2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben 1 tulum 2 alt üst takım
2 şapka
2 eldiven
3 zıbın, 1 içlik
4 corap
1 müslin, 1 penye battaniye
30 bez
2 paket ıslak mendil
1 paket temizleme pamuğu
1 krem
Koyacağım bebişe.
Kendimiz için de kesin yanına almalısın dediğin bişey var mı? Ben de bilmiyorum internetten bakcaktım ne koycam diye.

Maşallah canım
Bende 1700 civarı umuyordum, ama sağlıkla olsun da 200 Gr az olsun, çok olsun ne yapayım..

Ben iclik almadım ya sıcak olur diye ince badi aldım. Benim kimler hep kis bebeği olduğu için çok ortada kaldım. 2 takım tulum 1 takım hastane cikisi eldiven şapka çorap bez ıslak mendil battaniye biberon emzik hurma koydum şimdilik. Kendime 2 takım pijama çorap havlu terlik göğüs pedi ve normal ped iç çamaşırı biraz büyük aldım. Bakalım daha ne eksikler olucak.

Bende yarına randevu aldım,yarın da sokağa çıkma yasağı var ama hastane işi olunca sıkıntı olmuyor,yoksa doktorlar neden gitsinler ki hastaneye,yolda çeviren olursa da gebe olduğunuzu görürler zaten hiç bir sıkıntı olmaz merak etme.

Kızlar hastane için nasıl bir terlik aldınız lohusa terliğini hastaneye götürmek istemiyorum kullanıp atabilecegim bir şey olsun istiyorum
Ben o lohusa terliklerinin süssüz olanından aldım, kargo dahil 20 tl falan idi sanırım.. eve getirmeyeceğim, hastaneden çıkarken atarız

Benim kızda 29+5 de 1340 di bana da çok az geldi hatta yazmıştım buraya doktorum önemli olan suyu,kan akımları falan dedi ama anne olarak insan takiyor ister istemez.29. haftaya kadar hep haftasıyla uyumluydu ne olduysa son zamanlarda oldu,sizinde mi öyleudi?

Bana yöneticim ayda sadece 1 kere 2 saat izin hakkım oldugunu söyledi onu da 32. Hafta da çalışır raporu almak için gitiğim kullandım o yuzden hafta sonu na almak zorunda kaldım
Yaa, benim bildiğim kadarıyla iş kanununda periyodik kontroller için hamilelikte bir kısıt yok, ücretli izin olarak geçiyor sıklığı ne olursa olsun. Ama öyle dendiyse gel de bunu onlara anlat. Yani özel hastaneye gitmeseniz ne olacaktı acaba. Böyle işçi haklarını sömürenlere çok sinirleniyorum

Evet kızlar iyi dileklerde bulunanlara teşekkür ederim. Muayenemiz güzel geçti bi sorun yok çok şükür. Doğum pozisyonundayız, suyumuz iyi maşallah. Tansiyon ölçüldü NST daha erken ama bu ikinci kez oldu alıyorlar. Bi dahaki randevum 3 hafta sonra o zamanda NST ye girip gel dedi. ilginç

Kendimiz için de kesin yanına almalısın dediğin bişey var mı? Ben de bilmiyorum internetten bakcaktım ne koycam diye.
Kendimize 2 pijama takımı, depend ya da ped, makyaj çantası, göğüs pedi, iç çamaşırı, terlik , corap( agustos ama doğum sonrası üşüyebilir belki ayaklarım die) , hastane çıkışı giyilcek dışarı kıyafeti koyacağım. Bide yüz havlusu koyarım.

Benim içlik yazdığım yani üçgen bağlanan önden inceler var ya o.

Evet canım birebir uyumluydu hep ama üzülme, Dr az yada geri dedi mi sana.
Bana haftaya tekrar gel , takip edelim dedi.
En fazla minnoş bebeler olurlar napalim canım, benim normal doğum olacak kısmetse kolay olur minik bebekle

Hem eşim de 2750 doğmuş, gayet de iri yarı adam şimdi.

Başka sorun yoksa can sağlığı ne yapalim...
Bende bir an üzüldüm açıkçası isterdim az buz daha etli olsun.
Ama yapacak bişey yok.
Oğlum 3260 doğmuştu bu onu da bulamayacak sanırım.

Sütle bol bol besleriz inşallah

Ben de doktordan ciktim benimki de biraz minikmis ama doktor sorun gormedi, olabilir dedi. 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Tahlilleri de yenileyip gidicem. Aksilik olmazsa normal dogum istedigimi soyledim. 37. Hafta cati muanesi yapiyoruz, dedi. Ona gore soyleyecek sanirim.

Valla ben tosuncuk gibi doğmuşum ama benim de eşim minik doğmuş belkide ona çekti kizce doktor bir hafta geriliğe gelişim geriliği diyemeyiz,belliki minik bir bebek olacak gibi bir şey dedi en fazla 2700-2800 doğar falan dedi,aman ya sağlıklı olsun da zayıf olsun napalim.

Ayy hadi insallah normal doğurmak nasip olur sana

Selam kızlar size birsey sorucam. Dun doktora gittim benim tansiyon yüksekliğin ve idrar da protein kaçağı vardi tansiyon hapi kullaniyordum sürekli de idrar tahlili veriyorum. Dun doktorum tansiyon hapini 2 ye cikardi bebek.icinde 4 doz ciğer geliştirici igne verdi bebeğinin kilosuda 2100 olmus cok sevindim 2000 i geçmesi cok iyi oldu dedi benimdr kafamda soru isareti kaldi. Benzer seyler yasayan varmı aranizda erken dogum riski ne olur. Fikri olan varm ı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…