2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bana yöneticim ayda sadece 1 kere 2 saat izin hakkım oldugunu söyledi onu da 32. Hafta da çalışır raporu almak için gitiğim kullandım o yuzden hafta sonu na almak zorunda kaldım

Günlük calisma saatin kac ? Ne ozelde ne kamuda 7.30 saatten fazla calisman yasak bizim 9 saatti gunluk bir bucuk saat izin hakkim vardi bunu nasil kullanmak bnm elindeydi ister gec giderm ister gec cikarn yada haftada bigun ise gitmem topltrm ben hicbirini yapmayıp toplu kullancktm virus girince gerek kalmadi ayriyetten ilk zamanlar haftada bir bgn izin hakkin var hastne icin hastaneye gittin zaman hastanede olduguna dair rapor alip ise dönünce veedigin zaman sesini çıkartamaz sen hakkini aramazsan kimse senin hakkini vermez

Kızlar bir haftadır demir hapı kullanıyorum. Acayip mide bulantısı yapıyor tüm gün kıvranıyorum. Sizinkiler de böyle mi? Dayanamıcam ben bırakıcam galiba ilacı

Aksamlari ic yemekten iki saat sonra vucudun alisana kadar yada doktorunla görüş hapi degissin

Canım kaç cikiyor ilaçla tansiyonun,ben de de tansiyon var da merak ettim.Her gün ölçüyor musun? Ben günde dört kere falan olcuyorum,büyük tansiyon iyi ama küçüğü seksen beslerde,doktor doksanlari geçmesin diyor ama bence 85 bile yüksek gibi

Kızlar bir haftadır demir hapı kullanıyorum. Acayip mide bulantısı yapıyor tüm gün kıvranıyorum. Sizinkiler de böyle mi? Dayanamıcam ben bırakıcam galiba ilacı
Benim kullandığım tok karınla alınan demir hapı bu nedenle hiç bulantı yapmiyor,istersen doktoruna danışıp hapı değiştirebilirsin,tok alinanlar bulantı yaomiyormus

Çok geçmiş olsun ben de üç aydan sonra diş çektirmiştim

Şeker riskiniz varsa dondurma önermiyorlar, diyetisyenler zaten bebek icin faydali oranda her besinden yaziyorlar. Bende diyet listesine uyuyorum kilom hep ayni ama bebis kilo almis, bildigim kadariyla seker dengesizligi bebekte orantisiz kilo artisi yapiyor, diyetisyenin listesine uymak daha sağlikli fikrimce .

Doktorunuza söyleyin, farklı bir markayla değiştirir. Bende de benzer durum olmuştu ve kabız yapmisti hapi değistirdi suan minik siselerde sıvı olanini içiyorum.

doğru diyorsunuz, işin şakasındayım biraz da. Hem diyetisyenim uslu bir çocuk olursam haftada 2 kere 2 top dondurma yiyebileceğimi söyledi

Maşallah canım, senin bebiş ne kadarmış.

İnşallah canım, oğlumu da normal doğurmuştum çok rahat, inşallah bu da öyle olacak

doğru diyorsunuz, işin şakasındayım biraz da. Hem diyetisyenim uslu bir çocuk olursam haftada 2 kere 2 top dondurma yiyebileceğimi söyledi
Diyeti düzenli uyguladigimda bende yiyorum ama tatlıdan vazgecmek cidden cok zor hep aklimda ve yiyemeyince daha cazip geliyor ah şeker ahh ..

Maşallah kuzum, nesi geri gayet iyi.
Benim 30+5 de 1500 kilo çıktı bugün.
Seninkine de masallah karin cevresi minik galiba, kagittan anladigim kadariyla. Doktor sen de minyonsun, olabilir, dedi. Kilo alamadigim icin uzuluyordum ama bir sorun yoksa kafama takmicam artik kilosunu. Biraz ileri geri olabiliyor demek ki ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…