2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bacak boyunu kemiğe göre ölçüyor dr yani bebek uzatsın yada dizini kırsın kemik düz oldugundan ölçümü ona göre yapıyorlar. 1 hafta ileri geri hep değişiyor doğuma kadar bizdede öyle ilerliyor
Şöyle ki benim kızıma d aufak olacak dediler 3200 doğdu. Ayağında eğrilik var dediler hiçbir sorun olmadan doğdu. Elbette doktorlar da gördüklerine göre bilgi veriyor ama cihazlar yanıltıcı olabiliyor

Kızlar hastane için nasıl bir terlik aldınız lohusa terliğini hastaneye götürmek istemiyorum kullanıp atabilecegim bir şey olsun istiyorum
Ben normalde de giyeceğim bir terlik almayı düşünüyorum. Mantar taban ucu kapalı terlikler hoşuma gidiyo. Eve gelince yıkarım. Yıkanmayacak bir modelse silerim iyice. Evde de dezenfektan, çamaşır suyu eksik olmuyo artık zaten

Kızlar bir haftadır demir hapı kullanıyorum. Acayip mide bulantısı yapıyor tüm gün kıvranıyorum. Sizinkiler de böyle mi? Dayanamıcam ben bırakıcam galiba ilacı

Bnmde.ram 30+5 cnm 1700 kilosu. İyi dedi. Biraz önden gidiyordu smdiye kadar hep şuan öyle bişey söylemedi. Kızlarda da öyle olmstu zaten son haftalarda haftasını yakalmisti. Donmuş doğum pozisyonuna girmiş normal doğum gözüküyor dedi. Hadi inşallah hepimizjnki sağlıkla dogsunlar

Kızlar bir haftadır demir hapı kullanıyorum. Acayip mide bulantısı yapıyor tüm gün kıvranıyorum. Sizinkiler de böyle mi? Dayanamıcam ben bırakıcam galiba ilacı
Ben ferro sanol kullanıyorum. Hatta 1,5 aydır günde 2 kere içiyorum. Mide bulantısı falan olmuyor. Sadece onu içenler kabızlık yaşıyorlarmış. O da olmadı bende.

Ben hazırlamadım hala eksikler var onları da alıp hepsini tek seferde yıkayıp ütüleyim diyorum. Bebek bezi falan da almadım. Sleepy hoşgeldin bebek paketi alıp ilk sefer onu deneyim güzelse devam ederim diyorum.
Çanta olarak ne götüreceksiniz. Kabin boy çekçekli valiz abartı olmaz değil mi

Ben orta boy hazırlıcam sanırım Kabin gayet normal de orta boy çok olabilir

Ben ferro sanol kullanıyorum. Hatta 1,5 aydır günde 2 kere içiyorum. Mide bulantısı falan olmuyor. Sadece onu içenler kabızlık yaşıyorlarmış. O da olmadı bende.
Ben de ferro sanol içiyorum. Sabah aç karına bir adet. Ama yok dayanılacak gibi değil kalkamıyorum yerimden. Kıvranıyorum resmen

Ben de ferro sanol içiyorum. Sabah aç karına bir adet. Ama yok dayanılacak gibi değil kalkamıyorum yerimden. Kıvranıyorum resmen
Doktorunuza söyleyin olmadı. Ben de öyle yan etki olmadı. Sabah aç karnına içiyordum ben de. Şimdi işte bir de akşam yemekten önce de içiyorum. Gerçi önümüzdeki hafta 1 e düşürelim dedi tekrar.

Kabin diyorum şimdilik daha koyacaklarımı hazırlamadım da
Ben de hazırlamadım ya. Kıyafetler yıkandı ütülendi. Pike çarşaf falan da koyalım dedi kv. Öyle olunca kabin boya sığamazmışım gibi geldi. Eşim kalırsa benimle onun için de 1-2 bişey koycam zaten bebek bezi ıslak mendil derken sıkısmasın rahat rahat sığsın diye orta boyu yapcam.

Olmaz ben öyle gittim diğer doğumlara :) anca sığıyor sigmiyor bile

Hastane bize çok yakın canım, o kadar götüreceğimi sanmıyorum, hani lazım olursa eşim yürüyerek gider alır gelir
Ama tabi yine de üç takım hastane çıkışı, iki battaniye, terlik pijama atlet çamaşır koydum, mini bavula sığar tahminimce..

Çarşaf bende koydum, şimdi aklıma geldi ☺
Ama nevresim takımı değil, tek çarşaf koydum.

oh oh bende heves ettim bu hafta sonu hazırlıyim yavaştan çantamı :)

ama şöyle deneyimli anneler bize en gerekli olanları yazsalar ne güzel olur

Selamlar kızlar, birkaç gündür idrarımda köpük görüyorum. Hep vardı da farketmedim mi yeni mi oldu bilmiyorum. Doktoruma bunun için danışsam mı bilemedim.

Ben 1 tulum 2 alt üst takım
2 şapka
2 eldiven
3 zıbın, 1 içlik
4 corap
1 müslin, 1 penye battaniye
30 bez
2 paket ıslak mendil
1 paket temizleme pamuğu
1 krem
Koyacağım bebişe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…