Ben ilk hamileliğimde 21 kilo almıştım doğumdan hemen sonra 7 kilo gitmişti zaten yaklaşık 2 ay içinde de gebelik öncesi kiloma geri dönmüştüm bu gebeligimde de 15 kilo aldım 33.haftadayım muhtemelen bunda da 20 kiloyla bitiririm doktorum çok mu almışsın diyor ama çok dert etmiyorumKızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan
Yaglaniyorsun ne yahu, kaslanacak değiliz ya halterci gibikilo sizi çok rahatsız etmiyorsa çokta fazla takmamak lazım bence ya :) taktıkça alıyorsun,
Ben çok tartıldım başlarda daha çok kilo aldım bence stresten...
Hiç öyle aşırı kilo almış gibi rahatsız değilim yani ama
Doktorum zaten geçen gittiğimde sen yağlanıyorsun dedi bana
ehheeheh sormaYaglaniyorsun ne yahu, kaslanacak değiliz ya halterci gibi
Boşver canım verilir ya, hareketli biriysen çocuk da hareketliyse o nereye sen oraya derken çok güzel veriliyor.ben toplam 20-21 kilo aldım
ilk zamanlarda üzülmüştüm ama sonra üzmedim kendimi yok yere :)Boşver canım verilir ya, hareketli biriysen çocuk da hareketliyse o nereye sen oraya derken çok güzel veriliyor.
Yok canım hiç zor değil, oğlumda hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm.ilk zamanlarda üzülmüştüm ama sonra üzmedim kendimi yok yere :)
Ben zaten hamile kalmadan önce diyetisyenle kilo vermiştim çok kilolu bir insan değilim de 5 kilo almıştım evlendikten sonra ve zaten zayıf olduğum için kendi başıma veremedim kiloları :)
Tam kilo koruma programı alacaktım ki hamile olduğumu öğrendim birazcık verdiğim kilolar oturmadan da aldım gibi..
Gene veririz çok zor değil zaten
Yok canım hiç zor değil, oğlumda hamile kaldığım kilonun bile altına düştüm.
Ama hiiccc de acele etmedim.
Tam 2 sene sonra inceciktim, kilo vermek amacım hiçbir zaman olmadı, doğal akisla oldu.
Ama 20 küsur kilo aldığım halde tek bir çatlağim bile olmadı.
Şimdi iki çocukla daha hızlı da verebilirim, üç sene de sürebilir, ama yine hiç dert değil.
Önemli olan sütüm olsun, sağlıklı olsun yeter
Hem de biliyor musun, normal doğumda çabuk kilo verilir derler, ben normal doğum yaptım 3260 çocuk çıktı, ona rağmen doğumdan sonra 1 kilo bile vermemiştim
Umrumda miydi, tabi ki hayır, sadece gülmüştüm halime
Ah o uyku problemleri... Resmen uykular haram oldu kesintisiz en fazla 4nyahut 5 saat uyuyabiliyorum gün içinde de uyuyabilirse m 2 sat belkigünaydın :) şimdi tartıldım taze bildiriyorum. 5.5 kg almışım. ama dün çok yoruldum. 11 bini geçkin adım attım. size de oluyor mu? öğleden sonra bir pil bitmesi durumu yaşıyorum. uyuyabilsem uyuyacağım hani. ama uyuyamıyorum da.
Canım özel de doğum yapacaksan zaten talep ettiğinde hatta etmeden kendileri teklif ediyorlar epidural ağrı kesici verelim mi diye.heheheh o da iyimiş,
ilk doğum olduğundan, normal doğum istiyorum ama bir yandan beni neler bekliyor o sancılarla bilemiyorum
kilo veriliyor zaten bir sürü örnek var, verilmese de az dikkat eder gene verirsin...
Yeter ki bebek ve biz sağlıklı olalım, emzirebilecek miyim diye de bir düşünce sarıyor çoğu zaman...
Ah o uyku problemleri... Resmen uykular haram oldu kesintisiz en fazla 4nyahut 5 saat uyuyabiliyorum gün içinde de uyuyabilirse m 2 sat belki
Bir dönem ben de gece uyuyamıyordum ama şu an gece uykumda problem yok. yürüyüşle yorulduğum için uyuyabiliyorum gece. evde de ev işi malum. sabah 6.30 da kalkıyorum sadece. öğlen uyuyabilsem daha da iyi olacak ama o olmuyor. gece acıkmıyorum şükür. son ay benim muhtemelen. bebek büyüme atağında. sanırım bundan şekerlerimi kontrol altında tutmam daha da zor oluyor. o sebeple gün içinde açım ben.GünaydınGercekten neden uyuyamıyoruz kı ben cok zor uyuyorum zaten az uyuyorum bir de cok uyanıyorum bu gece rüyamda 38. Hafta da doğuma gidiyordum bazen bitsede rahat etsem diyorum bir de gece acıkmalarım başladı sizde de oluyor mu
Bacım niye 6.30 da kalkiyorsun ben şokBir dönem ben de gece uyuyamıyordum ama şu an gece uykumda problem yok. yürüyüşle yorulduğum için uyuyabiliyorum gece. evde de ev işi malum. sabah 6.30 da kalkıyorum sadece. öğlen uyuyabilsem daha da iyi olacak ama o olmuyor. gece acıkmıyorum şükür. son ay benim muhtemelen. bebek büyüme atağında. sanırım bundan şekerlerimi kontrol altında tutmam daha da zor oluyor. o sebeple gün içinde açım ben.
Ben artık ben değilimBacım niye 6.30 da kalkiyorsun ben şok
O saatte kalkınca kaçta yatıyorsun, ama ne güzel bebek olunca uyku konusunda zorluk yasanayacaksin, sanırım uykuya pek düşkün değilsin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?