Bacak boyunu kemiğe göre ölçüyor dr yani bebek uzatsın yada dizini kırsın kemik düz oldugundan ölçümü ona göre yapıyorlar. 1 hafta ileri geri hep değişiyor doğuma kadar bizdede öyle ilerliyor
Şöyle ki benim kızıma d aufak olacak dediler 3200 doğdu. Ayağında eğrilik var dediler hiçbir sorun olmadan doğdu. Elbette doktorlar da gördüklerine göre bilgi veriyor ama cihazlar yanıltıcı olabiliyor
Ben normalde de giyeceğim bir terlik almayı düşünüyorum. Mantar taban ucu kapalı terlikler hoşuma gidiyo. Eve gelince yıkarım. Yıkanmayacak bir modelse silerim iyice. Evde de dezenfektan, çamaşır suyu eksik olmuyo artık zaten
Kızlar bir haftadır demir hapı kullanıyorum. Acayip mide bulantısı yapıyor tüm gün kıvranıyorum. Sizinkiler de böyle mi? Dayanamıcam ben bırakıcam galiba ilacı
Kızlar ben yeni geldim Dr dan, benim kız tam olarak 30+5 günlük 1500 kilo, 39.5 cm.
Dr geri demedi ama oğlumla kıyaslayınca kilosu bana az gibi geldi
Oğlum 32. hafta da 1900 mus, şimdi baktım.
Sizin bebisler nasil..
Biraz minnak bir kız olacak galiba dedim, Dr en fazla üç kilo doğar dedi. aling
Sanırım seninde kontrol vardı canım, sende nasıl durumlar, umarım herşey iyidir.
Bnmde.ram 30+5 cnm 1700 kilosu. İyi dedi. Biraz önden gidiyordu smdiye kadar hep şuan öyle bişey söylemedi. Kızlarda da öyle olmstu zaten son haftalarda haftasını yakalmisti. Donmuş doğum pozisyonuna girmiş normal doğum gözüküyor dedi. Hadi inşallah hepimizjnki sağlıkla dogsunlar
Kızlar bir haftadır demir hapı kullanıyorum. Acayip mide bulantısı yapıyor tüm gün kıvranıyorum. Sizinkiler de böyle mi? Dayanamıcam ben bırakıcam galiba ilacı
Ben ferro sanol kullanıyorum. Hatta 1,5 aydır günde 2 kere içiyorum. Mide bulantısı falan olmuyor. Sadece onu içenler kabızlık yaşıyorlarmış. O da olmadı bende.
Kızlar selam, napiyorsunuz, hazırlıklar nasıl gidiyor, çantalar hazır mı
Ben iki gün önce hazırladım, bir kaç eksiği var daha yerlestirmedim, öyle bekliyor
Benim de yarın Dr kontrolüm var, bakalım nasıl bebisler
Ben hazırlamadım hala eksikler var onları da alıp hepsini tek seferde yıkayıp ütüleyim diyorum. Bebek bezi falan da almadım. Sleepy hoşgeldin bebek paketi alıp ilk sefer onu deneyim güzelse devam ederim diyorum.
Çanta olarak ne götüreceksiniz. Kabin boy çekçekli valiz abartı olmaz değil mi
Ben hazırlamadım hala eksikler var onları da alıp hepsini tek seferde yıkayıp ütüleyim diyorum. Bebek bezi falan da almadım. Sleepy hoşgeldin bebek paketi alıp işk sefer onu deneyim güzelse devam ederim diyorum.
Ben ferro sanol kullanıyorum. Hatta 1,5 aydır günde 2 kere içiyorum. Mide bulantısı falan olmuyor. Sadece onu içenler kabızlık yaşıyorlarmış. O da olmadı bende.
Doktorunuza söyleyin olmadı. Ben de öyle yan etki olmadı. Sabah aç karnına içiyordum ben de. Şimdi işte bir de akşam yemekten önce de içiyorum. Gerçi önümüzdeki hafta 1 e düşürelim dedi tekrar.
Ben de hazırlamadım ya. Kıyafetler yıkandı ütülendi. Pike çarşaf falan da koyalım dedi kv. Öyle olunca kabin boya sığamazmışım gibi geldi. Eşim kalırsa benimle onun için de 1-2 bişey koycam zaten bebek bezi ıslak mendil derken sıkısmasın rahat rahat sığsın diye orta boyu yapcam.
Ben hazırlamadım hala eksikler var onları da alıp hepsini tek seferde yıkayıp ütüleyim diyorum. Bebek bezi falan da almadım. Sleepy hoşgeldin bebek paketi alıp ilk sefer onu deneyim güzelse devam ederim diyorum.
Hastane bize çok yakın canım, o kadar götüreceğimi sanmıyorum, hani lazım olursa eşim yürüyerek gider alır gelir
Ama tabi yine de üç takım hastane çıkışı, iki battaniye, terlik pijama atlet çamaşır koydum, mini bavula sığar tahminimce..
Ben de hazırlamadım ya. Kıyafetler yıkandı ütülendi. Pike çarşaf falan da koyalım dedi kv. Öyle olunca kabin boya sığamazmışım gibi geldi. Eşim kalırsa benimle onun için de 1-2 bişey koycam zaten bebek bezi ıslak mendil derken sıkısmasın rahat rahat sığsın diye orta boyu yapcam.
Selamlar kızlar, birkaç gündür idrarımda köpük görüyorum. Hep vardı da farketmedim mi yeni mi oldu bilmiyorum. Doktoruma bunun için danışsam mı bilemedim.
Selamlar kızlar, birkaç gündür idrarımda köpük görüyorum. Hep vardı da farketmedim mi yeni mi oldu bilmiyorum. Doktoruma bunun için danışsam mı bilemedim.