Oğlumda yastık kullanmamıstim uzun süre, pike yerine de bir kalin bir ince battaniye koydum.Çarsaf yastık kılıfı ve pike koycam ben de.
Kendimiz için de kesin yanına almalısın dediğin bişey var mı? Ben de bilmiyorum internetten bakcaktım ne koycam diye.Ben 1 tulum 2 alt üst takım
2 şapka
2 eldiven
3 zıbın, 1 içlik
4 corap
1 müslin, 1 penye battaniye
30 bez
2 paket ıslak mendil
1 paket temizleme pamuğu
1 krem
Koyacağım bebişe.
Maşallah canımBnmde.ram 30+5 cnm 1700 kilosu. İyi dedi. Biraz önden gidiyordu smdiye kadar hep şuan öyle bişey söylemedi. Kızlarda da öyle olmstu zaten son haftalarda haftasını yakalmisti. Donmuş doğum pozisyonuna girmiş normal doğum gözüküyor dedi. Hadi inşallah hepimizjnki sağlıkla dogsunlar
Ben onları kendim için koycamOğlumda yastık kullanmamıstim uzun süre, pike yerine de bir kalin bir ince battaniye koydum.
Ama tabi alınabilir ☺
Ah ben bunu hiç düşünemedimBen onları kendim için koycamBebeğe değil. Bebek için de sadece üzerine yatırmak için tek çarşaf alcam.
Bende yarına randevu aldım,yarın da sokağa çıkma yasağı var ama hastane işi olunca sıkıntı olmuyor,yoksa doktorlar neden gitsinler ki hastaneye,yolda çeviren olursa da gebe olduğunuzu görürler zaten hiç bir sıkıntı olmaz merak etme.Kızlar günaydın ben çalışır raporu aldıgım için hafta içi doktora gidemiyorum 27 hazırana randevu aldım o günde sokağa cıkma yasagı var gitsem ceza yermıyım ne yapmam lazım bilgisi olan var mı bir hafta daha ertelemek istemiyorum
Ben o lohusa terliklerinin süssüz olanından aldım, kargo dahil 20 tl falan idi sanırım.. eve getirmeyeceğim, hastaneden çıkarken atarızKızlar hastane için nasıl bir terlik aldınız lohusa terliğini hastaneye götürmek istemiyorum kullanıp atabilecegim bir şey olsun istiyorum
Benim kızda 29+5 de 1340 di bana da çok az geldi hatta yazmıştım burayaKızlar ben yeni geldim Dr dan, benim kız tam olarak 30+5 günlük 1500 kilo, 39.5 cm.
Dr geri demedi ama oğlumla kıyaslayınca kilosu bana az gibi geldi
Oğlum 32. hafta da 1900 mus, şimdi baktım.
Sizin bebisler nasil..
Biraz minnak bir kız olacak galiba dedim, Dr en fazla üç kilo doğar dedi.
aling
Sanırım seninde kontrol vardı canım, sende nasıl durumlar, umarım herşey iyidir.
1700 küsürdü tam aklımda kalmadı küsüratı da, her yerde okuduğum ve doktorun dediği olması gereken kilodaKaç kilo kuzum bebisin.
Yaa, benim bildiğim kadarıyla iş kanununda periyodik kontroller için hamilelikte bir kısıt yok, ücretli izin olarak geçiyor sıklığı ne olursa olsun. Ama öyle dendiyse gel de bunu onlara anlat. Yani özel hastaneye gitmeseniz ne olacaktı acaba. Böyle işçi haklarını sömürenlere çok sinirleniyorumBana yöneticim ayda sadece 1 kere 2 saat izin hakkım oldugunu söyledi onu da 32. Hafta da çalışır raporu almak için gitiğim kullandım o yuzden hafta sonu na almak zorunda kaldım
Kendimize 2 pijama takımı, depend ya da ped, makyaj çantası, göğüs pedi, iç çamaşırı, terlik , corap( agustos ama doğum sonrası üşüyebilir belki ayaklarım die) , hastane çıkışı giyilcek dışarı kıyafeti koyacağım. Bide yüz havlusu koyarım.Kendimiz için de kesin yanına almalısın dediğin bişey var mı? Ben de bilmiyorum internetten bakcaktım ne koycam diye.
Benim içlik yazdığım yani üçgen bağlanan önden inceler var ya o.Ben iclik almadım ya sıcak olur diye ince badi aldım. Benim kimler hep kis bebeği olduğu için çok ortada kaldım. 2 takım tulum 1 takım hastane cikisi eldiven şapka çorap bez ıslak mendil battaniye biberon emzik hurma koydum şimdilik. Kendime 2 takım pijama çorap havlu terlik göğüs pedi ve normal ped iç çamaşırı biraz büyük aldım. Bakalım daha ne eksikler olucak.
Evet canım birebir uyumluydu hep ama üzülme, Dr az yada geri dedi mi sana.Benim kızda 29+5 de 1340 di bana da çok az geldi hatta yazmıştım burayadoktorum önemli olan suyu,kan akımları falan dedi ama anne olarak insan takiyor ister istemez.29. haftaya kadar hep haftasıyla uyumluydu ne olduysa son zamanlarda oldu,sizinde mi öyleudi?
Valla ben tosuncuk gibi doğmuşumEvet canım birebir uyumluydu hep ama üzülme, Dr az yada geri dedi mi sana.
Bana haftaya tekrar gel , takip edelim dedi.
En fazla minnoş bebeler olurlar napalim canım, benim normal doğum olacak kısmetse kolay olur minik bebekle
Hem eşim de 2750 doğmuş, gayet de iri yarı adam şimdi.
Başka sorun yoksa can sağlığı ne yapalim...
Bende bir an üzüldüm açıkçası isterdim az buz daha etli olsun.
Ama yapacak bişey yok.
Oğlum 3260 doğmuştu bu onu da bulamayacak sanırım.
Sütle bol bol besleriz inşallah
Danış canm ihmal etme.bana doktorumuz her gidişimde soruyor.Selamlar kızlar, birkaç gündür idrarımda köpük görüyorum. Hep vardı da farketmedim mi yeni mi oldu bilmiyorum. Doktoruma bunun için danışsam mı bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?