2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Benim kiz da çok hareketli, hatta Dr bir ay önce vs yeri bol ondandır diyordu.
Daralmadi mi hala yeri dedim, sanırım bu doğuma kadar böyle olacak dedi, kabullendik
Sabredecegiz artık sağlıklı sıhhatli bir sekilde gelsinler de bize yeter bir gülüşleri bile çektiğimiz bütün sıkıntıları unutturuyor.

Günaydın. Benim de kasılmalarım var 2-3 haftadır. Zaten bebek de cok hareketli. Yururken bile hissediyorum hareketlerini. İshalle bi baglantisi mi var doğumun peki. Benim
İlk gebelik. Benim de surekli tuvaletm varmis gibi ya da gaz sancisi gibi yumurtaliklarimin orasi cok hareketli. Dogum kasilmasi Nasil bisey bilmedigimden anlamiyorum da

Sabredecegiz artık sağlıklı sıhhatli bir sekilde gelsinler de bize yeter bir gülüşleri bile çektiğimiz bütün sıkıntıları unutturuyor.
Öyle tabi
Diğer annelerde de oluyor mu bilmiyorum, ben hep rüyalarımda da görüyorum, oğlumu sevdiğim kadar sevmiyormusum bebeğimi.
Hep oğluma daha düşkün olacağım diye korkuyorum.
Sanırım bilinçaltında dengeyi sağlayabilecek miyim endişesi yaşıyorum

Kızlar selam, kaç kilo aldınız? 11 kilo aldım kalan 8 haftada çok az alınıyor diyen de var en çok son aylar almıştım diyen de. Korkuyorum daha fazla kilo almaktan
İkiz gebeyim 28 haftalık iken 10 kilo almıştım o zamandan sonra tartilmadim henüz. Salı günü gideceğim bakalım kaç olmuşum

hiç bilmiyorum ki canım bağlantısı olup olmadığını ama ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden korkuyorum 1 aydır aşırı yoruldum erken doğumdan korkuyorum

Hiç endişe etmeyin anne kalbi evlatları arasında ayrım yapmaz emin olun. İlk zamanlar bebekle biraz fazla ilgilenmek zorunda kalıyoruz mecburen ama bunu oglunuza sebepleriyle birlikte anlatırsanız anlayacaktır

Bence doğum sonrasına hazırlık bu uykusuzluk. Bebekler sık sık uyaniyorya biz de onlara ayak uyduralim diye oluyordur. Ben bekarken annemler hep çok ağır uyuyorsun yanında davul çalsa uyanmiyorsun evi sel goturse yine uyanamazsin derdi. Ama oğlum olduğunda o daha ağlamadan uyandırdım. Annelik iç güdüsü bu olsa gerek.

Hiç endişe etmeyin anne kalbi evlatları arasında ayrım yapmaz emin olun. İlk zamanlar bebekle biraz fazla ilgilenmek zorunda kalıyoruz mecburen ama bunu oglunuza sebepleriyle birlikte anlatırsanız anlayacaktır
Evet evet şimdiden hazırlıyorum kendisini elimden geldiğince.
Bir şekilde dengeyi sağlayacağız inşallah

hiç bilmiyorum ki canım bağlantısı olup olmadığını ama ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamamıştım o yüzden korkuyorum 1 aydır aşırı yoruldum erken doğumdan korkuyorum
Kendinizi çok yorduysaniz kasılma ve sancılar artabilir dinlenmeye çalışın. Bir de artık yavaş yavaş yalancı doğum sancıları başlar bu haftalarda.

Merhaba kızlar, uyku problemi demeyelim de erken yatamama problemim var dün akşam 4 tü yattım sabahın 9 unda uyandım

Kendinizi çok yorduysaniz kasılma ve sancılar artabilir dinlenmeye çalışın. Bir de artık yavaş yavaş yalancı doğum sancıları başlar bu haftalarda.
1 aydır evle uğraşıyoruz boyattık evi dolap falan yaptırdık temizlik toplama derken çok yoruldum ama dün hiçbir şey yapmadım dinlendim aksine akşam bi karın ağrısı bel ağrısı başladı çok korktum şuan da ara ara sancım oluyo bebek çok hareketli hiç durmuyo

Günaydın canım, neler koydun çantaya ☺
Adene
2 tane 5 li takim koydum hastane çıkisi
1 tane alt ust koydum yine hastane cikisi
1 tane tulum
3 tane citcitli
2 tane cok ince kucuk olan sadece gobegi dusene kadar citcitlilarin icine giydirecegim ic zibin koydum.
Alt acma icin gerekli olan herseyi koydum
Kendime iki gecelik camasir depend tarzi mesane pedi kulotlu
Terlik
Kendimize islak mendil, havlu peçete.
Ekliycek olduklarimda emzik ve biberon

Kızlar sizde de çarpıntı oluyor mu
Çok rahatsız edici bir şekilde çarpıntı geliyor

Bende carpinti karantina basladigindan beri var canim ben hareketsizlige bagliyorum ve hamur isi yememe. Bu ikisinin ayni anda oldugu zamanlar oluyo cunku. Ama hamur isi yiyip yuruyus yaptiysam olmuyo mesela. Yada bisey yemiyim ama bikac gun disari cikmazsam oluyo

Seninle bu konuyu daha oncede konusmustuk kuzum bende hic boyle ruyalar olmuyor ama bilincaltiyla ilgili olabilir cunku o dengeyle ilgili hic problem olcagini dusunmuyorum gunicinde belki ondandir Sende dusunme bence canim. Kurarsin o dengeyi. Hic ayni sevmez olur muyuz? Mucize bunlar 2.de olsa 3.de olsa ayni heyecan mutluluk endise

Bende de aynı şeyler var canım üç aşağı beş yukarı
İnce kalın battaniye, çarşaf bebek için kendim icinde tarak makyaj malzemeleri vs ekledim.

Emzik hiç kullanmadik oğlumda, koymadım almadım da.
Biberon da aynı şekilde.
Mama vermem gerekirse diye şırınga koydum.
Biberon direk memeden soğutur canım yenidoğani

Ya evet o karantinalar da ne psikoloji kaldı ne başka bişey
İlk zamanlar çarpıntı oldukça panik oluyordum, daha beter bir durum oluyordu, şimdi o geçti şükür.
Bir de İzmir'in sıcaklarının da etkisi var sanırım bu carpintilarda

Evet kuzum konuşmuştuk, haklısın.

Bir de etraftan da sen oğluna çok düşkünsün, kızı ayirmazsin inşallah falan denilince sanırım o da etkiliyor bilinç altımı

Oğlum da çok zor bir bebekti, geçen o yaşadığımiz zorlu zamanlardan bir kuble kriz yaşadık yine uzun zamandan sonra.

Çok yıprandım.
Hamilelik falan düşünmeyip kucağıma alıp yürüdüm, sakinlestirdim, ki hiç kucağıma almamıştım hamileliğimin başından beri..

Oğlumu zor buyutmenin de etkisi oluyor sanırım bu düşünceler de.

Baş edebilme yetebilme kaygısını sanırım en çok da bu yüzden yaşıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…