling
Sanırım seninde kontrol vardı canım, sende nasıl durumlar, umarım herşey iyidir.
Bacak boyunu kemiğe göre ölçüyor dr yani bebek uzatsın yada dizini kırsın kemik düz oldugundan ölçümü ona göre yapıyorlar. 1 hafta ileri geri hep değişiyor doğuma kadar bizdede öyle ilerliyorUltrasonda da çok net olmayabilir. Bacakları tam uzatamıyorlar zaten şu an. Daha doğuma da var. Sıkma canını
İyi doğmuş maşallahYa benim küçük kızıma da ufak bi bebek olacak dediler 3200 doğduablasına göre daha az kilolu ve daha kısa doğdu ama ultrason çok yanıltıyor.
Canım onu kirletmek istemiyorsan kullan at kağıt terlik alacaksın mecbur, yada altını çamaşır suyuyla sileceksinKızlar hastane için nasıl bir terlik aldınız lohusa terliğini hastaneye götürmek istemiyorum kullanıp atabilecegim bir şey olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?