2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Şöyle ki benim kızıma d aufak olacak dediler 3200 doğdu. Ayağında eğrilik var dediler hiçbir sorun olmadan doğdu. Elbette doktorlar da gördüklerine göre bilgi veriyor ama cihazlar yanıltıcı olabiliyor
Öyle tabi ultrason ağırlığıyla gerçek ağırlığı tutmuyor dediğiniz gibi, ben bacak kemiği ölçümü için söyledim

Haftaya kontrolüm var. O zamana kadar akşam içeyim bari. Gün boyu sürünüyorum yoksa
Doktorunuzun numarasi varsa arayabilir veya msj atabilirsiniz, ben demir ilacini kullanmaya basladiktan 4 gun sonra dokundugunu farkettim hemen msj atmistim ilaci birak şu ilaci kullan diye yazmisti, kontrolume de 3 hafta vardi; sonra saglik ocagina dedigi ilaci yazdirdim ve kullandim , gitmedigim zamanlar bir sorun yasadigimda hemen ya ariyorum yada msj atiyorum. Tabi kendiside surekli bir durum oldugunda aramaktan cekinmeyin diyor. Sizin doktorunuzda benzer tavir icindeyse arayip veya msj atip durumunuzu anlatabilirsiniz.

Evet canim ilaclada nadiren yuksek cikiyor doktorum 70 üzeri olmasa daha iyi diyor mesela dun 4 kez olctum birinde 130.110 cikti idrarda proteine baktılar mi senin?

Evet canim ilaclada nadiren yuksek cikiyor doktorum 70 üzeri olmasa daha iyi diyor mesela dun 4 kez olctum birinde 130.110 cikti idrarda proteine baktılar mi senin?
Üç hafta önce bakıldı bir şey yoktu,dediğim gibi benim küçük tansiyon seksenlerde yoksa büyüğü düşük bile sayılır,doktor da doksan üzeri diyor bana,hiç yetmiş demedi

Üç hafta önce bakıldı bir şey yoktu,dediğim gibi benim küçük tansiyon seksenlerde yoksa büyüğü düşük bile sayılır,doktor da doksan üzeri diyor bana,hiç yetmiş demedi
Bende protein kaçağı var ondan soyluyorum olabilir haftaya tekrar gidicem ayrıntılı ogrenicem canim yazarim tekrar

Terleyen bir ben değilmişim hayatımda hiç terlemişliğim yoktu bu şekilde. gece özellikle ter içinde uyanıyorum. bu sfer üzerimi açıyorum üşütücem diye korkuyorumi özellikle göğüslerim terliyor bence süte hazırlıkla bir ilgisi olabilir.

Bende yaaa sabah akşam terliyorum. Havalarda sıcak ama bize biraz daha fazla sıcak Sabah benimde gögüs ve ensem terlemiş uyanıyorum

İyi geceler hanımlar bugün tetanoz aşısı oldum . doktor kontrolüm de vardı biri 1900 diğeri 1650 dedi doktorum. Normal dedi ama aradaki fark giderek artıyor çift yumurta bu arada. Sorum şu aşıdan sonra çok fazla kasilmam oluyor bu normal mi aşının etkisi mi acaba bilemedim

Merhabalar arkakadaşlar ben 31.haftamın içerisindeyim bugün hastane çıkışı almıştım fakat eve gelince netten baktım kış hastane çıkışı yazıyor Aziz bebenin kutup ayılı olan modeli acaba agustosa uygun mu ? Yoksa kalın olur mu siz nasıl model ve markalar tercih ettiniz? Kafam çok karıştı lütfen yardım edin ...

Terleme değil de benim de felaket derecede sicaklama durumum var. Ve ayaklarımın altı ateşe tutar gibi yanıyor uyuyamıyorum şeker de çıkmadı neden yanıyor bu kadar anlamadım

Ebeyi yahut doktoru arayıp fikir alabilirsin. Ben yaşamadım ama aşıdan sonra hareketlerde azalma gibi anormal durumlar yaşayanlar olabiliyorms

Günaydın Değiştirme şansınız varsa jakarlı modeliyle değiştirin.Jakarlı olanlarda minik delikler oluyor ve tam yazlık.

Ben de Andy wawa ' nın yazlık modelinden bir 5'li bir de 10'lu olanlarından aldı. Yeri , penyesi gayet güzel.

Ara ara jokerde indirimler oluyor.Orda diğer sitelere göre çok uygundu ordan aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…