2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Göğsünden sarı sıvı gelen var mı süt mü bu? Bende uzun zamandır var
Bende henuz yok, sanirim gelen arkadaslar vardi
Ebeyi yahut doktoru arayıp fikir alabilirsin. Ben yaşamadım ama aşıdan sonra hareketlerde azalma gibi anormal durumlar yaşayanlar olabiliyorms
En iyisi doktora sormak canim, ben mesela 30. Hafta civarlarinda gittigimde hareketlerini sayayım mı bazen öğleden sonra akşama kadar hareket etmiyor demiştim, doktorumda gerek yok öyle bir durum olursa sana söylerim ben dedi... riskli görülen durumlarda bu tip şeyler daha önemli tabi...
belki de bak aşı olduğum zamandı, acemi olduğum için öyle dikkat etmemişim

Günaydın ağustos anneleri, size bir şey danışmak istiyorum. 1 saatte 4-5 yalancı kasılma ve gece uykudan uyandıran adet ağrısı gibi bi ağrı normal midir 29. haftada?

Ben de instagramdan aldım neredeyse hayatımda ilk kez netten bişey aldım kıyafet olarak.giya ince olsun jakarlı kumaş seçtim çok güzel duruyordu ama elime almamla okadar önceki çit çit yeri yırtıldı.fazla ince geldi şimdi başka gönderiyorlar bu normal pamuklu.ama üzerinde kutupayisi penguen vs olan şeyler genelde kışlık oluyor yazlıklar daha düzeninden belli oluyor

Evet özel hastane olsa yapabilirdim devlet hastanesine gidiyorum mümkün değil ulaşmam. Akşamları içmeye başlıcam gidene kadar o da dokunursa bir hafta içmem artık.

Evet benım gelıyor arada ne oldugunu ben de bılmıyorum ama süt oldugu söylenıyor
colostrum dedikleri ilk süt. göğüsler sıkılmamalıymış, bir damlası bile boşuna akıtılmamalıymış. çok besleyiciymiş bebekler için. bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş bebeklerin.

20 gün kaldı doğum iznine... bir ayrılsam tamamen doğum hazırlıklarına odaklanıcam fiziksel ve psikolojik olarak.

Bir bebeğin midesinin alabileceği süt kapasitesiymiş. İlk gün, 3. gün, 1 hafta sonra ve 1 ay sonra diye orneklendirmişler. Her ögün başına elbette. 2-3 çay kaşığı süt yetecek görünüyor yani ilk doğduklarında
bebe

Kızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan

Kızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan
13-14 kilo aldim 30+1 im ilk hamileliğimde toplamda 17 kilo almıştım cogunlugunu son 3-4 ayda almistim. Simdide son iki ayda 7/8 kilo alirim 20 ile tamamlarim en az. Ustu de olabilir. Ama son aylarda almayanda var

Bende en son 9 kilo da kaldım ama bu ara Biraz fazla meyve yemeye başladım kilo almış olabilirim tartıya cıkmaya korkuyorum

Oğluma hamileyken 7. Ayimda 6 kilo almıştım, ama 20 kiloyla belki fazlasıyla tamamladım.
Şimdi ise 31 hafta da 14 kilo aldım ama son iki aydır ayda bir kilo alıyorum sadece..

Yani ikisi birbirinin tam tersi ☺

kilo sizi çok rahatsız etmiyorsa çokta fazla takmamak lazım bence ya :) taktıkça alıyorsun,
Ben çok tartıldım başlarda daha çok kilo aldım bence stresten...
Hiç öyle aşırı kilo almış gibi rahatsız değilim yani ama

Doktorum zaten geçen gittiğimde sen yağlanıyorsun dedi bana

12-13 kilo aldım sanırım ben de. Son aylar kilo alıyorsun diyorlar ama kimisi veriyor bile son ay. Bence kişiye göre de değişiyor. 33+4 üm bu arada. Bence çok takılmamak lazım. Olan olmuş

Oldum olası yemek yemeyi seven biriyim ama hep az yemek zorunda kaldım cunku kilo almaya musait bir bunyem vsr şimdi koca göbekle nasıl vercem kıloları diyorum aslında bir de Dr kilo almamı istemiyor bebek gelişimi önde gidiyor diye gerek yok fazla kılo ya diyor umarım doğum da 5- 6 kilo gider en azından kalanı da veririm inşallah doğuma kadar 12 - 15 olurum diye tahmin ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…